Ikke bekjempe inflasjonen. Det vil slå deg med en pinne. Ride inflasjonen, slik at du kan slå sin rumpe i stedet. Investering er nøkkelen til langsiktig rikdom.

Jeg er redd for at det er mange fast eiendom folk der ute som mangler et avgjørende økonomisk paradoks som vil gi dem en dårligere økonomisk form når de ikke lenger har evnen eller lysten til å jobbe.

Det er en ting å være imot eiendomsmegling fordi du ikke har råd til det eller ikke vet hvor du vil bo i de neste 10 årene. Det er ok å være mot fast eiendom hvis du har klokt investert i aksjer, obligasjoner og andre eiendeler klasser som har en historie å gå opp over tid. Det er ikke OK å være imot eiendomsmegling hvis du ikke fullt ut forstår grunnleggende eller aldri har eid og derfor ikke ser begge sider av historien.

Regjeringen og deres økonomiske løgner

Regjeringen liker å fortelle oss at det er liten til ingen inflasjon. De peker på forbrukerprisindeksen (KPI) som svinger på 1-2% ettersom bevisinflationen er under kontroll. Ja, inflasjonen har kommet ned siden slutten av 1980-tallet, men du og jeg vet at KPI eller annen inflasjonsindeks som regjeringen peker på, ikke forteller hele sannheten.

Inflasjonen kjører mye høyere for alt vi faktisk bruker penger på: medisinsk behandling, høyskoleopplæring, energi, mat og boliger. Jo, oljeprisene har falt 50% fra topp, men gassprisene er fortsatt 3X hva de var i 1995. Husker du ikke 90 cent per gallon? Tilsynelatende har nye kjøretøypriser knapt holdt opp med KPI. Men når medianprisen på en bil nå er nær $ 34 000 i henhold til KBB, må noe være oppe!

Se dette siste prisendringsskjemaet for ulike forbruksvarer og tjenester. Med mindre du planlegger å ikke gå på college, ikke ha barn, ikke bli syk, ikke spise, og ikke leve under tak, føler du inflasjonen på jobb. Vi kan i det minste kjøpe alle TVene, programvaren og lekene vi ønsker!

Gitt noen voksen som har brukt penger i minst 10 år, kan man lett sammenligne priser og til hvor de er nå, står det til grunn at regjeringens inflasjon og økonomiske tallkan ikke være fullt klarert.

Så hvorfor produserer regjeringen villedende økonomiske tall? Ønsket om sosial og økonomisk stabilitet. Federal Reserve jobber med å opprettholde en målrente på 2% og bidra til å sikre maksimal sysselsetting. Så lenge publikum mener Alt blir bra, det er større sjanse for at alt blir bra. Det vil ikke være masse hysteri eller en revolusjon som vi har sett alt gjennom historien. Husk at mål nr. 1 for alle politikere skal være relevant og kraftig.

Tenk deg om regjeringen rapporterte den sanne inflasjonsraten på si 6% per år. Produsenter vil øke prisene mer aggressivt. Inngangskostnader for alt ville gå opp. Rentene ville stige. Etterspørselen vil til slutt falle, aksjemarkedet vil kollapse, arbeidsledigheten vil skyrocket, og økonomien vil til slutt komme til slutt.

Drastiske endringer i økonomien i løpet av kort tid gir ødeleggelse. I stedet forsøker regjeringen og Fed sitt beste for å minimere bom / byssykluser ved å rapportere flere uskyldige tall.

Merk: Hvis du lurer på hvorfor KPI kan holde seg lavt, til tross for at alt vi bruker penger på, går opp mye raskere enn KPI, er alt du trenger å gjøre å justere vektene for variablene for å bestemme KPI. For eksempel kan regjeringen overvåke klær og TV-apparater mens de underveier undervisnings- og medisinske kostnader.

Hvordan er forbrukerne så lett forvirret?

Etter publisering Kjøp eiendomsmegling så ung som mulig, kan en leser være uenig med min sannhet etter at jeg bare låst i en 2,375% 5/1 ARM. Her er hva jeg skrev,

"Til tross for inflasjonen fortsetter renten å komme ned. Dette er goldilocks-scenariet for alle eiendomsinvestorer som får dra nytte av rekordlange boliglånsrenter samtidig som de øker leieprisene. "

Hans svar, "Nei. Priser fortsetter å komme ned fordi inflasjonen er ingen steder å bli sett. Vær trygg på at inflasjonen vil gjenopplive, vil også prisene stige. "

Denne leserens svar burde være MUSIKK til enhver regjeringens offisielle ører fordi regjeringen har overbevist overbevisning om at denne personen skal tro at det ikke er inflasjon.

Når du tror det ikke er inflasjon, er du mye mer mottagelig for å betale $ 4 + / gallon for gass, $ 41,000 for privat skoleundervisning, $ 25 for en t-skjorte, $ 24.000 for en økonomibil, $ 12 for en salat og $ 3.600 for en roms leilighet uten opprør. Men bare se på den nasjonale renten mot medianinntektsdiagrammet. Det er åpenbart leie er over gjennomsnittlig inntektsvekst.

Her er en annen kommentar jeg dro på en ABC-artikkel om inflasjon, "Renter vil bare øke dersom etterspørselen etter penger stiger. Etterspørselen etter penger stiger når det skjer en akselerasjon i verdensøkonomien. Gjett hva som skjer i et slikt scenario? Verdien av huset ditt blåser også i et akselerert tempo. "

Og dette var en persons svar, "Renten øker når sentralbankene øker renten. Etterspørselen har nesten ingenting å gjøre med det. "

Etterspørselen har nesten ingenting å gjøre med det? Hodet mitt er vondt. Allmennheten har ingen anelse om hva de snakker om når det gjelder økonomi og finans. Sentralbankene øker sine interbanklånsrenter for å bekjempe inflasjonen og redusere etterspørselen etter penger. Etterspørselen har alt å gjøre med renter og inflasjon.

Markedet bestemmer i stor grad renten på boliglån. For en dypere forståelse av hvordan Fed kan øke Fed Funds rate, men boliglån kan fortsatt komme ned som de har siden desember 2015, vennligst les: Skal jeg kjøpe et hjem i et økende rentenivå? Forklare Fed

La oss si at du fortsatt ikke er overbevist om at det er inflasjon. Se på diagrammet mitt igjen, og fokus bare på kostnadene til leie og koster å eie kolonner for et hus jeg eier i San Francisco.

Leien har steget fra $ 5 500 i 2005 til $ 9 000 i 2016. Virker som et stort hopp, men det er bare en økning på 4,85% i året.

Den antatte prisen til leie har gått fra $ 5 500 til $ 9 000 i dag, en 81% økning på 11 år. I mellomtiden har kostnaden for å eie falt fra $ 4.800 til $ 3000, en nedgang på 38% i samme periode på grunn av realkreditfinansiering ettersom rentene gikk ned. Hva et paradoks!

Til tross for en 81% økning i leie, hvorfor tror denne leseren fortsatt at det ikke er inflasjon? Jeg nekter å tro at han ikke kan lese diagrammet. Derfor er den eneste sannsynlige grunnen til vantro skyldes den tilsynelatende stille, men kraftige effekten av sammensatt inflasjon.

Å få fra $ 5 500 til $ 9 000 i måneden i leie i 11 år krever bare 4,85% sammensatt årlig vekst. Men du kan se hvordan bare en 2-3% forskjell over oppgitt KPI kan føre til store tall over tid.

Sammensatt årlig vekst er derfor å spare tidlig og å investere ofte er viktig. Sammenlignet årlig vekst er derfor å ha en passende ressursallokering for å matche risikotoleransen din også ekstremt viktig. Sammensatt årlig vekst er hvorfor å betale dyre avgifter eller å ha revolusjonerende kredittkortgjeld kan virkelig skade pensjonsmålene dine.

Og sammensatt årlig vekst er hvorfor yngre lesere nesten alltid er de som motsetter meg rikdomsmåldiagrammer fordi de ikke har investert lenge nok til å se sammensetning i handling!

Hvis kostnaden for å holde seg flat mens husleie fortsatte å øke 4,85% i året, ville det være godt nok for de fleste huseiere og utleiere. I løpet av de siste 35 årene har hver eneste eiere med minst 20% egenkapital i hjemmet vært kvalifisert til å refinansiere og redusere boliglånsrentekostnadene med 30% +.

Når boliglånet er betalt innen 2025, vil leien for dette hjemmet sannsynligvis være over $ 10 000 i måneden og $ 8 000 etter utgifter til evighet. Dette er en verdifull aktivaklasse som bør fortsette å bli mer verdifull takket være inflasjonen.

Du kan markere hvordan folk som kjøpte øverst på markedet i XYZ-byen, fortsatt er undervannsoperasjoner for å begrunne grunnen til å leie. Du kan si at villaeierskap begrenser din frihet til å være en vagabond jobbtanker. Du kan til og med overbevise deg selv om at du alltid "redder forskjellen" ved å investere i, ikke miste investeringer. Bare vet at kortere inflasjon ved å leie er et tapt forslag på lang sikt. Det er faktisk folk som kjøpte aksjer på toppen av markedet og solgte i bunnen, for du vet.

Ikke vær fornektet.

Hoveder du vinner, haler du deg

Hvis du vil få rikdom bli en prisdiktator, ikke en pris taker. Her er tre scenarier hvor en reell eiendoms eier eier:

1) La oss si at det virkelig ikke er inflasjon som regjeringen og leseren sier. Dra nytte av lave renter og refinansiere boliglånet ditt for å redusere kostnadene. Eller vurder å ta på billig gjeld for å investere eller vokse en bedrift.

2) La oss si at inflasjonen vokser raskt. Du kan nå heve leier et like stort beløp på leieene dine samtidig som du gjør samme boliglånsbetaling.

3) La oss si at det er hyperinflation. Herlig! Din virkelige ressurs er også hyperoppblåsende fordi den er en del av hva som definerer inflasjonen. Leien stiger også som gal. Du kan ikke refinansiere fordi prisene er høyere, men minst din månedlige boliglånsbetaling forblir likevel den samme.

Hva med nedturer? Vel selvfølgelig vil eiendelen din deflate i verdi akkurat som alt annet. Så er du virkelig vondt siden alt er relativt? I en nedgang går renten ned fordi investorer søker sikkerhet for obligasjoner, slik at du kan refinansiere. Men husleier er generelt klissete på vei ned på grunn av ett års leieavtaler og smerten ved å flytte.

Du kan tro alt du vil at å få nøytral inflasjon ved å eie din egen eiendom er et dårlig økonomisk trekk. Men det er en grunn til at mediærverdien til huseiere er 31 - 46 ganger større enn medianenes nettoverdi av leietakere i henhold til Federal Reserve Survey of Consumer Finances. Inflasjonen er for sterk en styrke for å bekjempe.

Bare vær ikke en sint gambler og knyt 80% + av din nettoverdi i hjemmet ditt som middelhavshuseieren gjør. Bygg ut nettoverdien din med flere aktivaklasser.

Trenger ikke å være et geni

Takket være inflasjonen trenger du ikke å være et eiendomsinvesteringsgeni for å gjøre det bra på lang sikt. Vi vil gå gjennom ned-sykluser. Det vil alltid være folk som kjøpte for mye hus på toppen av markedet, eller kunne ikke holde fast i en nedtur. Men for de som kjøper innenfor sine midler på et passende tidspunkt, vil det sikkert vise seg fint.

Dette nøyaktig samme argumentet kan brukes til å investere i aksjemarkedet. Det er tåpelig å bash en investeringsklasse over en annen fordi alt avhenger av hvor du er i livet, målene dine og din nåværende økonomiske situasjon. Jeg så tilfeldigvis plassere en stor premie på å bo i et hjem der jeg nå bruker 10-15 timer hver dag.

Til slutt kan USA og andre utviklingsland bli til Japan, hvor renten blir negativ og flere eiendomspriser faller utover bare elektronikk og klær. Men i dag er det ikke den dagen fordi USADemografisk er yngre, vi er mer produktive, og vi har en leie- og brannkultur som muliggjør raskere innovasjon.

Investeringsanbefalinger

RealtyShares - Hvis du ikke har nedbetaling til å kjøpe en eiendom eller ikke vil binde likviditeten din i fysisk eiendom, men likevel vil ha eksponering for eiendom av alle grunnene jeg har skrevet i denne artikkelen, se på ekte eiendom crowdsourcing. Jeg planlegger å investere $ 5000 - $ 10.000 i ulike eiendomsinvesteringsprosjekter i høyere utbytter av landet for diversifisering, eksponering og mindre stress. Jeg planlegger også å diversifisere fra enkeltfamilie innbyggere og til kommersielle eiendommer.

Motiv Investering - Du kan bygge en portefølje på opptil 30 stillinger for kun $ 9,95. Ikke bare sparer du på kostnader, du vil jobbe med et grensesnitt som hjelper deg med å investere i henhold til risikotoleransen din. Den største feilen jeg ser investorer gjør blir for aggressiv med få stillinger. Det er hundrevis av profesjonelt bygget motiver å investere i hvis du ikke vil lage din egen. Det er gratis å registrere deg, og du får opp til $ 150 i frihandelskreditt.

Wealthfront - For de som ikke har interesse i å bygge din egen portefølje eller aktivt forvalte porteføljen, er Wealthfront en digital rikdomsrådgiver som automatisk bygger en investeringsportefølje basert på risikotoleransen din, og deretter automatisk balanserer hver måned for å sikre at du har passende eksponering. Den første 15K ledelsen er gratis, og koster bare 0,25% per år. Det er gratis å registrere deg og se hvilken type investeringsporteføljer de konstruerer for deg.

Lesere, hvorfor tror publikum at det ikke er inflasjon når alt vi bruker, stiger mye raskere enn KPI? Gjør folk bare ikke å sammenligne priser fra fortiden? Eller er det fordi inntektene har vokst raskere enn kostnadsøkningen, så ingen bryr seg virkelig? Og hvis dette er tilfelle, så er det ikke logisk å anta at økonomien vil fortsette å chugging sammen bare bra?

Kommentarer På Nettstedet: