Pokerspillet slutter, og teamet av gründere og nye medietyper sier deres farvel. Jeg legger opp $ 51 dollar, noe som er en fin avkastning gitt min $ 100 innkjøp, men det er en pittance mot andre som forlater med wads av kontanter som er store nok til å erstatte rumpekinnimplantater hvis ønskelig.

Siste gang jeg var ute til kl. 30:30, var det da George W. proklamerte at vi vant krigen. Det er så få biler på veien, når jeg ser en, lurer jeg på hva trickery ligger foran. Det er en viss ro som man føler når andre sover. Dim gule lys gløder i San Franciscos tåkehvile. Ingen plager deg fordi ingen er bevisst nok til å bry seg.

Nesten hjemme bestemmer jeg å isteden kjøre mot bukten og ta i stilen av svarte, mørke farvann og et roterende spotlight som kontinuerlig utsender fra Alcatraz. Jeg lurte på om dette er rolig, hvordan Frank Lee Morris følte før han forsøkte å rømme The Rock for 48 år siden.

TAP, TAP, KNOCK

TAP, TAP, KNOCK Jeg plutselig hører på min passasjer sidevindu som en mørk dame i briller munn et spørsmål. Ikke sikker på hva som skjer, buzz åpner elgvinduet to inches - nok til å høre henne snakke, men smalt nok til å forhindre fremmedlegemer.

Damen gjentar sitt spørsmål igjen, "Hei baby, vil ha det bra?

Sjokkert ved den tilsynelatende brudd i normalitet, men lettet om ikke å bli carjacked, svarer jeg, "Hva snakker om?", Vel vitende hva hun foreslår.

Bare $ 50 eller $ 100, det er det jeg snakker om, "Som hun hvisker med et smil.

$ 50 var nesten akkurat hvor mye penger jeg "jobbet" så hardt for å tjene i poker de siste fire timene. Det var en tid jeg var over $ 100, men jeg kunne ikke holde fast. Her var en mystisk ung dame villig til å selge seg for minst $ 50 dollar for en antatt mye kortere varighet, men potensielt mye høyere risiko.

Nei takk. Jeg nyter bare nattevennen", Svarer jeg tilbake. Hun beklager forstyrrelser og går 20 meter til en annen bil. Trykk, trykk, bank. Denne gangen kommer hun inn.

BUMP PÅ NATTEN

Det er en annen verden der ute når vi sover alle. Det er fylt av skumle crawlere og onde vesener som ønsker å komme videre. Når du våkner en morgen for å se graffiti over hele naboens veggen, vet du at det ikke var gjort mens du var våken. Når dekkene er slashed og potter knuses, vet du at det skjedde mens du sov.

Bilen min ble parkert i en av de dyreste delene av en av Amerikas dyreste byer, og der var hun en kvinne som ønsker å trekke ut og leve. $ 50 / $ 100 var hennes persienner. Til tross for den åpenbare ulovlige aktiviteten, er det så ille for henne å tråkke og leve? Det er tydelig at det er menn der ute som forsvinner midt om natten for å "rydde sine sinn" foran Alcatraz. Er det så ille denne damen adresserte en etterspørsel? Kanskje denne kvinnen er en enslig mor med et barn å mate, hvem vet.

Da jeg endelig kjørte bort, la jeg merke til flere vandrere som roaming gatene. Kvinner bare tilfeldig strutting sine ting som om alt var normalt. Alt jeg kunne se var vandrere overalt, mens før jeg aldri la merke til det. Det er rart på den måten. Så snart du kjøper noe, la oss si en hvit Honda Civic, vil du plutselig begynne å merke hvite Honda Civics overalt. Det er som om vi er blinde, og vil bare se hva vi vil se.

Gjør noe for å overleve

Når det blir tøft, må vi gjøre ting, nesten alt vi kan for å overleve. Jeg skal gjøre min gamle McDonalds lilla og svarte for minimumslønn hvis jeg må for å kunne boliglånet. Kanskje de vil promovere meg til leder og betale meg $ 10 / time hvis jeg jobber hardt nok. Eller kanskje jeg vil være en mannlig gigolo for $ 100 / time istedenfor, siden man bare kan flippe for mange burgere før karpellunneler setter inn.

Penger er så flippante når vi har noen. Du har lommekontakter, vi kan gå all-in pre-flop for $ 200 hvorfor ikke. Likevel, så snart du mister jobben din, eller begynner å drukne i gjeld, vil du kanskje ikke gå inn i et innfall lenger! Kanskje du er hustling om natten og ser for å gjøre en rask pengene til tross for risiko for arrestering. Uansett, det beundrer jeg damen ved bukta for å prøve. Hun var høflig, uttalt sin pris og nådig ved avvisning. Alt jeg håper er at uansett penger hun lager, legger hun litt i besparelser!

Lesere, hva ville du gjøre hvis du plutselig mistet jobben din og alt du eide? Vil du være villig til å gjøre noe for å gi familien din? Hvis prostitusjon er det eldste yrket i verden, hvorfor er det ikke lovlig? Tross alt er prostitusjon på kamera (pornografi) lovlig.

hilsen,

Sam @ - "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Følg på Twitter @FinancialSamura og abonner på vår RSS- eller E-post-feed.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Nov 30 2020