Med økonomien går inn i crapper i 2016, er det på tide å fokusere vår oppmerksomhet på gull!

Tenk deg en tennisbane.

Sett nå en kube med sider som er litt kortere enn lengden på en tennisbane. Nei, dette er ikke en slags New Age-meditasjon. Dette er faktisk en måte å visualisere alt gull som noen gang har blitt utvunnet siden begynnelsen av tiden.

De fleste er sjokkerte for å oppdage den relativt små mengden gull som eksisterer over bakken. Faktisk, hvis alt det gullet var jevnt fordelt mellom hver person på jorden, ville hver person bare ha rett til bare 23 gram.

La oss undersøke noen av de beste grunnene til å kjøpe dette sjeldne kjemiske elementet som har fanget mennesker i tusenvis av år.

Økonomi Hedge

Du trenger ikke å være en økonomisk ekspert for å vite at vi for tiden er på randen av en lavkonjunktur som bringer verden til knærne. Amerikanske gjeldsloft-debacle førte til landets første gangs nedgradering av kreditt, mens mindre land som Hellas har funnet sin gjeld så uhåndterlig at økonomien deres er i ferd med å komme inn i Death Star.

Gull er kjent for å være relativt pålitelig i de mørkeste tider, med prisen på gull fremdeles over 30% i 2011 til tross for den siste tilbaketrekningen. S & P 500 i mellomtiden er nede på rundt 10% og amerikanske dollar fortsetter å være svak.

Reduser volatiliteten og beskytt deg mot inflasjon

Finansielle rådgivere anbefaler å styrke og stabilisere porteføljen din med gull på grunn av sin evne til å motstå inflasjon og usikkerhetstider. Faktisk, i årene siden andre verdenskrig (når inflasjonen har rammet USA mest alvorlig), har gullprisen steget. Således kan beslutningen om å kjøpe gull betraktes som noe skjold for å beskytte seg mot den stadig svakere dollaren, samt uforutsette økonomiske kriser.

fleksibilitet

Det finnes en mengde veier tilgjengelig for de som ønsker å kjøpe gull, så skreddersy kjøpet ditt slik at de passer til dine spesifikke behov og komfortnivå. Innkjøp av fysisk gull er selvfølgelig et tidsverdiget alternativ, mens andre foretrekker å investere i gull-ETFer som GLD, gullgruveselskaper eller gullfond for å unngå logistikk for lagring, flytting, forsikring etc. Det er muligheter for alle budsjetter og nivåer av økonomisk kompetanse.

Personlig finner jeg at bare å kjøpe GLD og noen bling bling sjeldne gull klokker er de enkleste metodene, og det morsomt.

Buffering fremtiden

Du kan også vurdere en IRA støttet av gull. Gull-IRA er relativt nye, ettersom de bare ble mulig etter at skattebetalers nødloven ble vedtatt i 1997. Loven ga et flott alternativ for de som ønsker å redusere volatiliteten i porteføljen. Faktisk ville en investering på $ 12 500 i gullmynter for 30 år siden ha resultert i en nåværende nettoverdi på rundt $ 250 000!

Langsom Produksjon + Høy Etterspørsel = Høyere Gullpris

Produksjonsveksten er langsom og kan ikke holde tritt med etterspørselen. Gullproduksjonen økte med 1,9 prosent i de første 90 årene av det 20. århundre, mens de siste 20 årene har vokst til bare 0,7 prosent per år. I mellomtiden fortsetter etterspørselen å vokse over hele verden, spesielt i Kina og India. Visste du at i gull er gull deres eiendoms klasse av valg?

Med gulls historie med kontracyklikalitet kombinert med styrke under usikre tider, har valget om å kjøpe gull blitt svært overbevisende. Prisen på gull har gått ut 12% fra sin $ 1800 / oz høye, og kanskje du kan begynne å eie et lite stykke av den gyldne, tennisbane-størrelse kuben.

Prestasjon av gull ETF: GLD


REKOMMENDASJONER FOR Å BUILD WEALTH

* Administrer økonomien din på ett sted: Den beste måten å bli økonomisk uavhengig og beskytte deg selv, er å få et håndtak på din økonomi ved å registrere deg hos Personal Capital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 25 + forskjellskontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør og hvordan min nettoverdi utvikler seg. Jeg kan også se hvor mye jeg bruker hver måned.

Det beste verktøyet er deres porteføljegebyranalysator som kjører investeringsporteføljen din gjennom programvaren for å se hva du betaler. Jeg fant ut at jeg betalte $ 1700 i året i porteføljeavgift jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte! De har også nylig lansert den beste pensjonsplanleggerkalkulatoren rundt, ved hjelp av dine virkelige data for å kjøre tusenvis av algoritmer for å se hva sannsynligheten for pensjonsutvikling er. Når du har registrert deg, klikker du bare på fanen Advisor Tolls and Investing øverst til høyre og deretter på Retirement Planner. Det er ikke noe bedre gratis verktøy på nettet for å hjelpe deg med å spore din nettoverdi, minimere investeringskostnader og administrere rikdommen din. Hvorfor gamble med din fremtid?

* Invester pengene dine effektivt: Wealthfront, den ledende digitale rikdomskonsulenten, er et utmerket valg for de som vil ha de laveste prisene, og kan ikke plage seg aktivt med å styre pengene sine selv når de har gått gjennom oppdagelsesprosessen. Alt du er ansvarlig for, er med tiden å bidra til investeringskonto over tid for å bygge rikdom.

I det lange løp er det svært vanskelig å overgå noen indekser, derfor er nøkkelen å betale de laveste kostnadene som er mulige mens de investeres i markedet.Wealthfront belaster $ 0 i avgifter for de første $ 15.000 hvis du registrerer deg via linken min og bare 0,25% for noen penger over $ 10,000. Du ikke må selv finansiere kontoen din for å se de ulike ETF-porteføljene de vil bygge for deg, basert på risikotoleransen din. Invester dine tomgangspenger billig, i stedet for å la det miste kjøpekraft på grunn av inflasjon.

Klikk for å se se hvilken type portefølje Wealthfront vil skape for deg basert på et enkelt seks spørreskjema

Om forfatteren: Sam begynte å investere sine egne penger helt siden han åpnet en online meglerkonto online i 1995. Sam elsket å investere så mye at han bestemte seg for å gjøre en karriere ute av å investere ved å tilbringe de neste 13 årene etter at han jobbet i Goldman Sachs og Credit Suisse Group. I løpet av denne tiden mottok Sam sin MBA fra UC Berkeley med fokus på økonomi og fast eiendom. Han ble også serie 7 og serie 63 registrert. I 2012 kunne Sam pensjonere i en alder av 34 i stor grad på grunn av hans investeringer som nå genererer rundt $ 175 000 i året i passiv inntekt. Han spenderer tid på å spille tennis, henge med familien, rådføre seg med ledende fintech-selskaper, og skrive på nettet for å hjelpe andre å oppnå økonomisk frihet.

Oppdatert for 2018 og utover. Gull er nær all-time høyder.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020