I fjor skårte jeg en seier mot tyranni da jeg vellykket kjempet sans advokat for å få byen til å senke min vurderte eiendom verdi med 12%. Hvis du har lest dette nettstedet en stund, vet du at jeg er vedvarende som helvete og vil kjempe til slutt for det jeg tror på. Mitt forsikringsselskap prøvde å jukse meg ved å si at huset mitt var 50% større enn virkeligheten så de kunne belaste 50% høyere hjem forsikringspremier. Nuh uh vanskelig pikk! Jeg var i stand til å øke min dekning med rundt 30% og til slutt betale bare 13% mer fra den opprinnelige prisen.

Vel overraskelse, overraskelse. Byen prøver nå å slå opp min vurderte eiendomsverdi med 17% for skatteperioden 2011-2011, slik at de kan trekke ut mer penger. Det er latterlig siden huset mitt ikke består av gull! Jo, det er en sosial media boble og de gode tider har krypt tilbake, men kom igjen. En økning på 17% vil overstige den høye verdiverdien som ble oppnådd i 2007 med 3-4%. Ting har gjenopprettet, men de har ikke gjenopprettet så mye.

Man kan argumentere for at fordi de senket min vurderte verdi for 2010-2011 skatteperioden at de bare normaliserer verdien for å spille innhente. Problemet er at når de vurderer nedover, er det en lovlig tilgang til hva verdien av min eiendom er. De kan ikke bare plutselig øke verdien tilbake til den opprinnelige prisen og deretter noen. Jeg kjenner loven og mine rettigheter.

Vi vet alle at California og mange stater har store budsjettunderskudd, men prøver å bulldosere skattebetalende borgere til å betale mer enn de burde er feil. Den enkle løsningen på statlig budsjettproblemer er å legge til en forbrukskatt, introdusere den populære leietaksskatten, redusere papirarbeid / byråkrati for små bedrifter, sakte regjere i utgifter for ikke å forårsake utbredt kaos og komme seg ut av veien.

HVIS STADEN SKRIVER MIG, SKJERER DE DU MER

Jeg vet tonnevis av mennesker som bare ruller over og dør når regjeringen eller noen organisasjon kommer etter dem. De tenker på ting som:

"Hva skal jeg gjøre?"

"Jeg vil ikke kjempe fordi jeg tror jeg vil miste."

"De har advokatene, og jeg har ingenting."

"Det kommer til å ta for alltid å kjempe og behandle papirarbeidet. Det tar altfor mye arbeid. "

Hva F-guttene. Stå opp for dine rettigheter og hva du tror på! Store selskaper og offentlige organisasjoner mobber kunder og borgere ALLTID, regner med å rulle over. Det er en del av deres interne økonomiske analyse, akkurat som hvordan selskaper beregner at 10% av alle gavekortmottakere vil miste kortene sine, og dermed øke lønnsomheten!

Jeg har tidligere vist at du med kunnskap og fasthet har stor sannsynlighet for å lykkes i hva du virkelig tror på. Jeg kunne vært en god liten zombie og la forsikringsselskapet belaste meg ekstra $ 1500 mer en år, men det gjorde jeg ikke. Jeg kunne ha la regjeringen belaste meg tusenvis i eiendomsskatt i 2008, 2009 og 2010, men det gjorde jeg ikke. Sparer ikke tusenvis av dollar fra hendene på uduelige politikere verdt det? Det er verdt det for meg.

BLATANT DESPERATION & FRAUD TAKKER TIL FINANSIELL MISMANAGEMENT

Det fortsetter å forvirre meg hvorfor noen noen gang ville stemme for mer regjeringens innblanding i våre liv. De har demonstrert hvor dårlig de har klart sin økonomi. Universitets California studenter betaler nå 60% mer i undervisning i året enn bare 2 år siden for å betale for vår velferdsstat. Ouch, men leksjon lært!

Jeg vil alltid kjempe for å holde så mye av mine hardt opptjente penger som mulig fordi jeg vet at hvis regjeringen tar det, vil de kaste bort minst 75% av det på tull. Bare leser gjennom SF Multiple Listing Service har jeg funnet 3 sammenlignbare som kan bidra til at huset mitt ikke har økt i verdi om ett år, begynte jeg å se etter at de nektet min e-post og sa at de dessverre ikke kunne finne noen hus for å støtte mitt krav. Kan du tro det? På bare 5 minutter pisket jeg opp 3 hus alle innenfor en 8-blokkers radius, og de kan ikke engang finne noen? Snakk om å lyve gjennom tennene sine.

Skattekammerkontorer rundt om i USA blir fortalt bak lukkede dører for å prøve og trekke så mye penger fra skattebetalere som mulig for å kaste opp statens budsjettunderskudd. Hvis de gjør det, vil de få en bedre bonus, akkurat som hvordan politiet er ute for å slå sine billettkvoter på slutten av hver måned.

Ikke like regjeringen slo deg og gikk over deg. Ikke la noen gjøre det for den saks skyld. Kjemp for dine prinsipper. Kjemp til du vet at dine undertrykkere vet at du aldri vil gi opp!

Hvis du vil vite hvordan du senker eiendomsskatter, klikker du her. Jeg har fulgt mitt eget råd og er for tiden i ferd med å vente på å høre tilbake fra bedømmerens kontor for å se om de vil senke sitt estimat med 14% tilbake. Huske, Når det gjelder å verdsette din eiendom for skatt, må du opprette et Armageddon-scenario slik at du kan betale minst mulig beløp. På baksiden, når det er på tide å refinansiere eller selge, må du da argumentere for at stedet er verdt mye mer!

Foto: Clawful He-Man figur på skateboard av Sam.

Boligeier eller skatt betalende borgere, har du lagt merke til en uptick i skatter og skyggefulle ting som kommunen gjør for å prøve å samle inn mer penger fra deg?  Hva er noe av din taktikk for å få det til å virke som om huset ditt er verdt mye mindre å betale mindre skatter?

Ressursbyggingsanbefalinger

Invester i fast eiendom mer kirurgisk: Hvis du ikke vil stadig betale massive eiendomsskatter, ikke ha nedbetaling for å kjøpe eiendom, eller ikke vil knytte likviditeten i fysisk eiendom, ta en titt på RealtyShares, en av de største eiendomsmeglingene crowdsourcing selskaper i dag. Du kan investere i høyere returavtaler rundt om i landet for så lite som $ 5000. Historisk avkastning har ligget mellom 9% - 15%, mye høyere enn gjennomsnittlig avkastning på aksjemarkedet. Det er gratis å utforske og de har den beste plattformen rundt.

En streng screening sikrer at bare de beste operatørene gjør det på RealtyShares-plattformen.

Handle om et boliglån: Sjekk de siste boliglånsrenten online gjennom LendingTree. De har et av de største nettene av långivere som konkurrerer om virksomheten din. Målet ditt bør være å få så mange skriftlige tilbud som mulig, og bruk deretter tilbudene som innflytelse for å få den laveste renten mulig fra dem eller din eksisterende bank. Når bankene konkurrerer, vinner du.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2020