Å nå økonomisk uavhengighet er den hellige graden av personlig økonomi. Men hva betyr økonomisk uavhengighet egentlig? I dette innlegget vil jeg gjerne avgjøre de ulike nivåene av økonomisk uavhengighet. Det er riktig. Selv i økonomisk uavhengighet er det ingen størrelse som passer alle siden alle har en annen ønsket levestandard.

I motsetning til hva du kanskje tror, ​​er økonomisk uavhengighet ikke Alt om å ha nok penger til å dekke alle dine utgifter og deretter noen. Økonomisk uavhengighet betyr også å kunne overvinne din psykologiske frykt for å virkelig leve fri.

For eksempel har jeg jevnaldrende som har millioner i nettoverdi, men gjør fortsatt deres respektive ektefeller arbeid fordi de ikke føler seg 100% økonomisk sikre. Vanlige grunner inkluderer behovet for helsetjenester dekning eller deres ektefelle er "kjærlighet" for jobben deres, selv om de heller vil gjøre noe annet.

Her er de tre nivåene av økonomisk uavhengighet jeg har kommet opp med. Alle tre nivåer av økonomisk uavhengighet skal oppfylle følgende grunnleggende kriterier:

1) Ingen behov for å jobbe for livet, fordi investeringsinntekt eller ikke-arbeidsmessig inntekt dekker alle levekostnader i evigheten.

eller

2) Nettoverdien er lik eller større enn antall år igjen i livet ditt X levekostnader, f.eks. $ 3 millioner med 30 år igjen å bo er FI hvis levekostnadene dine ikke er mer enn $ 100.000 i året.

Budsjett økonomisk uavhengighet

Hvis husstandsinntektene er mindre enn ~ $ 40 000 i året, betraktes du som lavere middelklasse. Ikke bli fornærmet. Det er bare en definisjon basert på millioner av datapoints. Den nåværende offentlige fattigdomsgrensen er en inntekt på $ 25.000 per år for en familie på fire og $ 19.000 for en familie på tre.

Hvis du er fornøyd med å leve en lavere middelklass livsstil, så ville du trenger mellom $ 800,000 - $ 1,600,000 i investerbare eiendeler tilbake 2,5% - 5% i året for å replikere $ 40.000 i brutto årlig inntekt. Selvfølgelig, hvis du har investert i oksemarkedet de siste 10 årene, har du sannsynligvis sett en høyere avkastning enn 5%. Men i det lange løp er det best å være konservativ siden nedturer skjer.

Gitt det 10-årige obligasjonsavkastningen er på ~ 2,5%, bør alle gjøre minst 2,5% i året på sine investerbare eiendeler uten risiko. Hvis du mister penger i løpet av dine økonomiske uavhengighetsår, har du ikke investert riktig.

Denne kategorien økonomisk uavhengighet er interessant fordi det er mange avvik som personen eller paret fortsatt gjør, for eksempel:

  • Gjør en ektefelle jobb for en ektefelle å leve FI-livet.
  • Flytter til et lavere prisområde i verden i stedet for å bo der de fleste av familien og vennene dine er.
  • Downsizing til en liten leie, lite hus, eller til og med en RV eller varebil.
  • Forsinkelse eller ikke å ha barn, noe som virkelig kan skade FI-budsjettet.
  • Tar på deltid jobb.
  • Aggressivt arbeider på ditt travle / lidenskapsprosjekt.
  • Fortellende andre mennesker hvor mye du er verdt på grunn av usikkerhet.

Spørsmålet mange mennesker har på dette stadiet er derfor: Er du virkelig FI hvis du må gjøre en eller flere av disse tingene? Mange som jobber med en dagjobb argumenterer nei, men det spiller ingen rolle fordi ingen kan fortelle deg hvordan du skal leve ditt liv. Hvis du ikke trenger å jobbe fulltidsjobb og kan dekke dine utgifter, er du Budsjett FI så langt jeg er bekymret.

Budget Financial Independence er hvor jeg fant meg mellom 2012 - 2014. Jeg tjente omtrent $ 80.000 i passiv inntekt, som var mer som $ 40.000 siden jeg bodde i San Francisco, og hadde forhandlet en stor nok avgang for å vare i 5-6 år med å leve utgifter. Selv med disse tallene var jeg fortsatt redd for at jeg hadde gjort feil valg med å forlate en jobb på 34. Som et resultat forsøkte jeg å selge huset mitt og redusere med 70%, men ingen ønsket å kjøpe huset mitt i 2012 takk og godhet. Videre ble min kone og jeg enige om at hun jobber i tre år til hun ble 34 år for å gi oss nok tid til å finne ut om vi begge kunne forlate arbeidsstyrken. Ved utgangen av 2014 forhandlet hun også hennes avgang før hun ble 34 år gammel.

Baseline Financial Independence

Median husstandsinntekt i USA er omtrent $ 60 000. $ 60.000 betraktes derfor som en komfortabel mellomklasse inntekt for de fleste amerikanere. Hvis du ikke behøvde å jobbe for inntektene dine på $ 60 000, bør livet bli bedre, kanskje enda fantastisk.

Basert på en konservativ 2,5% - 5% årlig avkastning, ville en husholdning trenge investeringer mellom $ 1.200.000 - $ 2.400.000 å bli ansett økonomisk uavhengig. Når du har minst $ 1200 000 i investerbare eiendeler og ikke lenger vil jobbe igjen, anbefaler jeg ikke å skyte for en samlet avkastning som er mye større enn 5%. Du kan skære ut 10% av dine investerbare eiendeler for å svinge på gjerdene hvis du ønsker det, men ikke mer. Det er ikke nødvendig siden du allerede har vunnet spillet.

Husk at når du har nådd økonomisk uavhengighet, behøver du ikke lenger å redde. Alle som strever etter økonomisk uavhengighet har en tendens til å spare hvor som helst fra 20% - 80% av sin etter skattinntekt hvert år på toppen av å maksimere sine pensjonsoppgjør før skatt.Derfor, hvis du er i stand til 100% å replikere din brutto årlige husholdningsinntekt gjennom dine investeringer, får du faktisk en økning basert på det beløpet du sparte hvert år.

Hvis du har 20 år igjen for å leve og bare krever $ 60 000 i året, kan det også betraktes som $ 1200 000 selv om du gjør null retur. Det eneste problemet er at innkjøpskraften din vil falle med ~ 2% i året på grunn av inflasjon. Det andre problemet er at du ikke vet nøyaktig hvor mange år du har igjen for å leve. Derfor er det alltid bedre å ha mer i stedet for mindre.

Min bloggkammerat Joe from Retire med 40, som er seks år eldre enn meg, er et godt eksempel på å ha nok penger, men finner det vanskelig å overvinne frykten for ikke å jobbe. Hvert år stiller han spørsmål om hvorvidt hans kone kan bli med på pensjon, selv om han har vært pensjonert i over fem år, har nær en nettoverdi på 3 millioner dollar, og har inntektsinntekt og passiv inntekt til mer enn dekning av sine årlige levekostnader. Hvert år forteller jeg at hun kunne ha pensjonert for mange år siden, men han er adept overbevist henne om å fortsette å jobbe.

Relatert: Oppnå en to ektefelle økonomisk uavhengighets livsstil

Blockbuster Financial Independence

Dette er et nivå av FI som jeg har prøvd å oppnå siden jeg var 30 år gammel. Jeg bestemte meg da at en individuell inntekt på ~ $ 200.000 - $ 250.000 og en husstandsinntekt på ~ $ 300.000 var den ideelle inntekten for maksimal lykke. Med en slik inntekt kan du leve et komfortabelt liv og heve en familie på opptil fire hvor som helst i verden. Gitt at jeg har brukt mitt innleggskollektivliv i Manhattan og San Francisco, var det bare naturlig å komme til mye høyere inntektsnivåer enn den amerikanske husholdningsmediet. Husk at halvparten av landet bor i dyrere kystbyer.

Disse tallene skyldes delvis en svært progressiv skattekode som ble implementert i midten av 2000-tallet, som virkelig gikk etter inntektsnivåer over disse terskelene. Videre observert jeg nøye mitt lykke nivå fra å gjøre mye mindre for å gjøre mye mer. Enhver dollar opptjent over $ 250.000 - $ 300.000 gjorde ikke en slikk av forskjell. Faktisk merket jeg ofte en nedgang i lykke på grunn av økt stress fra jobben.

Ved å bruke de samme 2,5% - 5% avkastningstallene, ville man derfor trenger $ 5.000.000 - $ 10.000.000 per person og $ 6.000.000 - $ 12.000.000 per par i investerbare eiendeler for å nå Blockbuster Financial Independence. I tillegg er det å foretrekke om ditt hjem er også betalt.

Hvis du genererer $ 250.000 - $ 300.000 i passiv inntekt uten å måtte jobbe, er livet bra, veldig bra. På min topp i 1H2017 fikk jeg ca $ 220.000 i årlig passiv inntekt, men endte opp med å skli ~ $ 60.000 fra toppen etter å ha solgt leiehuset mitt for å forenkle livet. Derfor har jeg fortsatt en lang vei å gå, spesielt nå som jeg har en sønn å heve.

Måten mange mennesker når Blockbuster Financial Independence med inntekter på $ 250,000 - $ 300,000, er gjennom en kombinasjon av investeringsinntekter og lidenskapsprosjekt kontantstrøm. Siden FI lar deg gjøre hva du vil, er det din sjanse til å følge klichéet, "følg dine lidenskaper og pengene vil følge" uten å bekymre deg for at det ikke blir penger. Min lidenskap skjer så å være dette nettstedet.

Men på grunn av frykt for ikke å være i stand til komfortabelt å sørge for min kone og nyfødt, jobbet jeg for mye i 2017 på min helse skade. Derfor, til jeg kan nå $ 300 000 i året i passiv inntekt eller aldri la stress eller trette meg ut igjen, vil jeg ikke nå Blockbuster FI noen gang snart.

Relatert: Overvinne det ene merårssyndromet for å gjøre noe nytt

Alle nivåer av økonomisk uavhengighet er gode

Pyramiden av økonomisk uavhengighet

Selv om du befinner deg i Budget FI-kategorien, er det fortsatt bedre enn å måtte jobbe i en sjelden jobb med en lang pendling og en forferdelig sjef. De fleste som befinner seg i Budget FI, er enten på den yngre siden (<40), har ikke barn, eller er tvunget til å leve frugalt. Jeg har funnet ut at i mange tilfeller folk i budsjett FI lengre etter å leve et mer komfortabelt liv, slik at de enten kommer tilbake til jobb, gjør noe råd eller prøver å bygge en bedrift innen tre år for å bevege seg opp i pyramiden.

Den eneste måten jeg har funnet for å lykkes med å overvinne frykten for ikke å jobbe, er å enten forhandle en avgang, bygge nok passiv inntekt til å dekke alle dine levekostnader i minst 12 sammenhengende måneder, eller prøve å leve FI første mens partneren din fortsatt jobber . Føler seg komfortabelt FI, skjer ikke bare med et snap av fingrene.

Det er denne naturlige trangen til fortsatt å gjøre økonomiske fremskritt ved å fortsette de gode økonomiske vaner som fikk deg der i utgangspunktet. Og fantastisk, fremgangen du gjør er som å finne løs diamanter etter at du allerede har funnet en pott av gull.

Relatert: Rangering De beste passive inntektsstrømmer

Anbefaling å bygge rikdom

Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investeringscheckverktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer.Kjør absolutt tallene dine for å se hvordan du gjør det. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012 og har sett min nettoverdi skyrocket i løpet av denne tiden takket være bedre pengehåndtering.

Kommentarer På Nettstedet: