Som mange av dere er jeg sparsommelig for en feil. I 13 år etter høgskolen lagret jeg 50% - 70% av min inntekt delvis på grunn av ydmyke levekår. Fra 28-37 kjørte jeg en $ 8000 bil som avskrev til $ 3000, selv etter at inntektene mine vokste med 3X. Og selv etter at jeg endelig hadde rømt bedriftens verden i 2012, kunne jeg fortsatt ikke slutte å spare minst 50% av min inntekt.

Ved det tredje året av førtidspensjonering begynte jeg imidlertid å stille spørsmålstegn ved jobben og spare så mye om pengene aldri skulle bli brukt. Lagring for pensjonering i pensjon er ulogisk. Jeg begynte å bli sint på å ikke være i stand til å sparke min frugalitetavhengighet mot kantstenen. Folk med mye mindre brukte så mye mer og hadde det bra å gjøre. Hvorfor kunne jeg ikke være mer bekymringsløs?

Til tross for min beste innsats for å tilbringe mer som alle som posterer om deres fantastiske liv på Facebook, så var rørende hovedperson fortsatt som en forbrytelse. I stedet for å slappe av som en god pensjonist burde gjøre, er det jeg gjorde i stedet for å opprettholde et besparelsesforhold på 50% +:

* Arbeidet på måter å generere $ 200 000 i året i passiv inntekt

* Tok på deltidsrådgivningsoppgaver med tre fintech-selskaper over tre år

* Fortsatt publisering 3X en uke på

* Utviklet nye online-forretningspartnerskap

* Downsized til et mindre hus for å frigjøre kontantstrøm

* Kjøpte en Honda Fit i stedet for en Jeep Grand Cherokee Limited

* Investert 90% av hver dollar lagret

Da brente jeg en dag ut. Jeg droppet alle mine rådgivningsgigger, skrev den største e-post-autosvareren som var kjent for mannen og sa at jeg var for opptatt, og til slutt fant jeg noen pustekammer for å tilbringe litt mer enn normalt.

I stedet for å begrense meg til $ 100 sko, ventet jeg ut og kjøpte en $ 240 par sko (på salg for 50% av selvfølgelig). Den skyldige følelsen varer bare en time mens paret Tods loafers fortsatt er min favorittsko tre år senere.

I stedet for å ta et Uber-basseng for å spare $ 6 for å gå til sentrum, begynte jeg å bestille min egen Uber. Jeg føler meg fortsatt skyldig av en eller annen grunn, men følelsen har redusert fordi jeg påminner meg selv om at tiden er mye mer verdifull enn penger.

I stedet for å bo på et 3-stjerners hotell i Angkor Wat, Kambodsja, bestemte vi oss for å bo på et 5-stjerners hotell for $ 100 mer en natt. Vi visste at vi aldri kom tilbake, så vi hyret også en privat varebil med mye behov for AC som vår sjåfør for $ 50 per dag. Det var så verdt det.

Da skjønte jeg noe. Å holde utgifter konstant etter en viss alder fører til livstidsdeflasjon fordi alt er relativt. Hvis alle fortsatt så på katodestrålerør-TVer, ville du være fornøyd med rør-TV. Men du er ikke lenger så glad når alle andre ser på en tynn 4K TV. Hvis du ikke øker utgiftene dine minst i takt med inflasjonen, vil livskvaliteten din bli forverret fordi du ikke kan unngå å legge merke til fremdrift rundt.

For de av dere som ikke ser ut til å løfte utgiftene dine til tross for økt inntekt og nettoverdi, la meg dele med dere fem måter å overvinne frugality slik at du kan maksimere din livsstil. Å dø for mye, er dårlig forbruksplanlegging.

Stoppe livstidsdeflasjon i fem trinn

1) Finn ditt marginale utgiftsforhold. Å være altfor sparsommelig betyr at du heller ikke tjener nok penger, frykter at inntektene ikke varer, eller sitter fast mentalt i en tid da du ikke tjente mye penger. Det er ingen benektelse at å ha mindre penger betyr at du er nødt til å bruke mindre. Hvis du plutselig begynte å gjøre en ekstra $ 10 millioner i året, satser du på den nederste dollar du vil kunne bruke mer fritt. Derfor er den enkleste måten å knuse frugality å gjøre eksponentielt mer penger. Ved å gjøre det kan du ikke unngå å bruke mer.

Nøkkelen til å låse opp ekstra utgifter er å bestemme hvor mye ekstra penger du må gjøre for å kunne bruke ekstra $ 1. Noen forbrukere vil bruke ekstra $ 1 når de bare lager 50 cent mer. Andre kan kreve at du får $ 10 til å bruke ekstra $ 1. Tjen nok til å finne forholdet ditt for ulike ting.

For eksempel, jeg trenger å tjene minst $ 500.000 mer per år for å føle seg komfortabel å bruke $ 8000 mer på en førsteklasses billett til Europa eller Asia. Inntil da vil jeg sitte i midt sete i toalettet i 12 timer fordi $ 8000/12 = $ 667 / time!

Relatert: Når føler du deg endelig rik

2) Gjør din inntekt mer forsvarlig. Hvis din inntekt og formue er knyttet til overlevelse av en oppstart som bare har 12 måneder igjen til den går tom for kontanter, er det ingen måte du vil bryte deg fri fra frugality. Omvendt, hvis du jobber i et massivt selskap som aldri bryr noen og gir alle en fin pensjon etter 20+ års tjeneste, bør du kunne åpne lommeboken litt bredere.

I dag er den beste måten å skape en mer forsvarlig inntekt på å bygge flere inntektsstrømmer - inkludert både passive og aktive inntekter. Hvis du kan komme til et passivt inntektsnivå som dekker alle dine utgifter, samtidig som du har en dagjobbinntekt, bør du kunne knuse dine sparsomme vaner.

Å oppnå $ 200 000 passiv inntektsfigur var en lettelse etter 16 år med å prøve. Det er mer enn min kone og jeg tilbringer hvert år. Når vi la på bedriftsøkonomisk inntekt på toppen av onlineinntekt, stoppet vi endelig å sjekke prisen på mat før du bestilte på en restaurant.Vi brydde oss heller ikke om den siste prisen på en elektronisk gadget lenger fordi det var en forretningskostnad. Vi visste at det verste fallet, selv om vår virksomhet gikk til helvete, ville vi ha passiv inntekt som består av 10 + forskjellige kilder som ville bære oss gjennom på toppen av vår rektor.

3) Realiser din dødelighet ved å beregne hvor mye du har gått i alderen 100 år. Bekreft dødeligheten din og beregne hvor mye du har gått i alderen 100. På samme måte som de fleste amerikanere ikke riktig beregner pensjonsmål og planlegger hvordan du kommer dit, beregner mange av oss ikke hvor mye vi vil ende opp dø med hvis vi ikke bruker mer. Akkurat nå blir du beskattet til 40% + på all formue du etterlater etter $ 5,49 millioner. Del din nåværende nettoverdi av forskjellen mellom 100 og din alder. Hvis tallet er større enn gjennomsnittlig årlig utgift, bør du kunne bruke mer fritt.

Min sjette måned kjører jeg min økonomi gjennom Personal Capital's Retirement Planner på min iPhone, og hver gang det står at jeg er i "Great Shape." Elsk det! Jeg tror det er som å være en vakker person som ser på seg selv i speilet hver morgen. Du vet at du er vakker og kan ikke få nok av deg selv!

$ 1,2M blir til $ 20m + i 50 år? Tid til å bruke!

4) Finn ditt evig hjem. Når du har kjøpt et hjem, ser du deg selv som lever i 10+ år, vil du føle deg en enorm lettelse. Å spare opp for et hjem er det største økonomiske foretaket for de fleste, spesielt de som bor i større byer. Derfor, når du har erobret det høyeste fjellet, vil alt annet føles som en myrhytte. Mat og klær er billige i sammenligning.

Å kjøpe en primærbolig er som å betale deg selv først. Du vil bygge egenkapital gjennom tvunte besparelser og forhåpentligvis hovedoppskattelse over tid. Hvis du leier, vil du alltid lure på når leien din vil gå opp eller når utleier vil ønske å sparke deg ut uansett grunn. Som et resultat vil du ha en tendens til å skje penger for å betale for å flytte utgifter, og muligens en mer kostnadseiendom, siden husleier har en tendens til alltid å gå opp.

Etter å ha funnet og remodellert et rimelig hjem i San Francisco med panoramautsikt over havet, følte jeg endelig at jeg kunne bruke uansett overskytende kontantstrøm jeg hadde på bedre ting. Hvert trinn i remodelingprosessen fikk meg til å beskjære ut en ekstra $ 30.000 - $ 60.000 over en 3-6 måneders periode. Når all remodeling ble gjort, føltes det som om jeg hadde en ekstra $ 10.000 i måneden å bruke på det jeg ville.

5) Sett og oppnå ambisiøse mål. Grunnen til at 1/10-regelen for bilkjøp er så kraftig er at den tvinger folk til å tette sine ønsker til prestasjon. Mange blir sint når de vil kjøpe en $ 40.000 bil, men innser at deres inntekt på 80.000 dollar betyr at de bare skal kjøpe en $ 8000 bil. Ved å bla i ligningen og sette et mål for å tjene $ 400 000 i året, motiverer det kjøperen til å jobbe mot sine ønsker. Med all den ekstra masken vil det tillate kjøperen å tenke to ganger om å bruke så mye på noe han / hun virkelig ikke trenger. Og hvis inntektene på $ 400 000 blir oppnådd, så vil det ikke bli noen skyld å bruke så lite.

Akkurat som hvordan du vil føle deg så mye bedre å spise en cheeseburger etter at du har trent seks måneder til en maraton, vil du føle deg så mye bedre å bruke penger etter å ha spilt år for å spare på et bestemt strekkmål. Fyren som kom opp for å spise en cheeseburger etter å ha sett fire timers fotball, kommer ikke til å føle seg så god som maratonløperen!

Da jeg begynte å lide av tennis albue i en alder av 33, gjorde jeg det til et mål å gå ubeseiret i en sesong på 4,5-nivået. Det var min måte å gi langfingeren til smerte. Da jeg gikk 12-0 med ulike doble partnere i 2012, følte jeg en enorm mengde stolthet. Det var lett å erstatte min ratty tennispose med hull med en snusket utseende. Tre år senere da jeg ble rammet opp til 5,0 (topp 1%), ble mitt tennisbudsjett bløt åpent fordi spillerne ikke skulle forbedre seg etter fylte 35 år.

I begynnelsen av 2015 gjorde jeg et ambisiøst mål om økning av organisk trafikk (ikke betalt) til en million sidevisninger i måneden. Etter å ha konsekvent slått over 1 million organiske sidevisninger i måneden i seks måneder i 2017, følte jeg null skyld for å betale $ 15 800 for et badestamp og $ 58 000 for en brukt Range Rover fordi det tok meg åtte år med å skrive tre innlegg i uken. For å forstå hvor vanskelig det er, prøv å skrive et 1500 ord innlegg per måned.Nå multipliserer innsatsen med 10.

Nyt pengene dine

De fleste av oss er redd for å bli dømt av andre for hvordan vi bruker pengene våre. Men virkeligheten er at alles økonomiske situasjon er annerledes. Å betale $ 10 000 for en førsteklasses billett er latterlig for noen som gjør mindre enn $ 100 000 i året. Men hvis du er verdt $ 100 millioner, er $ 10.000 som en dollar busspris for resten av oss.

Du kan overvinne din frugality sykdom ved å starte små, og jobbe deg opp. Den enkleste måten å redusere dine sparsomme vaner er ved å tjene mer penger og oppnå visse strekkmål. Det er når du kjøper ting med penger du ikke fortjener (stole på fond, arv, lotteri, bruk av kredittkort, din ektefelles inntekt osv.) At samvittigheten din kan begynne å få deg til å føle deg forferdelig om utgiftene dine.

Du får ikke en gullstjerne for å være sparsommelig. Å være altfor sparsommelig betyr bare at du ikke har tjent eller planlagt nok. Du får bare en gullstjerne hvis du er i stand til å maksimere livsstilen din med pengene du har tjent og ikke dø med for mye.Ikke la sparsomhet være en krykke eller en unnskyldning for ikke å gjøre mer.

Jeg beklager ikke å bruke mer i min 20s og 30s. I min 40-år og mer er jeg fast bestemt på å la livsstilen jeg liker, holde tritt med inflasjonen og deretter noen. For de som har sin økonomi sammen, håper jeg at du gjør det samme!

Anbefaling: Ta en titt på CIT Bank for en av de høyeste avkastningskontoene online. Deres priser er regelmessig mye høyere enn sammenlignbare banker. Det beste sparekøretøyet jeg ser i dag, er CIT Banks 12-måneders CD som gir 2,5%. Jeg har ikke sett en annen nettbank som har matchet sine priser i lang tid.

Kommentarer På Nettstedet: