Mange tror at å ha en annen inntekt betyr at du trenger en deltidsjobb som:

 • waite
 • Bussing bord
 • Bartending ending~~POS=HEADCOMP
 • Kommer til å skrike på av sint kunder

... når det ikke må være tilfelle.

Å ha en god annen inntektside kan til og med hjelpe deg med å gjøre passiv inntekt (dvs. penger du ikke trenger å jobbe for hele tiden). Det handler bare om å ha de riktige systemene og være villig til å tilegne seg tid til å bygge din travle side.

Du er i ferd med å lære disse systemene og de nøyaktige trinnene for å komme opp med andre inntektsideer.

 • 3 trinn for å finne gode andre inntektsideer
  • Trinn 1: Generer andre inntektsideer
  • Trinn 2: Bekreft dine ideer
  • Trinn 3: Finn din første klient

3 trinn for å finne gode andre inntektsideer

Det er et tre-trinns system som du kan bruke til å finne gode andre inntektsideer i dag. Ditt nærmeste mål ved slutten av dette systemet er å ha en god ide som har tjent deg minst $ 100. Når du har det, blir det mye lettere å tjene $ 1000 og utover.

Det er en av skjønnhetene om å ha andre inntektsideer: De er lett skalerbare. Du kan tjene mye penger hvis du er villig til å bruke bare litt tid på det. MEN hvis du er opptatt i andre områder av livet ditt, kan du like lett avspeile.

For å starte, må du imidlertid finne en god annen inntektside.

Trinn 1: Finn gode andre inntektsideer

De fleste gjør dette trinnet altfor komplisert, vanligvis fordi de leter etter ideer som er klare og unike. Hvis det er målet ditt, er det bra, men det er definitivt ikke en forutsetning for å tjene penger.

En av mine favoritt personlige økonomibøker, "The Millionaire Next Door", bemerker at de fleste rike bedriftseiere jobber i "kjedelige normale" næringer: tømrere, renserier, vakuumtjenester mv.

Det samme gjelder freelancing. Her er noen virkelige eksempler:

 • John Z. gjorde det bra på hans SAT, så han begynte å lage høyskoleforberedende veiledning for videregående studenter. Han fikk så mange kunder som mulig, så begynte han raskt å heve sine priser til bare de to beste klientene hans var igjen. Han belaster nå 80 dollar per time, noe som betyr at han kan jobbe bare 10 timer i uken og fremdeles tjener 40.000 dollar i året.
 • Bryce Conway reiste gratis med kredittkortbelønninger mens han var på college. Da hans venner og familie fortsatte å spørre ham om reisevirksomhet, bestemte han seg for å gjøre det til en sidekast. Nå genererer han over 25 000 dollar i måneden i inntekter.

Hvis du prøver å tjene penger, kan du gjøre det bra ved å bare brainstormere ideer som allerede finnes på noen måte. Du trenger ikke å oppfinne hjulet på nytt.

Her er hva du skal gjøre: Få et ark eller åpne et tekstdokument. Tilbring litt tid brainstorming hver freelance tjeneste du finner den minste litt interessant. Få alt på papir.

MERK: Nøkkelen til å gjøre det bra er å ikke redigere deg selv. Ikke bekymre deg hvis du tror "ingen vil ha dette", eller "Jeg er ikke kvalifisert til å gjøre dette." Skriv det ned uansett. Dette er en øvelse når du kommer opp med ideer - du vil gjøre store endringer på listen senere. Prøv å komme opp med minst 50 ideer, selv om jeg vedder på at de fleste av dere kan komme opp med mer.

"Men Ramit, jeg kan ikke engang tenke på en enkelt freelancing tjeneste jeg kan være interessert i!"

Det er ok! Her er det jeg foreslår: Begynn med å undersøke ditt eget liv og de tingene du gjør regelmessig. Her er fem flotte områder du kan se på:

 • Dine ferdigheter
 • Dine hobbyer
 • Nettsteder du besøker regelmessig
 • Verktøy eller applikasjoner du bruker
 • Emner av nonfiction bøker og magasiner du leser

Jeg vil at du skal få 50 ideer ned på papiret. Når du har disse ideene nede, vil jeg at du skal komme opp med et bestemt service du kan gjøre for hver enkelt.

Du kan ha en ferdighet som, "Jeg er bra med hunder", men er det noen som betaler deg for at du bare har det bra med hundene? Nei. I stedet må du oversette den ferdigheten til en service som "Jeg kan hjelpe deg med å trene dine kjæledyr" eller "Jeg kan kjæledyr sitte for deg."

Dette er nøkkelen når du genererer andre inntektsideer. Tenk når det gjelder tjenester så vel som dine kvaliteter.

Her er et tips: For å sjekke om tjenesten din egentlig er en tjeneste, bør du kunne forklare det ved å si: "Jeg kan hjelpe deg (litt tjeneste) slik at du kan (noen fordel)."

Her er noen eksempler på kvaliteter som kan plasseres som tjenester:

KVALITET
SERVICE

Flott med dyr

Pet sittende: "Jeg hjelper deg med å se på kjæledyrene dine mens du er på ferie, så du kan slappe av og nyte deg selv å vite at Fido ikke har tygget seg fra sitt eget ben."

Geni med PowerPoint

Presentasjonsdesign: "Jeg hjelper deg med å skape fantastiske forretningspresentasjoner, slik at du kan spare tid og penger mens du ser bra ut for kundene dine."

Elsker å trene

Fitness trener: "Jeg hjelper deg med å oppnå dine helse- og treningsmål slik at du ser ut og føler deg bedre."

For å hjelpe deg enda mer, har jeg til og med gitt en mal nedenfor du kan bruke til å komme opp med gode andre inntektsideer.

Du vil bli overrasket over hvor mange tilsynelatende verdslige aktiviteter kan konverteres til potensielle forretningsidéer.Selv noen ansatte på staben min startet sin karriere ved å ta vanlige ting de allerede gjorde og bare lading for det.

BONUS: Hvis du vil ha enda mer hjelp med å generere gode andre inntektsideer, sjekk ut min fire minutters video under hvor jeg dykker inn i emnet.

Når du har andre inntektsideer, er det på tide å finne ut hvilke folk folk vil betale for, og du vil elske å gjøre.

Trinn 2: Bekreft dine ideer

Dette er et kritisk skritt som mange mennesker savner. Og jeg har sett resultatene fra å hoppe over dette trinnet skje igjen og igjen: Folk som fortsatt er måneder etter at de har startet sin virksomhet, prøver å finne ut hvorfor de ikke tjener penger eller fremgang.

Jeg forteller deg hvorfor: Fordi ideen deres ikke var bra å begynne med.

Du kommer ikke til å gjøre den feilen skjønt. I stedet investerer du litt tid for å sikre at din andre inntektside er en vinner.

For å gjøre dette, skal vi bruke et system jeg kaller "Pay Certainty Test." Den beste delen? Du kan validere dine ideer på mindre enn 15 minutter.

Slik fungerer det: Ta papiret med ideene dine og skriv ned hvem som vil betale deg for hver tjeneste ved siden av hver enkelt.

 • Er ideen din "sosial mediekonsulent for advokatfirmaer"? En lovpartner ville betale for det.
 • Er ideen din "karrierekonsulent for tusenårene"? Tjue-somethings på jakt etter jobber ville betale for det.
 • Er ideen din "fiolin instruktør"? Foreldre av musikalsk tilbøyelige barn vil betale for det.

Når du gjør det, er det på tide å stille deg to spørsmål:

 1. Er utsiktene mine villige og i stand til å betale meg for denne tjenesten? (Kreve)
 2. Er jeg villig og i stand til å yte denne tjenesten? (Forsyning)

Der de to spørsmålene møtes er hvor du finner dine gode ideer.

Så ta "sosial media konsulent for advokatfirmaer." Vil en lov partner være i stand til å betale? Selvfølgelig. Advokatfirmaer har mer penger enn Gud.

Er de villig å betale penger for en sosial mediekonsulent? Sannsynligvis ikke. Advokatfirmaer bryr seg vanligvis ikke om sosiale medier. De rekrutterer og markedsfører seg selv på andre måter.

Bedømmelse: Eliminer ideen.

Hva med noe som "fiolin instruktør"? Er foreldrene i stand til å betale? Ja. Foreldrene som er i stand til å kjøpe en fiolin til sitt barn, skal kunne gi penger til instruksjon.

Er foreldrene villige til å betale? Det kan du vedde på. Disse foreldrene vil bruke nesten alt for å sikre at deres barn er avrundet og vellykket.

Bedømmelse: Flott ide! Forfølge!

Bruk Pay Certainty Test for alle dine ideer. Når du gjør dette, skriv ned alle ideene som passerte på sin egen "gode ideer" -liste. Ikke bekymre deg for de andre. De blir ikke permanent avvist - og du kan alltid se dem senere hvis du vil.

For nå skjønt, bør du ha minst tre til fem potensielt lønnsomme andre inntektsideer.

Nå velg den du tror er best.

Jeg vet. Det er som å velge hvilket barn som er din favoritt. Men på dette punktet er det ingen feil svar. Det viktigste er at du velger en og prøver den ut.

Når du har valgt din andre inntektside, er det nå tid for min favorittdel: Finne din første klient.

Trinn 3: Finn din første klient

Når du har andre inntektsideer, er det på tide å begynne å sette ideene dine til å fungere for deg - og du gjør det ved å finne din første klient.

Selv om det kan virke skremmende å begynne å selge dine ferdigheter, er det faktisk ganske greit så lenge du har de riktige systemene.

Derfor vil jeg tilby deg min guide for å komme i gang:

Finn din første klient i de neste 6 ukene

Jeg har tatt med noen av mine beste teknikker og strategier for å finne en klient som vil betale deg penger for dine ferdigheter på mindre enn to måneder.

Skriv inn informasjonen din nedenfor, og jeg sender deg GRATIS guide rett til innboksen din.

Kommentarer På Nettstedet: