Den andre dagen søkte jeg gjennom 401k-delen av arbeidsgiverens intranett og var sjokkert og glad for å finne at ansatte nå tilbys et selvregistrert megleralternativ gjennom Vanguard. Jeg har spurt om dette alternativet i over et år, da jeg fant ut at disse kontoene selv eksisterte. Ikke overraskende var det ingen publisitet i saken (og du vil se hvorfor som du leser på).

Hva er en selvregistrert 401k meglerkonto?

Først, la oss vurdere din typiske 401k-konto. De fleste arbeidsgivere har en standard 401k som tilbyr alt fra 10-20 fond i den. De fleste av disse midlene er en kombinasjon av:

  • nøye utvalgte midler av arbeidsgiver og planadministrator for å begrense risikoen for erstatningsansvar hvis du mister penger.
  • Fondet presset på arbeidsgiveren av planadministratoren uansett grunn (salgsspenninger, lave midler i egenkapital, etc.).

Mange ganger er de valgte fondene anstendige alternativer for uutdannede, nybegynnere og til og med mellomliggende investorer. Men hvis du er en erfaren fondskasse investor, har bare 10-20 penger å velge mellom, noe begrenset. For en ung og erfaren investor som ønsker å legge til litt mer risiko på grunn av de mange årene som investerer i forkant, kan de begrensede alternativene være rett og slett kvelende.

EN selvregistrert meglerkonto alternativ åpner helt enkelt døren til flere fondalternativer, slik at du mer frit kan velge hvor du skal plassere eiendeler og hvordan du kan distribuere risikoen. Det er en liten kjent måte å forbedre din 401K betydelig.

Hva en selvregistrert megling kan ikke gjøre

I hvert fall i min erfaring er jeg fortsatt begrenset i hvilke typer investeringer som er tilgjengelige for meg. For eksempel er jeg fortsatt ikke i stand til å investere i CD-er, pengemarkedsregnskap, individuelle aksjer, REITs, edle metaller, obligasjoner, aksjeselskaper, opsjoner, etc. Jeg er strengt begrenset til å investere i fond, og ikke alle gjensidig fond i verden. Hvis du vil bli en daghandler med pensjonskonto, kommer det ikke til å skje, og du bør ikke få lov til å komme inn i et megleringsalternativ.

Hvis en selvstyrt 401k-lyd appellerer til deg ...

Først må du sjekke om arbeidsgiveren har en. I min forskning oppdaget jeg at mindre enn 20% av arbeidsgiverne gjør. Hvis din arbeidsgiver tilbyr det, ikke forvent at de skal være vokal om det. Denne typen konto er et alternativ som er for de som leter etter det, ikke massene. Gjør litt graving.

Hvis din arbeidsgiver tilbyr et megleralternativ, vær ærlig med deg selv om ditt investeringsnivå. Det er god grunn til at folk flest er svært begrenset i sine fondvalg. Hvis du faller inn i den kategorien, er det ingen skam i det, du er med det store flertallet.

Hvis du har muligheten og ønsker å gå videre, må du lese nøye alle fine utskrifter. Det vil mest sannsynlig være høyere avgifter involvert, spesielt hvis du bytter inn og ut av penger ofte. Sørg for at du gjør det av de riktige grunnene og være smart på dine valg.

Self-Direct Brokerage Konto Diskusjon:

  • Har din arbeidsgiver et selvstyrt 401k alternativ?
  • Hvis ja, visste du om det før dette innlegget?
  • Vil du ha muligheten, eller er du tilfreds med det du for tiden tilbyr i ditt 401ks fondvalg?

Kommentarer På Nettstedet: