Free Money Finance skrev et solid innlegg på hvordan å lage "6 Tall i 7 år" over på GRS. Da jeg kom til innlegget hans, var det allerede 95 kommentarer med en veldig negativ undertone. Da jeg bare spurte om bare 5,6% av den arbeidende befolkningen gjør over $ 100.000 / år, var det enda mer negativ reaksjon. Fellow commenter Sarah skrev, "Du er ute av kontakt med virkeligheten!" Umm, jeg gjorde ikke en uttalelse, jeg spurte bare et spørsmål.

Jeg utfordret 5.6% antakelsen fordi ut av de 100 + kommentarene hevder 20 personer at de gjør over 100k. Det er 20% av prøvesettet, og mye mer enn det amerikanske folketrygdens data vil foreslå. Kanskje hele emnet bare bringer om flere mennesker som lager over 100k til å begynne med. Hvis det er tilfelle, hva gjør du kommenterer på et innlegg på hvordan du lager over 100k hvis du allerede er der? Bragging blir ikke veldig, selv om jeg vil være nysgjerrig på å vite hva alle leserne gjør her på FS.

UTFORDRINGSREALITET
Statistikken på 5,6% er trolig riktig med +/- 2%, men jeg måtte bare spørre. For mange ganger lurer vi bare tilbake og aksepterer statistikken. Jeg tror vi seriøst må utfordre antagelser, spesielt de som virker diskutable. På Bargaineering, da jeg spurte om arbeidsledighetsstatistikken var for høy basert på mine nylige funn på forretningsreise til tre forskjellige byer, fikk jeg en mouthful fra folk som sa at arbeidsledighetsstatistikken var understating Arbeidsledighet og lavkonjunktur er langt fra over. Hvis du legger til underarbeidet, er vår nasjonale arbeidsledighet sannsynligvis nærmere 16%, og SVB på The Digerati Life fremhever at det kan være så mye som 20% i California! Igjen måtte jeg bare spørre. EKSTRAPOLERING

Det er enkelt å begynne å ekstrapolere virkeligheten din på resten av verden. Jeg er skyldig i dette fordi hvis du kommer til San Francisco, ville du aldri kunne fortelle at det var 11% arbeidsledighet med hvor pakket restaurantene er. Leser over 1000 kommentarer og 300 blogger denne uken, det ser ut som om de fleste av dere dreper det. Bare ikke tro GE Miller's innlegg som sier at gjennomsnittlig 43 år gammel amerikaner bare har sparet $ 18,000! Du kan spare $ 16 500 per år skattefritt i din 401K alene. Hva gjør alle?

Er det ikke nysgjerrig at til tross for høy ledighet, aksjemarkedet egentlig ikke bryr seg? Arbeidsledigheten er en forsinkende indikator, og aksjemarkedet er en ledende indikator. Derfor bør vi forvente at ledighetsnivåene fortsetter å øke for å gjenspeile vår forferdelige nedgang. Samtidig burde vi være håpefulle at 2010 vil være et jobbfase år fullt av nye muligheter.

Å VÆRE HELGDELIG DENS ANDRE ER STØTTE ER FEIL

Den ene tingen som irriterer meg mest om det vanlige mediet er schadenfreude. Jeg hater det når folket pokker moro av andre som lider av økonomisk ulykke. Det er så lurt å ta glede i andres lidelser, men det er det som selger jeg antar. Når vi gjør narr av andre, fremhever vi vår sjalusi, som igjen hindrer vår fremgang.

Når jeg hører folk sier "alle lider eller mister penger" i en slik bobleimplosjon, bortsett fra de som sier dette, klipper jeg på hodet mitt. Hvis alle lider, og vi ikke lider, og vi er alle, hva gir det? Skadefryd!

Hvis du er en av de menneskene som har vært i stand til å overleve denne nedgangen, teller du dine velsignelser, og aldri slutte å sette pris på jobben din, uansett hvor synd det er. Jeg anbefaler å besøke WSJs "Laid Off And Looking" -logg en gang en stund når du skal minne deg på det, er det virkelige mennesker der ute som fortsatt søker.

Her er mer penger ute enn vi tror

"Fortunes, Fortunes, Everywhere" fremhever mange godt betalende yrker. Fra politimenn til longshoremen, mange gjør over 100K hvis de holder fast med jobbene sine lenge nok. Jo mer utrolige er at mange tjenestemenn fra offentlig tjeneste tjener $ 100k + / år bare fra deres pensjoner! Artikkelen har som mål å markere en enorm mengde rikdom i Amerika, ikke bare fra de stereotype høyt betalende yrker der ute.

Så hvorfor er det så negativt undertone på innlegg på å gjøre høyere lønninger? Årsaken ser ut til å være formodning, hvor noen som ønsker å lage 6 figurer kan. FMF tilbyr bare forslag til publikum hvis de ønsker å tjene mer penger, men det var så mye negativitet. Ønsker å tjene mer penger er ikke en synd! Med sysselsetting er det virkelig ingen i mellom. Du er enten nøkkelløs eller du er ikke. og jeg føler meg virkelig for de som har mistet jobbene sine uten egen feil.

KONKLUSJON

Hvis alle tjener $ 100 000 i året, er ingen rik eller dårlig som vi er alle de samme. Med utvinningen i markedene er det entofaset innvending fra de mindre gode til å gjøre hvem resentlige emner av øvre nivå inntekter, og fra de mer godt å gjøre som føler seg demotert fordi de ikke er så spesielle hvis flere mennesker når deres nivå. På, foreslår vi å snu vred mot motivasjon. Hvis du vil tjene mer penger, vet du at det finnes artikler der ute av FMF og FS som kan hjelpe!

For de arbeidsledige, vær tøffe, fordi aksjemarkedet forteller oss at økonomien vil bli bedre. Regjeringen bør absolutt forlenge arbeidsledighet fordelene over hele landet. Vi betaler inn arbeidsledighet når vi jobber, så vi blir bedre dekket når vi trenger det mest! Hvis regjeringen kan bruke 45 milliarder dollar til å kausjonere Citibank, vil alt mindre enn en 6 måneders utbetaling av arbeidsledighet være ufattelig. 1,3 millioner mennesker vil miste fordelene ved årsskiftet dersom senatet ikke sender regningen. Senatorer lytter du?

Lesere, hvordan er det i nesen din i skogen? Jeg vil gjerne høre anekdoter, både positive og negative om ledighet og økonomi. Også gjør $ 100 000 + et år så sjeldent som statistikken sier det er? Er jeg bare for optimistisk om gjenopprettingen i økonomien? Vennligst sett meg rett!

Keigu,

"Skiver gjennom pengens mysterier"

Følg meg på Twitter @FinancialSamurai og registrer deg for vår RSS-feed.

Kommentarer På Nettstedet: