Hvor mye brukte du på mat i forrige måned? Hvilken prosentandel av dine månedlige utgifter er på transport? Hvor har alle pengene du trakk i forrige uke gått?

Jeg vet jeg vet. Ikke så sexy som voldgiftsdrivende verdipapirer og handel som de kule gutta på TV.

Det første skrittet for å tjene penger er å vite hvor du bruker det. Når du vet hvor pengene dine går, kan du budsjettere og kontrollere det. Så hvordan sporer du utgiftene dine? Få et enkelt program som MS Money eller Quicken. De lager automatisk rapporter og diagrammer for å forstå kostnadene dine. De vil selv automatisk laste ned bankdataene dine for deg.

Bruk kredittkort eller debetkort, som gjør det enkelt for programmene å spore utgifter. For kontanter kjøp, lagre kvitteringer og skriv dem inn religiøst.

Gjør dette i 3 måneder. Jeg garanterer at du vil bli blåst bort av dine utgifter. Deretter kutte budsjettet med hensynsløs forlatelse. Minst, klipp 10% av kostnadene dine på den dagen.

Kult tips: Jeg har lært meg personlig økonomi klasse til over 1.000.000 studenter. Mange av dem tok dette første skrittet og hver eneste av dem kutte budsjettet med minst 10%. En student kuttet budsjettet med 60%.

Hva nå?

  • Hold deg oppdatert med oppdateringer: Registrer deg gratis IWillTeachYouToBeRich nyhetsbrev

Kommentarer På Nettstedet: