Vi vet alle om det gamle ordtaket, "du kan ikke dømme en bok ved omslaget." Det du kanskje ikke vet er at bankene tilsynelatende hadde dette i bakhodet når man merket forretningskredittkort. Du ser, man ville tro at det ville være betydelige forskjeller mellom generelle forbruker- og kredittkort. Imidlertid er det ifølge en nylig kortsøkstudie det eneste som virkelig skiller et kredittkort fra et brukskort, er at et selskap er ansvarlig i tillegg til en individuell kortinnehaver.

Oh, og det faktum at den nye kredittkortloven (CARD Act) bare gjelder forbrukerkredittkort. I lys av dette oppstår et klart hierarki av kredittkortsutstedere fra virksomheten når du sammenligner i hvilken utstrekning utstederne gjenkjenner båndet mellom forbrukere og bedrifts kredittkort og i sin tur aktivt bruker KARD Act beskyttelser til disse forbruksvognene til tross for deres merkevarebygging.

Til slutt er du igjen med en liste over de gode, de dårlige og de stygge kredittkortutstederne.

Det gode

Mens Capital One og American Express faller i den "gode" kategorien, takket være deres åpenhet og de skrittene de har tatt for å anvende visse viktige CARD Act-beskyttelser på kredittkort, sammenligner ikke Bank of America. I motsetning til andre nylige trekk i selskapet, fører Bank of America forretningskreditkortmarkedet til fordel for å anvende alle store CARD Act-beskyttelse til sine forretningsmessige forbruksmidler, inkludert avsetningen mot økende rente på eksisterende saldoer, med mindre en konto er 60 + dager krenkende. Bank of America gir derfor småbedriftseiere med mye behov for gjeldskonsistens og kostnadssporingskapasitet sammen med enkelheten til et enkelt kredittkort. Ingen annen utsteder kan gjøre et slikt krav.

Det dårlige

Den "dårlige" kategorien består av utstedere som ikke klarte å anvende en enkelt større CARD Act-bestemmelse på deres kredittkorttilbud. Den eneste reddende nåden for Chase and Discover er at de frivillig har omarbeidet sine kredittkorterklæringer for å reflektere CARD Act-mandatene, og de var gjennomsiktige om deres retningslinjer. Citi, henger av en tråd, kan bare si at den er gjennomsiktig.

Den stygge

Å låne fra The Hangover, vi kaller dette stedet "Loserville", og beboerne er Wells Fargo, HSBC og US Bank. Ikke bare har hver av disse utstedere unnlatt å anvende en enkelt signifikant CARD Act beskyttelse til sine såkalte forretningskredittkort, men ingen av dem ville til og med innhold på deres politikk med en åpenhet i åpenhet.

Det er noen konklusjoner vi kan gjøre som resultat av disse funnene. For det første synes kredittkortvirksomheten ved Wells Fargo, US Bank og HSBC ikke å ha forkunnskapsfinansiering for å lykkes uten hemmelighold og gotcha-taktikk. Dessuten har disse utstedere tydeligvis ikke den forutsikt som er nødvendig for å innse at utvidelsen av Card Act til virksomheten kredittkort er uunngåelig, og at proaktiv vedtak av loven er å foretrekke for føderalt mandat endring.

Fed og det nye forbrukerfinansieringsbyrået har gjort det klart at de er dedikert til å beskytte det nye kredittkortmarkedet, og til utstedere lærer å selvpolitisere, er sjansene for tilleggsregulering ganske høy. Til slutt signaliserer mangelen på visjon i disse bankene ikke bare kundene en ulempe, det signaliserer også grunnleggende organisatoriske problemer som kan skade prestasjonen fremover.

Inntil flere banker kommer med programmet, har småbedriftseiere to valg når de ser etter et kredittkort som skal balansere. De kan enten bruke et bank-amerikansk kredittkort eller et generelt bruk / forbrukerkort. På den måten vil du ikke risikere å se kostnadene for gjelden din plutselig stige. Det er rett og slett ingen grunn til å betale for noe mindre enn det beste når bedriftens gjeldskostnader er på linjen. Selvfølgelig, når det kommer til kjøp som vil bli betalt i sin helhet innen utgangen av måneden, er forskjellen mellom forretnings- og generalkredittkort ikke så viktig, og dine hovedhensyn bør i stedet belønne fordeler og kostnadssporing evner.

Merk at alle skal starte egen virksomhet for å tjene mer penger og redusere sin skattepliktige inntekt. Den beste virksomheten å starte er en blogg. Sjekk ut hvordan jeg starter en bloggopplæring. Derfra kan du selge varene dine eller være tilknyttet produkter du tror på. Oppstartskostnaden er lavest rundt, og det er lett å gjøre. Ikke en dag går forbi hvor jeg ikke takker mine heldige stjerner for å starte i 2009! Det er absolutt frihet!

anbefalinger

Leter du etter en fantastisk reise belønner kredittkort? Sjekk ut Chase Safir Preferred®-kortet og andre flotte belønningskort. Jeg bruker Chase-kredittkortet for all min virksomhet og reiser til å få poeng for mer gratis reise, forsikring hvis bagasjen er tapt eller flyet mitt står fast, og mer forsikring for defekte produkter jeg kjøper og vil returnere. Alle bør ha et kredittkort for den gratis 30 dagers kreditt. Bare sørg for å betale kredittkortet ditt hver måned fullt ut! Sjekk ut noen av fordelene:

  • Tjen 50 000 bonuspoeng når du bruker $ 4000 på kjøp i de første 3 månedene fra kontoåpningen. Det er en $ 650-verdi der.
  • Oppkalt et "Best Credit Card" for reisebelønninger av Money Magazine.
  • Du får 2X poeng på reise og servering på restauranter og 1 poeng per dollar brukt på alle andre kjøp.

* Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Du kan bruke Personal Capital til å overvåke ulovlig bruk av kredittkort og andre kontoer med sporingsprogramvaren. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012 og har sett min nettoverdi skyrocket i løpet av denne tiden takket være bedre pengehåndtering.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020