Hver vinter gjør jeg den 180 kilometer lange trekningen fra San Francisco til Squaw Valley, Lake Tahoe for å nyte den episke snøen. Det er virkelig ingenting mer magisk enn å bruke timer på ridning på pulver og å ha en øl eller to i utendørs badestamp når du er ferdig! Å, historiene jeg kunne fortelle deg om hva som skjer i badestampen.

På den annen side er det ikke noe mer frustrerende enn å få et flatt dekk om natten i fjellet mens det snør. Jeg vet hvordan du skal bytte et dekk, men jeg er sikker på at som helvete ikke planlegger å risikere livet mitt, forandre et dekk i mørket på en veibane i fjellet mens bilene zoomer. Jeg kan få et fint oppgjør hvis jeg kommer inn i en ulykke. Men jeg kan også miste et bein i prosessen!

Hver måned bruker jeg 98 cent for å få assistanseforsikring for elg. Legg opp prisen over 84 måneders eierskap, og vi snakker $ 83 for premier. Og du vet hva? Min veikanthjelpsforsikring er verdt hver krone! Jeg har allerede nevnt hvordan min generator døde akkurat som jeg dro inn i garasjen min takk godhet. En taubil kom da jeg kom tilbake fra ferie for å følge meg til min mekaniker takket være veibeskrivelsen. Det jeg ikke har fortalt deg om, er mine andre mer traumatiske hendelser!

DET VAR EN MØRK OG STORMY NATT

Før Moose var det Sherman, en vakker to-dørs, 1989 BMW 635i coupe. Han var champaign i farger, med ulastelig 18 "hjul og tonede vinduer. Hver gang jeg kjørte Sherman, følte jeg meg som en mafia dugget tilbake i tid. Jeg kjøpte ham for bare $ 2400 og endte med å investere $ 1000 for å få alt riktig, eller så tenkte jeg!

Jeg kjørte tilbake fra Berkeley i dumpingregn da bremsene mine plutselig stoppet ARBEIDING! Mitt hjerte panikte da jeg kunne se trafikk begynner å slå opp omtrent en kvart kilometer foran, så jeg umiddelbart sluppet gasspedalen.

Jeg begynte å vev til venstre for å kjøpe mer reisetid, så Sherman ville til slutt komme til slutt. Jeg var bare ca 60 meter unna før jeg skulle krasje inn i en skinnende ny Mercedes da jeg så et sikkerhetsavslag. Heldigvis klarte jeg å veilede Sherman forbi bilene som dirret til min rett til å komme til et komplett stopp i grusgraven.

Mine hender rystet da jeg satte dem begge sammen og takket mine heldige stjerner. Etter å ha stirret dumbfoundly på dashbordet, som nå la opp som et juletre, ringte jeg veihjelp for hjelp. Regnet var fortsatt helt ned da jeg ventet i 40 minutter til en flatbed tow lastebil kom. Han løftet Sherman opp og jeg reiste foran. “Har en dårlig dag?"Spurte sjåføren da vi ledet mot min mekaniker.

Jeg ville ha betalt så mye mer

Hvis det ikke var for veihjelp, ville jeg sannsynligvis bare sitte der som en grønnsak en stund. Kanskje ville Bridge Authority ha kommet ut for å endelig hjelpe. Jeg antar at marmorene mine ville ha kommet tilbake for å ringe etter en taubil før smarttelefonens alder. Tauet ville ha kostet meg minst $ 300 + kjørelengde for å få Sherman tilbake til byen. Med veibeskrivelse måtte jeg ikke betale en krone.

Folk som ikke har veibeskrivelse forstår ikke hvor vanskelig situasjonen kan være før de er i bind. Det er noe uvurderlig ved å ringe forsikringsselskapets veikryss for å få noen over en time. Da er det også de åpenbare monetære besparelsene. Jeg har behov for veibeskyttelse seks ganger de siste 11 årene. De 98 centene i måneden jeg betaler er ingenting!

Her er noen forhold som burde føre deg til å få veibeskrivelse:

* Hvis du kjører til jobb

* Hvis du kjører lange avstander til arbeid

* Hvis du kjører i dårlig vær

* Hvis du kjører en gammel bil

* Bilen din har en historie med vedlikeholdsproblemer

* Du kjøpte en bruktbil og vet ikke sin full historie

* Hvis du ikke har noen anelse om hvordan du reparerer eller vedlikeholder bilen

* Hvis du har ro i sinnet

Med vinteren oppfordrer jeg alle til å ringe sitt forsikringsselskap for å legge til på veihjelp. I det minste spørre om kostnadene og fordelene. Hvis $ 5-10 per måned er for mye, ta av det når bedre vær tilbake!

ANBEFALING

Senk dine forsikringskostnader: Sjekk ut Esurance online. De har noen av de beste planene med de laveste prisene rundt på grunn av deres lavere overheadkostnader. Det er verdt å bruke et øyeblikk å fylle ut et tilbud for å se om du kan spare penger. Bilforsikring er en av de største løpende utgiftene for bileiere. Esurance har gode sjåførrabatter, og flere produktrabatter også.

Oppdatert for 2017 og utover

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 19 2019