Kunne Personal Finance Classes & Training Lagre vårt land?

I hele min skoleopplæring og som statsborger ble jeg bare lært hvordan jeg skulle gjøre to ting som var noe relatert til personlig økonomi.

1. Slik balanserer du en sjekkbok. Ironisk nok ble dette undervist til meg da jeg var i tredje eller fjerde klasse. Hvor mange 10-åringer har en sjekkkonto? Av de som gjør, hvor ofte trenger de å balansere dem? Jeg er ikke sikker på hvordan denne leksjonen skulle holde seg frisk i løpet av de 8 årene mellom da den ble undervist, og de fleste begynner faktisk å håndtere en kontrollbok.

2. Den andre opplevelsen jeg hadde med et personlig finansemne var under en nybegynner 'intro til business' klasse jeg hadde i videregående skole. For klassen valgte vi hver noen få aksjer å spore over semesteret. Jeg husker at det ikke var noen virkelig verdivurderingsanalyse skjer, bare noen tilfeldige aksjer plukking. De fleste av studentene gikk med bing-merkene der ute som de faktisk hadde personlig erfaring med - Coke, McDonalds, Wal Mart. Nå som jeg tenker på det, hadde du kjøpt disse aksjene tilbake da og holdt på dem, ville du sannsynligvis ha vesentlig overgått markedet.

Senere på college tok jeg en økonomikurs som en del av forretningsmessig som jeg uteksaminert med. Det var mer en corporate finance klasse enn personlig. Det var også en del av hovedkursens læreplan i forhold til et obligatorisk kurs.

År senere ser jeg tilbake på denne mangelen på personlig finansutdanning som en potensiell rot av de økonomiske problemene vi står overfor. Her er de syv emnene som jeg skulle ønske jeg ble undervist i videregående skole, og jeg tror at hele landet ville ha nytte av hvis det læres på masseskala.

De 7 Personal Finance-emnene som kan lagre landet vårt

1. Budsjettering 101

Dette inkluderer alt fra hvordan man lager et budsjett til kontantstrøm, besparelser innenfor et budsjett, og hvordan man maksimerer nettoinntekt. Virkelig synd at dette aldri blir undervist - og det er en stor grunn til at vi som borgere i denne nasjonen har slitt oss så sterkt for å holde seg ut av gjeld.

2. Avkastning for ulike post-sekundære grader

Jeg hadde ingen anelse om hva som var viktig å erklære eller hva jeg ønsket å være på videregående opplæring. Litt mer informasjon i inntektspotensialet i ulike yrker og etter videregående grader ville ha vært svært nyttig.

3. Hvordan bygge en sunn kreditt historie

Kanskje denne kunnskapen ville hindre studenter i å unngå alle kredittkortoppmeldingene for å få en gratis t-skjorte eller badehåndkle fra fyren som står på hjørnet før et fotballkamp. Det tar vanligvis år med sterk historie å bygge en god kredittvurdering, og de beslutningene du tar tidlig, har betydelige langsiktige konsekvenser. Hvor mange mennesker i dette landet vet absolutt ingenting om kreditthistorie og kredittpoeng? Jeg gjetter det er et stort flertall.

4. Bolig Eierskap 101

Det ville vært fint å lære om kostnadene og fordelene med hjemme eierskap kontra leie, hva er boliglån, hva er utgiftene forbundet med hjem eierskap, hva slags ting bør du se etter i et hjem og så videre.

5. Økonomi og karriere 101

Emner i dette området inkluderer hvordan du får erfaring i og etter college, hvordan du bygger et CV, hvordan du intervjuer, hvordan du forhandler lønn, hvordan du bygger overførbare ferdigheter, og mye mer. Dette ville ha vært umiddelbart gjeldende for de som gikk rett inn i arbeidsstyrken vs. høyskoleledere, og mat for tanke for høgskolen folkemengden.

6. Frugalitet 101

Alt og alt som omgir hvordan du kan spare penger i alle aspekter av livet.

7. Lagre for i morgen

401k er, IRAs, livrenter, besparelser, investeringer, trygdeordninger og så videre. Kanskje dette ville føre til at færre mennesker blir helt avhengige av statens penger i de gylne årene av deres liv.

Hvorfor er ikke en personlig økonomi undervist i skolen og i vårt samfunn?

Kanskje den offentlige skoleplanen har endret seg siden jeg ble uteksaminert. Hvis noen lærere leser denne bloggen, vil jeg gjerne høre tankene dine om hvorfor personlig økonomi ikke blir undervist i våre skoler. Min konspirasjonsteori tanke på dagen er at utdanningsdepartementet har blitt lobbied for å forlate personlig økonomi ut av utdanning fordi beslutningstakere i regjeringen vet at den amerikanske økonomien har blitt fullstendig drevet gjennom forbruksutgifter og gjeld. Hvis det er tilfelle, er det lurt på hvorfor vi er i den situasjonen vi er i akkurat nå? Det er på tide for nasjonen å gå opp og gi grunnleggende kunnskaper om personlig økonomi til alle.

Personlig økonomi i utdanning Diskusjon:

  • Hvilke personlige finansemner ønsker du at du ble undervist i skolen?
  • Hva lærte du faktisk i skolen om personlig økonomi?
  • Hvilken undervisning kan få nasjonen tilbake på rett spor?

Kommentarer På Nettstedet: