Vil du gjøre dette året ditt beste pengesår noensinne? Å komme i gang på riktig økonomisk fot er en utmerket måte å sikre at du får jobben gjort.

Smart beveger seg for økonomisk suksess

For å få smarte trekk for alle pengene i livet ditt, fra å finne de høyeste avkastningen på bankkontoer, investere i pensjon, spare penger på skatter, kjøpe eiendommer og mye mer, ta en kopi av min nye bok, Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Den er tilgjengelig i lokale bokhandlere eller på nettsteder som Amazon.com og Barnes & Noble. Anmeldelser berømmer boken som en som gjør at du kan "skape et rikere liv - både økonomisk og følelsesmessig."Utgiverens ukentlige)

Koble deg til Money Girl!

En fin måte å gjøre dette året til ditt beste pengesår, er å jobbe med en trener. Hvis du er klar til å gjøre store forandringer i ditt økonomiske liv, kan du finne ut mer om Laura's en-mot-en-finansielle livscoaching på SmartMovesToGrowRich.com. For mer penger tips og råd, registrer deg for gratis Money Girl nyhetsbrev og koble på Facebook og Twitter. E-post dine penger spørsmål til [email protected].

Young Investor image courtesy of Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Kommentarer På Nettstedet: