Jeg elsker å få kommentarer som dette:

"TLDR, dette er for langt. Har du noen gang hørt om en redaktør? "

Det er fornuftig at folk ber om kortere versjoner. De er opptatt! De trenger å komme gjennom alt dette materialet! Kan du ikke bare oppsummere det?

Det viser seg at virkeligheten er veldig annerledes. Faktisk, det som virkelig skjer, er folk KLAGE de vil ha kort, "bare fakta, mamma" skriver ... men når du studerer deres oppførsel, reagerer de veldig annerledes.

Ved gjentatt testing med titusenvis av datapunkter, overgår min lange kopi kortere versjoner. For eksempel har jeg nylig testet 4 helt forskjellige versjoner av en e-post. Det var lange versjoner, korte versjoner og mindre variasjoner på hver.

Faktisk vant den lengste versjonen og slår ut den beste e-posten med nesten 50% ... i inntekter.

Lengde var ikke den eneste grunnen til at den vant, men jeg vet fra gjentatt testing (inkludert å ha en 47-siders salgsside) at det som folk hevder vs. det de gjør, er ofte svært forskjellige.

Dette er området jeg er fascinert med: hva vi sier vs. hva vi gjør. Vi alle "vet" at vi skal gå på treningsstudioet ... så hvorfor ikke vi?

Så jeg ønsket å grave inn i dette eksemplet med å skrive lange stykker for å vise hvorfor jeg gjør det - og hvorfor det fungerer.

Utover ren ytelse, og det faktum at skrive detaljert materiale setter meg fra "Top 10 ___" forfattere, er det også en annen grunn jeg elsker å skrive lengre stykker.

De er en barriere for ubrukelige "skimmere".

Skummere er folk som behandler materiale som popcorn ... som åpner sine RSS-lesere hver morgen for å få deres fylle, deretter gå videre til neste blogg, sjelden implementere noe. De behandler mitt materiale som intellektuell underholdning, og jeg vil ha dem fra nettstedet mitt.

I tillegg til å ta på seg dem, er det en måte å skrive mer detaljert materiale enn de fleste "lettleste" blogger. Etter at de har hoppet over 2-3 av innleggene mine, har de en tendens til å abonnere - noe som er bra! Det er bedre steder der ute for dem, og ingen av oss trenger å kaste bort den andres tid.

Men for folkene som skal handle ... de elsker artikler som dette (nettverk) og dette (hvordan man kan skille seg ut med å ansette ledere). Ja, de kan ta 3 ganger lengre tid å lese .... men du kan få 5x resultatene. Dette er uforholdsmessige resultater i aksjon.

Du kan bruke dette prinsippet på mange områder av livet. For eksempel kan du bruke barrierer ...

  • For å unngå kokende folk
  • For å hindre deg i å bruke penger
  • Eller med helse, som å sette løpeskoene ved siden av sengen din, slik at du kan våkne opp, snøre opp og gå. Jeg brukte dette til mer enn å doble min treningsøkt.

Ideen om å fokusere på et mindre antall høyere kvalitet folk er noe som kan ha kraftige effekter. Markedsførere elsker å snakke om det, men få følger gjennom. (Dette er forståelig: Tross alt, vil du helst ha en e-postliste på 100.000 personer eller 10.000? Hva om 10.000-personlisten var verdt 100x den større listen?)

Merk: Dette handler ikke bare om e-postlister. Erstatt "venner" eller "fans" eller nesten alt for "e-postliste" ovenfor.

Intervju: Psykologisk innsikt om menneskelig adferd

Her er et utdrag av et intervju jeg nylig gjorde:

Folk sier, "TLDR, dette er for langt. Har du noen gang hørt om en redaktør? "Og jeg sa," Det er interessant at du sier det blant 280 andre positive kommentarer. Dette nettstedet er sannsynligvis ikke riktig for deg hvis lengden er en bekymring. "Sannheten er, og vi vet dette fra rikelig dataanalyse fra video og video konvertering - alle slags ting; lang kopi - at hvis folk er interessert og engasjert i materialet, er det nesten ingen lengde som er for lang.

Hva den personen gjør er i utgangspunktet å øke sin hånd og si: "Jeg skal behandle nettstedet ditt som vareinformasjon, og jeg vil bare ha et raskt transkripsjon til, i hans ord," skumme det ". Hvorfor fortjener han å lese og se materialet du legger så mye tid på? Jeg synes det er svært viktig for oss, om vi faktisk lager det beste materialet for våre studenter og våre lesere, å kreve så mye av dem som de krever av oss. Og når vi gjør det, ja, vi kan få færre fans og følger og leserne opp foran, men kvaliteten på disse menneskene er uten sidestykke. Og det er egentlig det jeg snakker om hele i dag, er det 'det handler ikke bare om kvantitet - det er egentlig, egentlig om kvalitet. Og hvis du kan finne de leserne, de som faktisk er engasjerende med materialet ditt, er det ofte bedre å si, 5 000 av de enn 50 000 ikke-engasjert skimmere.

Kommentarer På Nettstedet: