Til sjåførene der ute som jobber veldig hardt for å levere våre pakker og trygt transportere våre borgere, til de ansatte der ute som pendler en time hver vei til jobber du ikke liker å sørge for familien din, til entreprenørene der ute som risikerer Alt for en drøm, til de ansvarlige foreldrene der ute, som aldri er sent, plukker opp barna fra skolen, og til de som kommer til USA lovlig for et bedre liv, er dette innlegget for deg!

Regjeringen gjør det ikke lett for en vanlig person å komme videre. I stedet lar regjeringen folk som allerede er rike med enorme ressurser, slår systemet på den gjennomsnittlige personens bekostning. Hvis du har råd til en advokat eller assistent til å håndtere all tapet, så er livet enkelt. Men svært få mennesker kan.

I tillegg til å bestemme hvem som skal gifte seg eller hvem som får en skatt, kan regjeringen også holde deg i gisler, selv om du ikke har gjort noe galt. La meg forklare min siste løp med regjeringen som har røvet meg om fem timer i mitt liv.

Fornyelse av førerkortlisens

I California utløper førerkortet ditt på bursdagen hvert femte år. CA DMV vil sende deg en fornyelse varsel om to måneder før utløpet. Da jeg fikk min fornyelse varsel, betalte jeg min fornyelsesavgift med kredittkort og mottok en e-postbekreftelse.

Med en uke igjen før utløpet og fortsatt ingen ny førerkort i posten, begynte jeg å bekymre meg. Kan det være at regjeringen skraver meg igjen med sine antikke systemer? Så, jeg ringte CA DMV for å spørre statusen min. Etter å være på vent i 35 minutter, her er hva de sa, "Beklager, jeg må overføre deg til feilbehandlingsenheten. Jeg kan ikke hjelpe deg. Det ser ut til at kredittkortet ditt ikke gikk gjennom.

1 time, 5 minutter, 33 sekunder og teller med NY DMV

Alvor? Jeg har brukt kredittkortet mitt flere ganger siden jeg betalt fornyelsesavgiften nesten to måneder siden. jeg venterytterligere 30 minutter å forklare situasjonen min til en ny person.

Hun svarer, "Forbundsregeringen vedtok en lov for å holde tak i alle fornyelse av førerkort for ubetalte regninger. New York State har en blokk på førerkortet ditt. Ring dem for å spørre om hva som skjer. ”

OK, WTF. Siste gang jeg bodde og jobbet i New York, var jeg i 2001. Jeg har vært en innbygger i California og skattyter siden. Jeg fornyet mitt California-førerkort i 2006 og igjen i 2011 uten problemer, så denne nye føderale loven må ha vært i kraft de siste fem årene.

CA DMV Error Processing-personen ga meg et referansenummer og NY State DMV-nummeret til å ringe: 518 473 5595. Så det gjorde jeg. Etter å ha navigert gjennom en rekke alternativer og venter ytterligere 30 minutter, Jeg snakket med en annen kvinne for å forklare situasjonen min igjen.

Selvfølgelig sa hun at hun ikke kunne hjelpe meg og fortalte meg å henge stramt da hun overførte meg til en annen avdeling for å håndtere disse problemene. Etter ytterligere 25 minutter, en kvinne kom på å høre min situasjon. Etter å ha gjort noe graving, er dette det hun sa.

Det ser ut til at du i juni 2001 eide et kjøretøy i New York, som ikke gjaldt forsikringsdekning. Som et resultat skylder du et gebyr på $ 25 for å få taket fjernet. Hvordan vil du fortsette?

HU H?! Før jeg kom til San Francisco i 2001, solgte jeg New York-registrert kjøretøy til noen. Hvorfor trenger jeg å betale forsikring for et kjøretøy jeg ikke eier eller driver?

Ifølge våre oppføringer er du fremdeles eier av dette kjøretøyet,"Fortsatte hun med å forklare.

Dritt. Så jeg antar tilsynelatende den som kjøpte bilen fra meg, registrerte aldri kjøretøyet under hans navn. Har han fraskilt bilen min og selg den for deler ?!

NY DMV-kvinnen sa at det ikke var noe hun kunne gjøre, bortsett fra å ta $ 25-betalingen over telefonen med kredittkortet mitt for å avslutte denne forfallet av forsikring pluss en serviceavgift på $ 5. Videre sa hun hun kunne ikke e-postbevis for betaling eller umiddelbart oppdatere systemet elektronisk. I stedet måtte jeg vente på en uke for å få bevis på betaling via snail mail!

Nå lurer jeg på om denne bekreftelsen vil komme. Gitt DMVs antatte systemer, vil California ikke få beskjed om min rydde New York-statskjøringsrekord fra 15 år siden i ytterligere 5-10 virkedager. Som et resultat, ingen ny førerkort og jeg har ikke lov til å kjøre!

Skru systemet

Det som er utrolig er at California DMV ikke brydde meg at betalingen min ikke hadde gått gjennom på grunn av en New York-forsikringsavgiftssituasjon. Hvis det hadde, hadde jeg åpenbart tatt hånd om situasjonen før.

Det som også er utrolig er at ikke bare min 2006 og 2011 CA førerkortfornyelser ble behandlet uten problemer, men det er15 år senere at jeg får en feilaktig belastning på et kjøretøy jeg solgte tilbake i 2001. Den føderale regjeringen skaper mer byråkrati for å skru uskyldige borgere ut av sin tid og penger.

Slå av fra å tjene penger på å kjøre

Hva om jeg leve som en fullstendig Uber-driver? Jeg logget på min Uber app som jeg alltid gjør når jeg kjører et sted mer enn 20 minutter unna for å tjene litt ekstra penger. NEKTET! Appen fungerer ikke fordi kjørerkortet er utløpt, og jeg kan ikke få en ny til å laste opp.

Hva om jeg kjører en time for å jobbe hver vei hver dag? BEKLAGER! Jeg antar at jeg bare må ta bussen to timer hver vei i stedet.

Hva om barna mine var avhengig av meg å slippe dem av og plukke dem opp hver dag? Jeg antar jeg kunne leie en billig leiebil for $ 50 før jeg endelig får kjørerkortet i posten. Å vent, det vil ikke fungere fordi jeg ikke har lisens.

For å fremskynde beviset på å avgjøre min New York-bilforsikringsproblem, sa NY DMV at jeg kunne ringe Out of State Call Center på 518-473-5595 neste dag, velg "Abstracts" i menyalternativet, be om "License Abstract" til vis at lisensfjæringen min er fjernet, og be om min egen kostnader dokumentasjon for å bevise uskylden min.

Etter å ha håndtert Utenfor-state Call Center, kan jeg ringe National Drivers Center på 888-851-0436 for å få ytterligere bevis jeg er ryddet. Herregud. Dette er sprøtt!

Og etter at jeg kaster bortet annet par flere timer i mitt liv må jeg ringe til California Error Processing Sector på 916-657-8545 for å sikre at systemet viser at jeg er ryddet i New York. Vel, jeg ringte en uke senere, og det ser ut som jeg er fjernet fra det nasjonale førerkortregisteret. Men jeg må vente ytterligere 7-10 virkedager for at jeg faktisk får mitt lisens. Hvem vet om lisensen min vil gå seg vill i posten?

Bunnlinjen: takket være at regjeringen ikke holder nøyaktige poster og ikke har oppdatert sitt datahåndteringssystem, vil jeg være ute av førerkort i minst to uker i hvert fall og opptil et par måneder. Jeg ble fortalt at jeg må vente 30 dager for å kontakte CA DMV igjen hvis mitt nye førerkort ikke kommer på 10 virkedager. Opprørende. Jeg aksepterer ansvaret for ikke å vite helt NY stats DMV regler. Nå håper jeg at de følgende løsningene nedenfor vil hjelpe andre til å forhindre smerte også.

Bekjempelse av regjeringens undertrykkelse

Under denne pågående DMV-prosessen ble jeg fortalt meg selv, "Aldri gi opp. Aldri gi opp. Ikke gi opp."Jeg kanaliserte Jimmy Valvanos fantastiske ESPN-tale om å bekjempe kreft. Selv om jeg kjenner noen mennesker som har blitt fullstendig skrudd av regjeringen, må jeg bare tro på at alt vil bli bra.

Noen hevder at en slik opplevelse ikke er undertrykkelse, men et ulempe. Klart disse menneskene kan ikke empathize med folk som stoler på deres kjøretøy for å overleve. Dette er regjeringens undertrykkelse hvis 1) du gjorde ingenting galt, og 2) du vil bli bøtelagt eller fengslet hvis du ikke følger regjeringens regler mens du ikke gjør noe galt!

Å aldri oppleve det jeg opplever, her er noen strategier:

1) Når du har solgt et kjøretøy, må du umiddelbart kontakte bilforsikringsselskapet og DMV for å fortelle dem at kjøretøyet har blitt solgt. Gi dem kjøperens opplysninger og alle relevante opplysninger. Ikke antar at jeg gjorde DMV vil bare vite. Av en eller annen grunn har kjøperen av kjøretøyet mitt aldri registrert det i hans navn.

2) Etter at du har betalt fornyelsesavgift for førerkort, ring innen DMV og bekreft at betalingen gikk gjennom. Forvent ikke DMV å informere deg om det ikke gjør det. DMVs systemer suger. Ikke stol på DMV eller regjeringen til å gjøre det rette for deg.

3) Bli økonomisk uavhengig så snart som mulig. Jeg er stort sett sur på regjeringen og kaster bort tiden min og forårsaker unødig stress. Jeg stresset først og fremst lurer på om lisensen ble tapt i posten. Så stresset jeg om jeg skylder noen massive tilbake skatt til New York. Hvis du har et stort beredskapsfond, er det mye lettere å håndtere disse uheldige situasjonene. Ved å skrive dette innlegget prøver jeg å lage lemonade ved å forhåpentligvis hjelpe tusenvis av andre som er avhengige av å kjøre for å få livet til å fungere. Det er viktig at alle tilbyr en løsning på problemer de står overfor.

4) Prøv å gå av rutenettet. Jo mer du lager, jo mer regjeringen ønsker å ta fra deg. Jo flere eiendeler du har, jo mer regjeringen ønsker å beskatte deg også. Hvis du kan lage deg et spøkelse ved å tjene ingenting, har du mindre papirarbeid til fil og mindre skatter å betale. I stedet, prøv å leve av regjeringen! Hvis du ikke eier noen eiendom, kan staten ikke belaste deg eiendomsskatt eller konfiskere landet du allerede eier. Hvis du kan bli kvitt bilen din, har du ikke tilknyttede fornyelsesavgifter, billett, vedlikehold og forsikringskostnader. Mindre er mer!

5) Unngå å gjøre forretninger i California eller New York. I stedet, se etter flere skattemessige stater som Deleware og Nevada. California og New York aggressivt beskatte W2-arbeidere og små bedrifter.

Vær oppmerksom på at hvis du blir fanget kjøring med et utløpt førerkort, Du kan bli fengslet eller bøtelagt. Du kan bli utestengt fra å kjøre og få bilen til å skje også. Du kan til og med få en misdemeanor på posten din. Noen stater har nådeperioder på opptil 90 dager etter at førerkortet ditt utløper for å kjøre og forny. Men det er opp til deg å sjekke statens lokale lover.

Jeg håper dette innlegget hjelper drivere overalt. Det kan ha tatt meg fem timer å rette opp denne situasjonen, men det kan ta mange flere timer, spesielt hvis de ikke leser dette innlegget. Noen, jeg frykter, vil bare rett og slett gi opp helt og bare kjøre på en suspendert lisens. Tenk på de millioner av mennesker der ute som ikke snakker engelsk som morsmål. Navigering av byråkratiet er brutalt nok!

Til de som kontinuerlig stemmer for lover som krever flere og flere regjeringer, kan du stoppe. Jo større regjering blir, jo mer finner man måter å begrense friheten til. Frihet er hva folk har dømt for å kjempe for. Ikke la regjeringen dra nytte av deg!

Anbefaling

Sjekk for lavere forsikringsrenter. Bilforsikring er den nest største utgiften til å eie bilen.Esurance er det ledende nettmarkedet for å hjelpe deg med å finne den rimeligste og mest pålitelige bilforsikringen. De får deg sammenligning sitater for å sikre at du får den beste avtalen. Du kan enkelt kjøpe bilforsikring rett fra deres nettside hvis du liker det du ser. Det er veldig viktig at alle får minst bilforsikring. Du kan total din bil og ha det bra. Men hvis du summere andres bil og skade dem, kan de gå etter deg for alle dine eiendeler og tørke deg ut! Sjekk om et bedre bilforsikringsattest via Esurance i dag.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020