Partner Center Finn en megler

Rask pop quiz! Hvilken tid på dagen er TV-karakterene høyest? Hvis du sa under prime time, så ville du være riktig!

Hva har dette å gjøre med trading økter? Vel, akkurat som TV,, er ildringer, (lik likviditet) på sitt høyeste når det er flere som deltar i markedene.

Logisk vil du tro at dette skjer under overlappingen mellom to økter.

Hvis du tenkte på den måten, er du bare halvveis.

La oss diskutere noen av egenskapene til de to overlappingssesjonene for å se hvorfor.

Tokyo, London overlapping

Likviditet i løpet av denne sesjonen er ganske tynn av noen grunner. Vanligvis er det ikke så mye bevegelse i den asiatiske økten, så når ettermiddagen treffer, er det ganske mye en snoozefest. Zzzzzz.

Med europeiske handelsmenn som bare begynner å komme inn på sine kontorer, kan handel bli kjedelig som likviditet tørker opp.

Dette ville være en ideell tid til å ta en chill pille, spille litt putt-putt eller se etter potensielle handler å ta for London og New York økter.

London, New York overlapping

Dette er når den virkelige shebang begynner! Du kan bokstavelig talt høre at handelsmenn knuser sine knurer i løpet av denne tiden fordi de vet at de har sitt arbeid skåret ut for dem.

Dette er den travleste tiden på dagen, som handelsmenn fra de to største finanssentrene (London og New York) begynner å dukke det ut.

Det er i denne perioden hvor vi kan se noen store trekk, spesielt når nyhetsrapporter fra USA og Canada blir utgitt.

Markedene kan også bli rammet av, Äúlate, nyheter kommer ut av Europa.

Hvis noen trender ble etablert under den europeiske sesjonen, kunne vi se at trenden fortsetter, da amerikanske handelsfolk bestemmer seg for å hoppe inn og etablere posisjoner etter å ha lest hva som skjedde tidligere på dagen.

Du bør passe på, men i slutten av denne sesjonen, som noen europeiske handelsmenn kan lukke posisjonene sine, noe som kan føre til noen hakkete bevegelser rett før lunsjtid i USA

Kommentarer På Nettstedet: