Den ideelle lånebeløpet er $ 1 000 000 hvis du har råd til det. Tilbake i 2002, en $ 1 million boliglån koster rundt $ 50.000 til $ 65.000 i året i rentekostnad gitt boligrenter var 5% -6,5% for en 5/1 arm eller en 30-årig fast. Multipliser den årlige rentekostnaden med tre, og du får $ 150.000 - $ 195.000, den minste årlige inntekten anbefales å ta ut et slikt lån.

I 2018 koster en $ 1 000 000 boliglån rundt $ 30 000 til $ 40,00 i året i rentekostnad gitt boligrenter er nå ~ 3% for en 5/1 ARM eller ~ 4% for en 30-årig fast. Multipliser den årlige rentekostnaden med tre igjen, og du får $ 90 000 til $ 120 000, langt fra $ 150 000 - $ 195 000 du opprinnelig måtte gjøre! Du trenger bare å komme opp med 20% nedbetaling, noe som er en av de viktigste kampene for første gang hjemme kjøpere i dag. Merk at banker fremdeles bare utlåner 3-4X inntekten din, til tross for et fall i priser.

Det er aggressivt å tro at noen som bare lager $ 90.000 - $ 120.000 i år i bruttolønn, har råd til en $ 1 million boliglån, men det er også absurd at man kan låne $ 1 millioner dollar i dag for bare 3%. Jeg anbefaler ikke alle med upåklagelig kreditt score, gode økonomiske vaner, og jevn sparing satser alle får $ 1 million boliglån. Jeg sier bare at det er nå mulig for noen gjør $ 90.000 - $ 120,00 i året for å betjene $ 1 million i gjeld til dagens pris hvis banken godkjenner.

Grunner til at det ideelle boliglånet er $ 1 millioner

1) Loven sier det. Den maksimale boliglånsgjelden er $ 1 million dollar i henhold til IRS. Med andre ord, hvis du har en $ 2 millioner dollar boliglån som koster $ 70.000 i året i boliglån rente, kan bare $ 35.000 av boliglån rente trekkes fra din inntekt. Din skattebesparelse er rett og slett $ 35.000 X skattesats. IRS fastslår også at du kan trekke renter på en $ 100,000 Home Equity Line of Credit hvis pengene brukes andre enn å bygge, forbedre eller kjøpe ditt hjem. Crazy men sant.

2) Maksimal statsstøtte. Boliglånsrenteavdrag er en av de største statlige tilskuddene tilgjengelig for alle borgere. I et miljø når alt ser ut til at regjeringen er å ta, ta, ta, får borgere noe håndgripelig og umiddelbar tilbake fra regjeringen. Regjeringen bidrar til å subsidiere livsstilen din og redusere skattene dine. Å ikke dra full nytte av et slikt subsidium er synd, med mindre du elsker å betale skatt!

3) Holder deg disiplinert. For de som bor i dyre byer som San Francisco og NYC, kan du holde en $ 1 million dollar boliggrense for å hindre deg i å gå over bord og kjøpe for mye hus. Rikelig med fine hus koster nå over $ 2 millioner dollar for eksempel. Ved å holde låneopptaket til $ 1 million, er du nødt til å komme opp med en $ 1 million forskuddsbetaling før du kan kjøpe et slikt hus. Du tror kanskje å gå på standard 20% ned ($ 400 000) og låne $ 1,6 millioner er bra, men det er ikke ideelt. Du begynner å rettferdiggjøre hva som er en ekstra $ 600 000 i gjeld til den prisen, og du mister din økonomiske disiplin. Jeg kan forsikre deg om at alt fordi mer smertefullere jo mer du låner: mindre fradrag, høyere boliglån og mer stress. Det er derfor å investere i fullstendig passiv eiendomsmegling, investeringsprosjekter har fått så mye popularitet nylig. Nå kan investorer få tilgang til eiendom over hele landet mye mer effektivt.

4) Asymmetrisk risiko og belønning. I Amerika, når du låner massevis av penger fra en bank og ikke kan betale den tilbake en dag, blir du ikke stenet til døden, kastrert eller pådratt i hjertet av et spyd. I stedet gir du nøklene til banken som avtalt å ta hjemmet ditt som sikkerhet i tilfelle ikke betaling. Hvis du er heldig å bo i en ikke-brukskonto, kan banken ikke gå etter dine andre eiendeler! Hvis du bor i en returstat, vil en kortsalg eller foreclosure midlertidig slakte din kreditt score i 3-7 år. Bedre kredittpoeng da dine private deler riktig? I mellomtiden, hvis du tilfeldigvis investerer i den rette syklusen, kan du gjøre en enorm sum penger når du endelig selger eller leier ut eiendommen uten å måtte gi banken noe av oppsiden! Er ikke Amerika bra?

5) Du nærmer deg den ideelle inntekten. Hvor mye boliglån du kan fullt ut trekke er basert på hvor mye penger du lager. Gjør for mye, og renteavdragene dine blir fasedet ut. Gjør for lite, som er under $ 79.500 basert på eksisterende priser, og du vil føle belastningen på boliglånsbetalinger. Hvis du eller husstanden din gjør mellom $ 200.000 - $ 300.000, er du i det søte stedet å ta på $ 1 million dollar boliglån. Vær oppmerksom på om du har en justert bruttoinntekt på over $ 166 800, begynner boliglånet ditt å bli faset ut. For hver $ 100 av inntekt over $ 166.800 mister du $ 3 av elementert fradrag X 33,3% opp til maksimalt tap på 80 prosent av dine spesifiserte fradrag. Lavere priser har flyttet alle nær den ideelle inntekten!

Boliglån beløp forskjellig for alle

Hvis du bor deler av landet som har fantastiske $ 500.000 boliger, så fantastisk! Det er aldri behov for å låne $ 1 million dollar. Standardfradrag på $ 6,350 for singler og $ 12,700 for ektepar i 2017 er trolig godt nok for de fleste.

For de av dere som bor i dyre kystbyer, så sett på $ 1 million dollar som kapp på hvor mye du skal låne for å kjøpe din primære bolig. Når du er ferdig, bør du vurdere å dra nytte av å investere i lavere kostnadsområder i landet gjennom eiendomsmeglingstjenester for å diversifisere dine investeringer. Som en San Francisco-eiendomseier prøver jeg aktivt å kjøpe eiendomsmegling.

Noen av dere som leser dette, har likvide midler nord for $ 1 million dollar. En $ 1 million dollar boliglån er derfor ikke noe å være redd for fordi alt er bare regnskap. Målet ditt i dette lave rentemiljøet er å minimere gjeldsrenten din ved å refinansiere boliglånet ditt og maksimere statsstøttene dine. Tenk deg å refinansiere ditt boliglån til 3% mens du gir en 3% eller større avkastning på investeringene dine? Du låner i hovedsak penger gratis og deretter noen!

Ikke vær redd for boliglånsgjeld. I stedet vær oppmerksom på hva regjeringen har gitt oss og leve et fantastisk liv å vite at du optimaliserer økonomien din.

For 2018 og utover, den nye skatteplanen senker rentebeløpet du kan trekke fra nye boliglån til $ 750.000 fra $ 1.000.000. Eksisterende er grandfathered i, noe som betyr at du fortsatt kan trekke renter av et pant på opp til $ 1.000.000.

Ressursbyggingsanbefalinger

Handle om et boliglån: Sjekk de siste boliglånsrenten online gjennom LendingTree. De har et av de største nettene av långivere som konkurrerer om virksomheten din. Målet ditt bør være å få så mange skriftlige tilbud som mulig, og bruk deretter tilbudene som innflytelse for å få den laveste renten mulig fra dem eller din eksisterende bank. Når bankene konkurrerer, vinner du.

Invester i fast eiendom mer kirurgisk: Hvis du ikke vil stadig betale massive eiendomsskatter, ikke ha nedbetaling for å kjøpe eiendom, eller ikke vil knytte likviditeten i fysisk eiendom, ta en titt på RealtyShares, en av de største eiendomsmeglingene crowdsourcing selskaper i dag. Du kan investere i høyere returavtaler rundt om i landet for så lite som $ 5000. Historisk avkastning har ligget mellom 9% - 15%, mye høyere enn gjennomsnittlig avkastning på aksjemarkedet. Det er gratis å utforske og de har den beste plattformen rundt.

En streng screening sikrer at bare de beste operatørene gjør det på RealtyShares-plattformen.

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: