Jeg er litt besatt av fysisk trening akkurat nå. Det er overraskende, fordi det nye årets helse-push vanligvis forsvinner i februar! Bare i går tenkte jeg, "Hva er meningen med å være tynn hvis jeg ikke har fire pack abs?"Og så begynte jeg å tenke på hva slags person tenker på disse typer spørsmål? Ganske uproduktiv og meningsløst hvis du spør meg.

Jeg har kommet til den konklusjonen at de med høyeste selvtillit er de minst tilpassede og mest gjeldsgjorte på jorden. I mellomtiden, de som stadig tenker på utseendet deres, og som alltid er på treningsstudioet og pumper jern, har lavest selvtillit. De kontrollerer stadig seg i speilet for å beundre deres fysikk, selv om de allerede vet at de ser bra ut.

Tenk på det ekstreme tilfellet av anoreksi. Til tross for å være tynnere enn den gjennomsnittlige personen, har personen som er påført denne sykdommen ikke selvtillit å anerkjenne sin egen skjønnhet og slutte å straffe seg selv. Nå tenk på den morbid overvektige personen. Er dette også en sykdom? Personen bryr seg ikke om hva du synes om ham eller henne.

DU ER DE DU VIL VÆRE

Alt er ganske logisk. Ingen får vekt hvis de ikke vil. Gleden av å spise virkelig velsmakende mat og ikke å trene ut, oppveier noen irritasjon som øker vekten. Hvis du virkelig ble plaget av din vektøkning, ville du logisk begynne å spise mindre, tenke på sult av andre, og begynne å trene.

Når du har høy selvtillit, gir du deg ikke noe som andre mennesker tenker på deg. Du lever livet ditt med stolthet og hensikt, og bryr deg ikke om du tipper vektene fordi du er komfortabel med hvem du er. Det samme med å få i gjeld også. Du hører ikke på pundits og folk som liker å skamme folk til å bruke ansvar. Du bruker gjeld med frihet, nyter et godt liv du ikke har teknisk råd til, fordi du ikke bryr deg.

Se på flere millionær Dr. Phil. Han er overvektig, men han skrev en vekttap bok! Det tar stor selvtillit og stort mot for å kunne produsere en bok som lærer andre hvordan man skal gå ned i vekt hvis du selv er ute av form. Han bryr seg ikke og gjør millioner på grunn av det. Se på Oprah. Hun er ikke i god form, men hun er en milliardær fordi hun har stor tillit til hennes budskap. Hun hjelper andre og gjør folk lykkelige.

FIT PEOPLE ARE SWAK

Hvis du går på treningsstudioet, ser du noen veldig dumme gutta og ekstremt tonete kvinner som jobber med haler. De er allerede på toppnivå i fitness. Kjører en annen 1 kilometer kommer ikke til å få dem hvor som helst! Du vil legge merke til at fyren sjekker ut abs og biceps i speilet. Skygger seg selv. Kvinnen vil sjekke ut sin rump, i hennes $ 100 Lululemon antrekk og beundre seg selv. Hun vil glede seg over treningsstudioet, og sørge for at andre gutter legger merke til henne.

Passe folk er svake og usikre! Du kan se det overalt. Den vertikalt utfordrede fyren blir enorm. Den usikre kvinnen spiser så lite, så hun kan komme inn i en størrelse null og føle seg bedre om seg selv. Jeg har noen usikkerhet fordi jeg har hatt tanker om fitness og vekt siden jeg var 8 år gammel. Jeg husker å suge i magen min da jeg var 9 i svømmeklassen fordi jeg ikke ville ha jenta jeg likte å tro at jeg var feit! 9 år gammel! Jee whiz.

Neste gang du ser en virkelig ute av form person som er snowed under et gjeldshjelp, gratulere dem for sitt mot! Sett deg ned med dem og prøv å finne ut hvordan de utviklet en slik god selvtillit. Sjansen er, de vil bare fortelle deg at de har sluttet å bry seg om hva andre tror. Vår egen tillit er et av våre største verktøy for å oppnå suksess. Pass på at du har noe, og ikke la det gå!

Relatert: Den ideelle vekten pisser meg av

Anbefaling for å bygge rikdom

Administrer økonomien din på ett sted: Den beste måten å bli økonomisk selvstendig og beskytte deg selv, er å få et håndtak på økonomien dinpåmelding med Personlig kapital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 25 + forskjellskontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør og hvordan min nettoverdi utvikler seg. Jeg kan også se hvor mye jeg bruker hver måned.

Det beste verktøyet er deres porteføljegebyranalysator som kjører investeringsporteføljen din gjennom programvaren for å se hva du betaler. Jeg fant ut at jeg betalte $ 1700 i året i porteføljeavgift jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte! Det er ikke noe bedre finansielt verktøy på nettet som har hjulpet meg mer til å oppnå økonomisk frihet. Det tar bare et minutt å registrere seg.

Oppdatert for 2018 og utover

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020