I dag er det et annet innlegg i Money Diaries-serien, som er basert på New York Magazine's Sex Diaries. Vi har samlet historier fra ekte mennesker om deres utgiftsvaner over syv dager, anonymisert dem og lagt dem ut her.

Dagens innlegg er av en 25 år gammel kvinne som føler seg skyldig i å bruke penger hun ikke har.

* * *

Dag 1 10 a.m .: Betalingsdag! Gå online for å sjekke betalingene mine og se hvor mye jeg har betalt. En annen liten lønnssjekk. Jeg vurderer å jobbe flere timer til tross for å vite at skolen er for krevende å gjøre det. 2 pm Besluttet å kjøpe Starbucks for alle på jobben. Tilbring $ 13 mot min bedre dømmekraft. Halvparten av meg er glad for å gjøre noe bra, halvparten av meg skammer meg for å bruke pengene. Kl. Tilbringe helgen alene er kjæresten ute av byen. Bestem deg å kjøpe noen dagligvarer, ikke fordi vi trenger dem, men fordi jeg vet at jeg vil være ensom. Jeg går til matbutikken, slik at jeg ikke kan kjøpe mer enn jeg kan bære hjem. Til tross for denne utgiftsgrensen nådde regningen fortsatt $ 55.

Dag 2 10 a.m .: Våkn opp alene, har lyst til å handle. Bestem i stedet for å gjøre noe arbeid, min lommebok kan ikke håndtere shopping. Kl. Kom hjem til middag på min pause fra jobb for å spare penger. $ 20 regningen jeg trodde jeg hadde i lommeboken min er borte, jeg må ha brukt det, men kan ikke engang huske hvor.

Dag 3 Kl 9:30 Bare brukt $ 30.54 på frimerker. Jeg trengte å kjøpe 10 frimerker for å sende noen få brev, endte med å bli fanget opp i alle de kule designene og kjøpte mer enn jeg trengte. Jeg vil nok ikke engang bruke de jeg kjøpte fordi jeg liker dem for mye.

Dag 4 1:30 p.m .: Skrev en sjekk i dag for en raseoppføring, måtte sjekke kontoen min på nettet for å sikre at jeg hadde $ 45 i kontoen min. Jeg har også lagt merke til meg selv for ikke å bruke kontoen til sjekken sletter. Feil skyldig at ved 25 har jeg ikke engang $ 50 pute i kontoen min. 9:00 Gå til middag med min søster. Regningen er $ 25, og jeg er forberedt på å betale for det, men jeg er hemmelig glad når hun tar tak i sjekken og insisterer på å betale.

Dag 5 12: 00 Se en genser jeg må ha, overbevise meg selv, det er praktisk talt gratis fordi det er på salg. En annen $ 69,29 på kredittkortet. Kl. 12:30 Kom hjem fra å kjøpe den genseren til et kredittkortoppsummering. Det ser ut til at siden jeg kjøpte en betydelig mengde kredittkort, kan jeg ikke holde dem rett, savnet betalingen på en siste måned. Kunne ha svoret jeg betalte den. Gikk online umiddelbart og betalte så mye som mulig på kortet: $ 125,00.

Dag 6 Klokka 11:30 Bestem jeg må gå ut for å spise igjen. Tilbring $ 13 på måltidet og føl deg skyldig to ganger, usunn og dyrt. Kl. Få en samtale at undertøyet jeg bestilte er hos min favoritt lokale butikk. Jeg går ned for å plukke dem opp, ikke bare kom de i de fire parene jeg bestilte, men også en vanlig forsendelse, plukker jeg ut ett par par. Totalt er $ 108,85; Jeg brukte bare $ 108.85 på 5 par undertøy! På kredittkortet selvfølgelig. Kl. Til tross for at jeg har et ubegrenset pass for et lokalt yoga-studio, går jeg til en klasse på et annet sted fordi jeg foretrekker den lengre klassen. Drop in avgift er $ 13, han gir meg en avtale, bare $ 11. Drop in blir dyrt over tid, men jeg overbeviser meg selv, jeg fortjener det, og jeg gjør noe bra for meg selv. Etter 2,5 timer på matten vet jeg at jeg har tatt det riktige valget.

Dag 7 10 a.m .: Bestem deg for å bli hjemme hele dagen for å begrense utgifter, ikke mye jeg kan gjøre hjemmefra, men første om morgenen motstår jeg oppfordringen til å kjøpe noe på nettet. Jeg går i stedet. 11 a.m .: Få en e-post for å forny mitt JPG-magasinabonnement. Skriv inn kredittkortnummeret mitt for en annen $ 35. Kl. Er fornøyd med meg selv fordi jeg klarer å gå resten av dagen uten å bruke en krone til tross for å handle med min søster.

I sum: Mengden penger som jeg egentlig hadde: $ 0, antall ting jeg kjøpte som jeg egentlig trengte: ingen. Antall overnattinger bekymret for penger 6/7.

* * *

Les mer om skyld og penger.

Å være med på anonymt i en fremtidig Money Diary, Klikk her.

Journalister / reportere: Hvis du er interessert i å jobbe sammen på en annen Money Diaries for publisering, gi meg beskjed.

* * *

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020