På college hadde jeg et kredittkort som tillot meg å få tonnevis av miles for hver dollar jeg brukte og hver mil fløyet.

Så da det var ferie tid og mine venner flyr hjem, ville jeg tilby å kjøpe sine billetter og de kunne betale meg tilbake. "Hei fyr," vil jeg si, "kan jeg kjøpe billetten din? Jeg får en masse mil, og du kan bare betale meg tilbake samme beløp. "

Jeg trodde det var en no-brainer.

Likevel fullt ut 100% av folkene jeg la på - vennene mine! - nektet.

Hvorfor?

Fordi de trodde det var noe "rart svindel" skjer ... eller at jeg på en eller annen måte fikk en kant som de ikke var. Da jeg tilbød å kaste inn en ekstra $ 20 eller betale for middag, ble de enda mer opptatt av å ikke gjøre avtalen. Tanken var, "Jeg forstår ikke hva som foregår her ... men noe er, og jeg forstår det ikke, og jeg liker ikke det. Så nei. "

Det var et sentralt øyeblikk for meg, fordi jeg lærte at gratis er ikke nok. I en verden med uendelig informasjon er "fri" en vare som er tilgjengelig overalt. Faktisk må du aktivt markedsføre gratis for å vise folk hvorfor det er verdifullt.

Folk er skeptiske. Og med rimelighet så - de har sett utallige "få rik raskt" produkter, eller bøker som hevder å levere verden, men suger virkelig.

Likevel er skepsis ikke en strategi.

For eksempel, se på denne raske chatten jeg hadde på Twitter i går.

@ramit Kan du kaste litt lys på Large Group Awareness Training. Flere personer på jobb deltok på en Psi BASIC klasse og vil at jeg skal delta. Tue 21 juni 18:52:38 via Silver Birdsigep311

@ sigep311 Hvorfor ikke bare gå og se hvordan det er? Tue 21 Jun 18:56:19 via Tweet ButtonRamit Sethi

@ramit For det meste på grunn av prisen på $ 600, men jeg ser poenget ditt. Har du deltatt på LGA-opplæring i fortiden for personlig vekst? Tue 21 juni 19:04:35 via websigep311

@ sigep311 Nei. De har en garanti. Ta dem på det hvis du ikke finner valueTue 21 juni 19:05:56 via Tweet ButtonRamit Sethi

For mange av oss tror at når vi kjøper noe, må vi beholde det for alltid - og at det er nesten ikke-amerikanske å returnere noe. Det er komplett tull. Jeg kjøper over $ 50.000 av selvutviklingskurs, bøker, bøker og konferanser hvert år. Og hvis noe ikke er helt topp, ber jeg om tilbakebetaling.

Hva foregår her?

To ting.

1. Ta risikoen for å prøve nye ting og fokusere på VALUE, ikke COST. For mange idioter fokuserer på å spare penger på alt, bare for å innse at det er meningsløst å bruke $ 5 på noe som ikke fungerer hvis du kan bruke $ 10 på noe som gjør.

Som en svært innsiktsfull Hacker News kommenterer sa, "Groupon er fantastisk, og ikke veldig billig markedsføring som virker, i motsetning til mange andre ikke veldig billig markedsføring som ikke fungerer."

2. Å være ubarmhjertig om resultater. Når du internaliserer at du er villig til å ta risiko på produkter og tjenester som kan forbedre livet ditt, er den andre siden av ligningen at i motsetning til pengene dine, hadde de bedre resultater - eller du vil be om tilbakebetaling.

Og det er her det blir interessant.

For å få resultater, må du vite hva du vil. For eksempel, hvis du blir med i Earn1K-programmet, vet du nøyaktig hva du bør forvente: 3 betalende kunder ved slutten av kurset. Hvis ikke, be om tilbakebetaling innen 60 dager - hele kursets løpetid - og jeg vil gjerne sende alle pengene tilbake til deg.

Imidlertid tenker mange mennesker ikke engang på resultatene. De ser noe skinnende med et fint deksel, eller en god salgsside, og sier "Jeg trenger det!" De forbinder ikke produktet / tjenesten med SPESIELLE, MÅLBARE utfall. Som et resultat, hvordan kan de noensinne kreve tilbakebetaling hvis de ikke engang vet hva de ønskede resultatene er?

Resultatet er folk som den kvitterende personen over, som er redd for å prøve ting selv, fordi de ikke kan få en tilbakebetaling ... når de ikke engang vet hva de egentlig vil ha.

En virkelig dyktig forbruker vil ha en konkret, spesifikk liste over utfall de ønsker fra et produkt / en tjeneste. Hvis de ikke oppnår dem, vet de å undersøke om de faktisk gjorde hva produktet / tjenesten sa (minst 90% av personer ikke). Hvis ikke, gjør dem. Hvis de faktisk gjorde de nødvendige tiltakene og ikke fikk resultatene, ber om tilbakebetaling.

En rynke: Hvis du finner deg selv refundert mer enn 2-3 produkter / år, er det sannsynligvis deg, ikke produktene. Dine kjære amerikanske foreldre vil ikke fortelle deg at du suger, men jeg vil. Stopp å kjøpe produkter / tjenester for å løse dine problemer, og fokusere på din egen tro, som vanligvis inkluderer (1) begrensende tro, og (2) mangel på disiplin / følge gjennom. Ingen produkt skal løse dine skarpe personlighetsfeil. Når jeg finner folk som tror at kursene mine skal være en magisk kulde uten å sette inn noen innsats, refunderer jeg pengene sine, sparker dem ut av programmet mitt og legger dem til min DNS-liste ("Ikke selg"). GTFO, tapere.

Men det er en vri: Bruk av 30-dagers retur-det-metoden, Jeg kjøper ting og av og til returnerer dem, eller kansellerer abonnementet mitt, hvis de ikke jobber for meg.Selvfølgelig vil jeg helst få resultatene (verdi) enn å få refusjon (kostnad).

Hvorfor bedrifter tilbyr galne garantier

Når jeg kjøper noe dyrt, tar jeg et par minutter for å se etter returpolitikken. (Dette er grunnen til at jeg pleier å standardisere seg mot forhandlere jeg har handlet med før - som Amazon eller Zappos - fordi jeg vet at de vil respektere avkastningen.)

Forstå dette: Bedrifter ønsker å tilby garantier fordi det reduserer kjøpsrisiko og oppfordrer til mer salg. De er glade for å respektere avkastningen hvis deres produkt er bra fordi de kommer inn så sjeldent.

Merk delen i kursiv forsiktig. Grunnen til at jeg har råd til å tilby garantier som jeg gjør er at mine produkter er veldig gode. Jeg måler avkastningene nøye, inkludert å studere hvorfor hver avbestillingsforespørsel skjer.

Tenk på det. Jeg har hørt folk si: "Det er gal. Du bør ikke returnere noe med mindre det er alvorlig defekt. "Med mindre du systematisk bruker selskaper, vet jeg at dette ikke er sant. Hvorfor? Vel ... som noen som tilbyr en, vet jeg at jeg vil at folk skal ta meg på det. I salgsparametre kalles dette "risikoreduksjon", som tar risikoen av forbrukeren og legger den rett på meg - som det burde være. Hvis produktet mitt er bra, har jeg ingen problemer. Hvis det suger, går jeg ut av bedriften - akkurat som det burde være.

Mer enn det, jeg tilbyr en pengene tilbake garanti fordi jeg tror på mine produkter og jeg står bak dem. Garantien er min måte å la kundene være sikre på, at min Earn1K kurs, for eksempel, vil hjelpe deg med å tjene penger på siden.

En gang til: de fleste bedrifter gjør langt mer i kundeinntekter fra å tilby en pengene-tilbake-garanti enn noe "tap" de pådra seg for å tilbakebetale folk.

Vær oppmerksom på at før du starter med et nytt produkt som dette, bør du gjøre noen viktige ting:

  • Identifiser produkter eller tjenester som kan spare eller hjelpe deg med å tjene mer tid eller penger. Dette er ikke beregnet på jeans og sko. Denne teknikken er for produkter som hjelper deg med tid eller penger.
  • Lag en kort liste over ting du vil oppnå etter 25 dager. For eksempel, "Jeg vil ha alle mine data i appen" eller "Jeg vil ha alt satt opp og generere 5 fakturaer / måned ved å bruke den." Angi en alarm på kalenderen din for å gjøre en 20-dagers innsjekking. Hvis din 25-dagers kalenderenes påminnelse dukker opp og du ikke har gjort noen av målene, er sjansene at du bare ikke skal gjøre det. Avbryt det og fortsett. Hvis du gjør dette to ganger i 12 måneder, må du slutte å kjøpe disse tingene og ta en hard titt i speilet.

Min utfordring for deg: Prøv 3 ting DENNE Uken

Jeg vet at det er bøker, kurs eller teknologi du har lyst til å prøve. Og jeg vet at 9 ganger ut av 10, kommer disse tingene med svært sjenerøse garantier. Så i denne uken vil jeg at du skal prøve tre av dem. Igjen kan dette være noe som vil gjøre en positiv forskjell i livet ditt:

  • En bok om noe du er interessert i
  • Et kurs på en ferdighet du vil anskaffe
  • Teknologi (enten det er verktøy, programvare, etc.) som sparer deg tid eller penger

Du vet hva disse tingene er. Jeg ville elske for deg å prøve tre av dem denne uken og sette opp et system for å avgjøre hvilke bestemte resultater du vil ha.

Legg igjen en kommentar for å gi meg beskjed om minst én ting du vil prøve denne uken - bøker, kurs, uansett - og hvilke resultater du vil oppnå. Inkluder kostnadene og hvorfor du ikke prøvde det før nå.

Kommentarer På Nettstedet: