Pust inn i frisk sagsmussluft

"Glem penger. Remodeling er nummer én årsak til skilsmisse. " - Anonym

Før mitt nåværende hus hadde jeg aldri kjøpt en fixer-øvre før. Det mest jeg gjorde tidligere var å bygge et nytt bad ut av et skap, sette opp en vegg for å lage et eget bad og ombygge min etasje ved å legge til en dusj og blåse ut en midtdeler slik at man kunne passe en seng . Åh, jeg endret også alle mine vinduer, som ikke var så ille.

Etter min ombyggingsaktivitet svor jeg aldri til å gjøre et annet oppussingsprosjekt igjen fordi det ganske føles som helvete på jorden. Men det var nesten 10 år siden.

Etter å ha blitt voldsomt overbudt på et bestemt stykke eiendom ($ 1,2 millioner spør, gikk for $ 1,8 millioner) bestemte jeg meg for å se bort fra pent ferdige eiendommer. Det ser ut til å være en massiv integrert premie for nye eller nylig ombygde eiendommer som jeg ikke var villig til å betale. Alt jeg egentlig ønsket var en visning, gosh darnit det. Eiendommen selv virket nesten sekundær!

HVORFOR KJØP EN FIXER

"Alt er fikserbart. Det tar bare tid og penger. " - Jeg sa dette igjen og igjen da tålmodigheten min begynte å være tynn. Og den triste delen er at en av mine entreprenører sa det samme et par måneder i!

Du kjøper en fixer fordi det kan koste mye mindre, og du kan tilpasse eiendommen slik du vil.

Selv om byggekostnadene øker hvert år, kommer verdien av eiendommen hovedsakelig fra landverdien i de dyreste delene av landet. Når du har denne forståelsen, er du ikke så lett enamored ved å bygge strukturer så mye fordi alt kan kopieres. Bash et hull i veggen min? Ikke noe problem, jeg vet hvordan du skal fikse det med noe arkrock, gjørme og sliping.

Den riktige strategien er å finne den perfekte tomten, og deretter bestemme seg for å bygge eller endre byggestrukturen til din smak. Remodel på $ 500 / sqft, selg for $ 800 / sqft. Lett. Derfor er det mye bedre å kjøpe ekspansjonseiendom i dyre områder. Du kan ha et mega-herskapshus i Chicago som koster $ 300 / sqft, men du kan ikke tjene penger på å forbedre stedet fordi det koster $ 300 / sqft å bygge! Tenk land, land, land, land og mer land når du kjøper eiendom. Du kan ikke bygge jord etter alt.

Når du er full av energi og kontantstrøm som en yngre person, bør du vurdere å kjøpe en fixer. Bruk din svette egenkapital til å skape din formue. Til slutt vil energien din og kontantstrømmen falme, da vil du forhåpentligvis være ferdig med ombyggingen.

Jeg fant min perfekte (for pris) tomt i Golden Gate Heights. Den primære allure var utsikten. Jeg bryr meg ikke om de rase grønne teppene, aluminiumsvinduene, det gamle spekteret og det lille badet nede med linoleumgulv fordi jeg planla å fikse alt. Det jeg ønsket var et hus på "høyre" side av gaten hvor baksiden sto mot vest og mot havet. På denne måten kan man se solnedgangen og føle solskinnet uten å bli utsatt for kjørestøy.

Hva skremte andre kjøpere bort med hensyn til «et prosjekt», tiltrukket meg for muligheten til å tilpasse hjemmet slik jeg ønsket. Foruten en visning, her er fem andre ting jeg lette etter i mitt neste hjem:

1) Et stort bad med dobbel forfengelighet, separat regndusj, stort dype avslapningsbadekar og separat toalettstall.

2) Et dekk ut av soverommet for å gå ut og strekke om morgenen eller stirre på stjernene før du går til sengs.

3) En master bedroom walk-in closet med hans og hennes seksjoner og nok plass til en daybed og et par stoler.

4) Et stort soverom stort nok til å imøtekomme en king size slede seng.

5) Et åpent kjøkken som er forbundet med spisestuen med utsikt.

Åpenbart er ingen av disse tingene nødvendigheter. Jeg tenkte bare om jeg skulle gå gjennom stresset med å flytte, jeg kunne like godt ha noen fine, nye ting som ikke eksisterer i mitt tidligere hus.

Kombinere to rom i et stort hovedsoverom, fjernet to bad og to skap for å lage en av hver. Var helt greit før!

Jeg kunne ikke finne alle fem av disse tingene i et hus på markedet i min prisklasse. Huset jeg mistet i en budkrig hadde alt bortsett fra et stort soverom som var stort nok til å imøtekomme en king size-seng og et ekte klesskap, for eksempel.

Ikke rart hvorfor de nye eierne som betalte $ 1.800.000, bruker nå en annen $ 200,000 remodeling downstairs for å kombinere de to soverommene i et stort rom og lage et større skap og større mesterbad! Ta en titt på bildet til høyre.

Jeg ville ha mer enn lykkelig flyttet inn og forlatt alt alene for resten av livet mitt. Noen mennesker har seriøst alt for mye penger.

Snakker ting med kontrakten

Mitt nye hus er ikke særlig stort på omtrent 1800 kvadratmeter. Men hvis jeg kan legge til 100 kvadratmeter på downstairens bad og lage et par dekk på 250 kvadratmeter i total størrelse, tror jeg at innendørs / utendørs størrelse kombinasjonen vil være perfekt for en familie på opp til fire. Det føles som en effektiv leve der ingen plass går ubrukt.

Å ha noen form for overflødig inventar virkelig bums meg ut. Derfor forsøker jeg ofte å donere alt jeg ikke har brukt på et år og holde ting minimalt.

Å kjøpe en fixer gjør det mulig for potensielle kjøpere å komme seg til alt de alltid har ønsket. Ingenting vil bli perfekt om eiendommen fordi vi ikke har uendelige penger.

Hvis du kan finne et tomt som passer til din visjon, og deretter finne et hjem som er stort nok til å gjøre dine ønskede tillegg, så er det det jeg ville kjøpe hvis jeg var deg. Med mindre du lager og har mye penger, betaler du for nybygging eller en nylig ombygging kommer til å koste deg en heftig premie. Hvis du er bekymret for hele remodeling prosessen, ikke bekymre deg. Det er mange entreprenører i ditt område som gjerne vil ta pengene dine.

Ved å kjøpe en fixer tror jeg at jeg har vært i stand til å lagre eller lage rundt $ 80.000 i svette egenkapital i fem måneder vs. hvis jeg kjøpte et hus som ble gjort. $ 80.000 i egenkapitalen var ikke gratis på noen måte. Det kostet meg mye hodepine, stress og tid. Jo mer penger du lager, desto bedre verdi er det å kjøpe et ferdig hus og omvendt.

Husk, "penger og tid løser alt"Når det gjelder boligeiendom. Hvis du planlegger å gå inn med din betydelige andre, må du bare sørge for at forholdet ditt er solid, før du begynner på ditt remodeling eventyr!

Å samle, kjøp en fixer hvis:

1) Du er singel eller har det mest ubrydelige, kjærlige forholdet.

2) Du har forbindelser med entreprenører, elektrikere, rørleggere og byggere du stoler på.

3) Folk har fortalt deg at du har tålmodighet til en munk.

4) Du har en fleksibel arbeidsplan, eller en partner som kan hjelpe deg med å holde arbeiderne på sporet.

5) Du er villig til å sette litt svette egenkapital til å gjøre eiendommen bedre.

6) Du ønsker å tilpasse hjemmet ditt slik du vil.

7) Du er uvillig til å betale en premie for nybygging eller en nylig ombygging.

8) Du er en masochist som liker å skrive om all smerte og se det gode i alt.

9) Du er en DIYer som ønsker å lære å bygge hjem. Lærlingene trenger timene før de kan bli lisensiert.

Hvis du kan oppfylle fire av de ni kriteriene ovenfor, tror jeg du er god til å gå! Jeg er i mitt tredje år av å eie min fixer, og jeg lager nå en 260 kvadratmeter dekk utenfor soverommet og bytter de gamle aluminiumsvinduene til en vakker 12 fots skyvedør. Det siste prosjektet koster meg ca $ 40 000, men det er verdt det fordi jeg endelig vil få drømmedekket mitt mot havet. Det er godt å plassere prosjekter ut hvis du kan. Jeg ferdig med å utvide mitt bad fra en liten 36 sqft til en mer palatial 170 sqft. Den har en dobbel forfengelighet, privat toalettrom, dobbelte dusjer og stor jet badekar.

anbefalinger

Se på eiendomsmegling folkemuligheter muligheter: Hvis du ikke har nedbetaling til å kjøpe en eiendom eller ikke vil binde likviditeten i fysisk fast eiendom, ta en titt på RealtyShares, en av de største eiendomsmeglingfirmaene i dag. Fast eiendom er en nøkkelkomponent i en diversifisert portefølje. Fast eiendom crowdsourcing lar deg også være mer fleksibel i eiendomsinvesteringene ved å investere utover hvor du bor for å få best mulig avkastning. Registrer deg og ta en titt på alle bolig- og kommersielle investeringsmuligheter rundt i landet Realtyshares har å tilby. Det er gratis å se og oppdage.

Handle om et boliglån: Boliglånsrentene har kollapset etter Brexit, og amerikanske eiendeler blir aggressivt kjøpt av utlendinger på grunn av stabiliteten. Sjekk de siste boliglånsrenten online gjennom LendingTree. De har et av de største nettene av långivere som konkurrerer om virksomheten din. Målet ditt bør være å få så mange skriftlige tilbud som mulig, og bruk deretter tilbudene som løftestang for å få den laveste renten mulig. Dette er akkurat det jeg gjorde for å låse i en 2,375% 5/1 ARM for min siste refinansiering. For de som ønsker å kjøpe eiendom, er det samme i orden. Hvis du har funnet en god avtale, har råd til betalinger, og planlegger å eie eiendommen i 10 + år, vil jeg få nøytral inflasjon og dra nytte av de lave prisene.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: