Kunst av CKongsavage.com

Hvis du skal ha hjerteoperasjon, vil du heller ha en erfaren kirurg operere i stedet for et førsteår bosatt ville du ikke? Hvis du leter etter noen entreprenørråd, vil du heller betale $ 300 for å høre Ron Conway, gudfaren til engelen, i stedet for noen 19 år gammel gutt med en mislykket oppstart korrekt?

Forutsatt at du er enig med meg 100%, hvorfor på jorden vil du noensinne lytte til noen som foreslår skattepolitikk for høyere inntektsberettigede hvis de ikke gjør mye for seg selv? Hvis du lager $ 60 000 i året, har du ingen virksomhet som forteller hva noen som gjør $ 200 000 + et år, hvordan de skal bruke pengene sine, hvordan de burde føle seg for å betale mer skatt, hvor mye de betaler i skatt og hvorfor de skal betale enda mer skatter. Hvorfor? Fordi en inntektsinntekt på $ 60.000 har ingen anelse!

Hvis du lager hundre tusen dollar eller mer i året, og en gang har gjort bare $ 25 000 dollar, har du mye mer troverdighet og snakker om riktig skattepolitikk og hvordan du kan tjene penger, i det minste. Du kan til og med kunne snakke om fordelene med utdanning og arbeidsmoral. Men selvfølgelig vil de som lager mindre, komme opp i ansiktet ditt fordi de sier at arbeidsmoral, utdanning og fasthet ikke er korrelert. De er ikke hvis du ikke vil tjene penger. De er, hvis du vil tjene penger.

Hvis du lager en mellomklasse lønn, bra for deg! Amerika kan ikke trives uten en sterk middelklasse. Men hvis du er en ærverdig middelklasse borger, har du bare ikke noe å si om hvordan du skal beskatte de som gjør mer. Hvis du så tilfeldigvis er en av de heldige titalls millioner som ikke betaler noen netto føderale skatter, bør du vurdere å ikke stemme på kandidater som vil beskatte inntektsinntektene mer. Telle bare dine velsignelser at du ikke trenger å gi penger til en regjering som er dyktig til å kaste bort pengene dine. Jo mer støy du gjør, jo mer vil du trekke oppmerksomhet til dere selv, og Sentinelene vil finne og ødelegge deg.

Ingen inntektsberegner er bedre enn en annen. Enten du lager $ 50 000 i året eller $ 500 000 i året, har du samme frihet. Det er bare et problem når noen som ikke har noen anelse om hva det tar å gjøre over $ 200 000, klager på at de "rike" bør disproportionalt betale enda mer av sin inntekt til skatt.

Lesere, burde vi ikke stole på alle velstående mennesker som har vært fattige før i stedet for fattige eller middelklassen folk som ikke vet hvordan det er å tjene mer og betale mer skatt?

Hvorfor tror folk i lavere inntektsskattesett at de vet hva som er best for de som har størst inntektsrammer?

* $ 200 000 er et vilkårlig tall siden dette er inntektsnivået som regnes som rik av dagens administrasjon. $ 60.000 er mindre av et vilkårlig tall da det er omtrent 20% høyere enn median per innbyggerinntekt.

Ressursbygging Anbefaling

Administrer økonomien din på ett sted: En av de beste måtene å bli økonomisk selvstendige og beskytte deg selv, er å få et håndtak på din økonomi ved å registrere deg hos Personal Capital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere pengene dine. Før personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 25 + forskjellskontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi på et Excel-regneark. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan alle mine kontoer gjør, inkludert min nettoverdi. Jeg kan også se hvor mye jeg bruker og sparer hver måned gjennom deres kontantstrømverktøy.

En flott funksjon er deres porteføljegebyranalysator, som kjører investeringsporteføljen din gjennom programvaren med et klikk på en knapp for å se hva du betaler. Jeg fant ut at jeg betalte $ 1700 i året i porteføljeavgifter. Jeg hadde ingen anelse om at jeg ble blødning! Det er ikke noe bedre finansielt verktøy på nettet som har hjulpet meg mer til å oppnå økonomisk frihet. Det tar bare et minutt å registrere seg.

Til slutt lanserte de nylig sin fantastiske pensjonsplanleggingskalkulator som trekker inn dine virkelige data og driver en Monte Carlo-simulering for å gi deg dyp innsikt i din økonomiske fremtid. Personlig kapital er gratis, og mindre enn ett minutt å registrere seg. Det er et av de mest verdifulle verktøyene jeg har funnet for å bidra til økonomisk frihet.

Er din pensjon på sporet? Sjekk med PCs pensjonsplanlegger

Om forfatteren: Sam begynte å investere sine egne penger helt siden han først åpnet en Charles Schwab meglerkonto på nettet i 1995. Sam elsket å investere så mye at han bestemte seg for å gjøre en karriere ute av å investere ved å tilbringe de neste 13 årene etter college på Wall Street. I løpet av denne tiden mottok Sam sin MBA fra UC Berkeley med fokus på økonomi og fast eiendom. Han ble også serie 7 og serie 63 registrert. I 2012 kunne Sam pensjonere i en alder av 35 i stor grad på grunn av hans investeringer som nå genererer over seks figurer i året i passiv inntekt. Sam bruker nå sin tid til å spille tennis, tilbringe tid med familien og skrive på nettet for å hjelpe andre å oppnå økonomisk frihet.

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020