Jeg har en liten "handelskonto" som mistet om lag 22% av verdien i denne uken, leveres kort. Ikke akkurat den største følelsen siden denne uken slettet ut alt mitt harde arbeid i denne spesifikke kontoen for året. Men for å sette ting i perspektiv er det et relativt lite tap i forhold til 10X-beløpet jeg har lenge i min 401k og aksjeselskap, for ikke å nevne min naturlige lange posisjon gitt min karriere i økonomi. Bedre å ha mistet penger kortere markedet enn lengter etter markedet, for i det minste vet jeg at verden er bedre. Måten markedet fortsetter å gå opp (7,5% denne uken), vi vil alle være millionærer på kort tid, og jeg vil definitivt bli pensjonert innen utgangen av dette året!

Til tross for tapet ble min sorg overrasket av lykken jeg følte på onsdag, torsdag og fredag ​​som gjorde min kone lykkelig. Du ser, torsdag var hennes bursdag, men jeg ga henne en gave av henne tidlig på en onsdag. Det var et DSLR Canon EOS Rebel kamera hun hadde øye på i årevis, men for sjenert å kjøpe. Jeg hadde ikke tenkt på å kjøpe det for henne, men da jeg mistet flere av det i handelskontoen den dagen, sa jeg hvorfor ikke! Bedre å bruke penger på noe, spesielt for kona, enn skylle det ned i avløpet! Hun var så glad da hun mottok kameraet hennes, kunne jeg ikke slutte å smile. Det var som om hun var en skolepike igjen, som fikk en ponni.

Torsdagens gaver besto av flere av hennes favoritt-DVDer (hun elsker de brukte 3 for $ 20 DVD fra Blockbuster) og et kult treningsutstyr fra LuluLemon. På fredag ​​dro vi ut på middag på en av hennes favorittrestauranter, og overrasket henne igjen med en av sine favoritt desserter, flourless sjokoladekake med pisket krem. Yum. Min kone har vært på et utgiftsmoratorium de siste 3 månedene. Vi begge lover hverandre, vi vil ikke kjøpe noen materielle varer i 3 måneder som fører opp til våre bursdager som en måte å unngå gave sabotasje, og spare penger.

FRUGAL WIFE = FRUGAL HUSBAND

Hvis djevelen spurte meg om jeg kunne ha One Beeeleon-dollar og ingen kone, eller min kone og ingen milliard, ville jeg velge kona i en nanosekund. Derfor er verdien av min lykke og kone verdt minst 1 milliard dollar! Den fantastiske tingen er, hun trenger ikke mye og er en av de mest sparsomme menneskene jeg kjenner. Hun tar frokost og lunsj til å jobbe minst halv uke for å spare penger. Hun bruker ikke hundrevis av tusenvis av dollar på ubehagelige designersko og vesker som koster mer enn ting i dem. I mellomtiden er hennes favorittsteder for å handle ikke Nordstroms og Barney's NY, men Walmart og noen ganger Target hvis hun føler seg litt overdådig. Likevel, hun selger sjelden og finner det til en godbit hvis hun kan gå til Target en gang hver 6. måned. Target så skjer for å være 16 miles unna i en by som huser et juridisk kortrom og 10 autoforhandlere. Doh. Jeg har en følelse av at hun, fordi hun kjenner mine vices, aldri ber meg om å ta henne.

Min kone er den som forteller meg hvert år hun er fornøyd med bilen, så har vi ikke behov for å kjøpe en annen. Og hver gang jeg kjøper en annen bil (se tidligere oppføring), forteller hun meg at hun virkelig liker bilen fordi jeg virkelig liker bilen. Jeg har en følelse av de 8 forskjellige bilene jeg har hatt i løpet av 10 år, hennes favoritt er $ 6000, 1997 Honda Civic vi kjørte tilbake i 2005. Hennes sparsomhet er en hjørnestein i vår økonomi, noe som lykkelig har ført oss til å leve under våre midler og lagre for vår fremtid.

Det er en morsom ting når personen du elsker, det være seg din bror, mor, søster, kjæreste eller kone, ønsker så lite. Alt du vil gjøre er å gi dem verden. Og likevel er motsatt sant når de vil ha for mye. Så mye er sagt om økonomi som kommer mellom par, generelt fordi man bruker for mye og den andre forstyrrer det. Hvis du er den siden som bruker for mye, kan du prøve å bruke litt av det på din bedre halvdel? Hun kan slutte å motstå deg! Og hvis du er den sparsomme siden, prøv å bruke penger på den slemme halvdelen din og samtidig ikke bruke noe på deg selv. Med mindre den slemme halvdelen er en bumbling clueless idiot, bør han bli berørt av bevegelsen din og sakte komme rundt slik at du kan oppnå et godt medium.

Vi skal på vår gratis tur på søndag, men denne gangen vil hun bli bevæpnet med sin nifty Canon Rebel :) Jeg ser om jeg kan legge inn et bilde her neste uke.

Keigu,

- "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Kommentarer På Nettstedet: