Etter å ha lest Sams Slik hindrer du din velstående mann fra å stryke, har jeg tenkt mye om min egen situasjon. Du skjønner, jeg er mor til tre gutter, og jeg er den rike i forholdet. Som regjeringsmedarbeider jobber jeg rundt $ 78 000 i året, men rikdom kommer egentlig fra foreldrene mine, som forlot meg om $ 2 millioner dollar i fast eiendom og investeringer da de døde i fjor.

Min mann er en finansiell profesjonell som har flommet rundt i finansbransjen de siste 15 årene. Han har aldri jobbet for de større, mer prestisjefylte bankene, men alltid de lavere finansinstitusjonene som aldri fikk noen respekt fra klienter. Min mann er ikke den mest kjekke eller den smarteste mannen i økonomi, men han er veldig grei og sosial. Klienter liker ham, de tar bare ikke noe han har å si seriøst, hvis du vet hva jeg mener.

La oss ringe til min mann Jim. En del av Jims jobb er å reise rundt i landet for å vin og spise klienter og sørge for at de får den tjenesten de trenger. Han går vanligvis for et par dager. En tur, jeg la merke til at klærne hans luktet som kvinnelig parfyme. Jeg har en ivrig nese og visste at det var evighet for kvinner.

Da jeg spurte Jim hvorfor han luktet som CKs evighet, trakk han seg. Han sa at parfymen trolig gledet seg på klærne etter å ha klemmet sin kvinnelige klient farvel. Han forklarte at de alle gikk til en bar etter middagen. Fine, uansett.

Midt på natta

Så en kveld ble jeg våknet av en par tekstmelding Bings på jims telefon Han snurret raskt i søvn, og jeg er en lett sovende. Jeg kunne ikke låse opp telefonen for å lese meldingen, men jeg måtte ikke. SMS meldte automatisk opp på startskjermen og sa: "Hva gjør du kjære? Jeg savner deg."

Jeg ble våken i timevis stirret på soverommet taket lurer på hvem denne tispe var. Navnet sa, "Steve Eliz" som ikke gjorde mye fornuft. Utrolig, rett før jeg var i ferd med å gå til sengs, ringte telefonen sin igjen! Denne gangen var meldingen fra "Steve Tracy" som sa, "Når kommer du ned for å besøke meg igjen."

Den bastard! "Steve" var egentlig et falsk navn hvor han begynte å kategorisere kvinnene han dro ut med. Deres virkelige navn ville være Steve etternavn.

Jeg våknet Jim opp, pisset, og spurte ham om Elizabeth og Tracy. Han sa først at han ikke kjente noen Elizabeth eller Tracy. Og så sa han Steve Eliz og Steve Tracy var venner han møtte på sine reiser. Han innrømmet da etter å ha ristet av sin groggy spindelvev at Elizabeth og Tracy var bare to jenter han møtte da han dro på sin siste forretningsreise til LA. De var bare "venner" han møtte da han og hans klienter var ute av byen, men han ville ikke sette sine fulle navn inn fordi jeg kunne få feil meldingen!

Jeg visste at Jim var bullshitting, men jeg ville ikke konfrontere ham lenger. Kanskje han bare hadde en uskyldig samtale med andre kvinner.

Jeg er vant til Jim går ut 2-3 ganger i uken for å underholde klienter. Men det jeg ikke er vant til, kommer han ikke hjem. Hans første unnskyldning var at han var for full til å kjøre hjem, så han gikk ut i bilen. Greit nok. Men da økte hyppigheten av å gå ut i bilen til en gang i uken. Da jeg fortalte ham bare Uber det hjem, retorted han at han ville da måtte Uber det tilbake til jobb. Hvorfor kaste bort $ 90?

Så en kveld da han ikke var tilbake klokken 1, smedte jeg ham og spurte hvor han var. Han sa at han bodde på sin venns sted i byen. Så logisk ringte jeg vennen sin og spurte om Jim var der. Vennen sa "nei"

Jeg vet at han er fusk på meg

Jeg vet at Jim har lurket på meg de siste 10 årene, men jeg har aldri fanget ham rødhendt. Jeg vet også kvinnene han snyder med, bare ler bak ryggen min når han kjøper dem overdådige gaver og kjøper dem flybillett for å møte ham hvor han kommer til neste forretningsreise.

Problemet er at jeg føler at det er umulig å skille seg fra grunnen til det SHAME jeg vil føle for mine tre sønner, og forlegenhet jeg vil føle fra vennene mine og slektninger. Vi hadde et fantastisk bryllup med over 300 gjester. Hvordan kunne jeg la dem ned? Hvordan kunne jeg la guttene mine ned og forklare for dem at pappa var en snydende bastard som ikke bryr meg om mamma lenger?

Det er vanskelig nok å heve tre barn, enn si som en enslig forelder. Jim og jeg har gode øyeblikk sammen i helgene der vi tilbringer tid sammen som en familie. Han behandler meg og guttene godt når vi er sammen for det meste. Han er bare en philandering, røvhull når han ikke er med oss.

Hvis vi skilsmisse, må vi bruke penger på advokater. Jeg er også redd for at jeg må dele arven med ham. Hvis vi skilsmisse, er jeg redd mine gutter vil hate meg fordi de elsker pappa og skjønner ikke hva pappa gjør bak ryggen. Guttene har et spesielt band med fedre at jeg er misunnelig jeg ikke kan gjenskape.

Skilsmisse virker som den mest utrolige veien ut av en ulykkelig gift, gitt så mye som står på spill for meg. Jeg vet at jeg skal forlate ham, men jeg er redd for å leve et liv alene som en 42 år gammel kvinne.

Fordelene med å få en skilsmisse

 • Jeg trenger ikke lenger å føle meg som en idiot for å la han forråde meg.
 • Jeg trenger ikke lenger å lytte til hans løgner som han forklarer hvor han har vært.
 • Jeg trenger ikke lenger å skamme seg for å leve et mislykket ekteskap.
 • Jeg trenger ikke lenger å le av bak ryggen av kvinnene han er med og vennene som vet hva han gjør.
 • Ungene kan forhåpentligvis forstå en dag betydningen av å være en ærlig person.
 • Jo før jeg kan bryte fri, jo før jeg kan gå videre med livet mitt.
 • Jo før jeg kan bryte fri, jo mindre tar han av foreldrenes penger.

Ulemper med å få en skilsmisse

 • Jeg har slått ned familien min, venner og barn.
 • Jeg vil føle meg som en forlegenhet for familie, venner og barn.
 • Advokatkostnader er dyre og ting kan bli svært omstridte.
 • Det er en liten sjanse at han faktisk ikke kan være konsekvent juks mot meg. Kanskje jeg tar feil? Uskyldige mennesker er feilaktig fengslet hvert år.
 • Det er veldig vanskelig å heve tre barn av meg selv, og jeg trenger å ansette hjelp, siden foreldrene mine ikke lenger lever, og jeg kan ikke stole på at foreldrene hans skal sitte lenger fordi det ville være altfor vanskelig.
 • Jeg er vant til å betale regningene, heve en familie, gå på tur, jobbe, ferie og alt som som en gift kvinne de siste 10 årene.
 • Jeg er redd for å være alene. Og jeg tror det vil ta massevis av justering.
 • Jeg tror ikke jeg kan finne noen andre i min alder. Kanskje, men jeg vet at det kommer til å bli vanskelig. Hvem ønsker en ødelagt kvinne som er 42 år gammel med tre barn? Forhåpentligvis er det noen der ute, men jeg vet ikke.

Har noen gått gjennom en slik situasjon før de visste at de skulle forlate sin ektefelle, men var for redd for å gjøre det? Hva er noen ting du kan prøve først før du går gjennom en skilsmisse? Vi har allerede hatt par rådgivning før.

Takk for at du tillater meg å dele situasjonen min. Jeg håper å få litt innsikt fra samfunnet!

Lesere, hvordan kan vi hjelpe Michelle? Også, jeg har lagt merke til mye flere skilsmisse etter at et par har barn. Hvorfor det? Hvorfor har barn hvis det er et steinete forhold? Eller er barna en stor kile i et par lykke?

Relaterte innlegg:

Gjennomsnittlig nettoværdi for over gjennomsnittet par

Hvordan få en rik mann til å være din ektemann

Hvordan få din ektefelle til å jobbe lengre slik at du kan gå på pensjon tidligere

Kommentarer På Nettstedet: