Tiny Home Movement vokser raskt

Ganske vist har jeg ikke spratt fra et vanlig hjem til et lite hjem enda. Men det har ikke stoppet meg fra å vurdere det sterkt. Jeg har et 1000 kvadratmeter hjem med en halvfabrikat kjeller. Og jeg prøver desperat å avklare livet mitt og ned til en enklere livsstil.

Siden jeg har mistet en ganske god del av forandring på mitt eksisterende hjem, har jeg ikke gjort stupet til et lite hjem. Men andre er. Den lille hjembevegelsen har tatt av, og nå er det dusinvis av små hjemmeprodusenter. Og med en liten studie og hjelp fra noen smarte venner, kan du til og med bygge ditt eget hjem på kort tid.

Enten du flytter fra en 2.000 kvadratmeter hjem til et 1000 kvadratmeter hjem eller en 1000 kvadratmeter hjem til et 200 kvadratmeter hjem, kan du forvente å nyte en rekke store fordeler ved overgangen .

Fordeler med å gjøre flyttingen til et lite hjem

1. Tiny Homes Spar store penger

Å kjøpe et dyrt hjem kan føre til økonomisk katastrofe. Jo mindre huset er, desto lavere koster det. Ikke bare vil du kunne åpne opp rom i ditt månedlige budsjett, men hvis du har lagret et beskjedent beløp, kan du kanskje betale for hele greia oppe og helt åpne "bolig" -linjen i budsjettet ditt til budsjettet ditt annet.

2. Frihet fra gjeld

Store hus kommer med store boliglån. Mindre hus kan ikke resultere i noe boliglån i det hele tatt, hvis du spiller kortene dine riktig. Og uten det boliglånet, trenger du ikke å føle stresset av å lure på hvordan du vil kunne utbetale dine betalinger dersom du på en eller annen måte miste jobben din eller kommer over andre økonomiske vanskeligheter.

3. Frihet fra ting

Når du bor i et lite hjem, har du svært begrenset plass. Det vil tvinge deg til å declutter og bare beholde ting du bruker ofte (i mange tilfeller må du ha flere bruksområder for et element).

4. Frihet til å ta med deg hjemmet

Dette er den største fordelen av alle, i min bok. Hvis du hater å flytte, løft hånden din (det vil si 99 av 100 av deg som hever hånden foran din apatiske dataskjerm). Hva om å flytte var så enkelt som å vri nøkkelen til tenningen din og kjøre bort? Et stort antall små boliger blir bygget på lastebilssenger, noe som gjør at man beveger seg med en kino. Tenk bare på mulighetene her. Du kan:

  • Flytt ditt hus når du tar en ny jobb uten å måtte gå gjennom bryet med å selge og kjøpe en ny.
  • Aldri trenger å bekymre deg for å ansette en mover og leie en uhyggelig U-Haul lastebil.
  • Opphold sammen med venner / familie i lengre perioder mens du ikke krenker deres plass (eller dem på din).
  • Unngå forventede naturkatastrofer.
  • Aldri må betale for et hotellrom på noen bilferie.
  • Du eier allerede et feriehus!

5. Mer tid

Boliger er svært tidkrevende. Men hva om du kunne støvsuge gulvet ditt i 1 minutt og bare bli ferdig med det? Størrelsen på ditt hjem er omvendt proporsjonal med fritiden du har. Med lite hjem å ta vare på, har du god tid til å gjøre de tingene du virkelig vil gjøre. Og det er frigjørende.

6. Store tanker teller likt

Du vil også bli en lokal kjendis av slag og tilfeldig interessante mennesker fra hele landet vil slå opp samtalen uansett hvor du tar hjemmet ditt. Ditt hjem kan bli en samfunnsbygger.

7. Bedre kvalitet hjemme

Du bør i teorien kunne oppgradere kvaliteten på hjemmet rundt deg, fordi du har vært i stand til å kutte ned på materialet og kostnaden av hjemmet så betydelig. Å sette i den marmor mot toppen bør ikke koste så mye når det bare er 5 kvadratmeter. Parkettgulv? Du kan installere hardved i hele huset til den prisen som de fleste betaler for ett soverom!

Ikke ta mitt ord for det. Sjekk ut denne nylige PBS-historien på små hjem på Dee Williams og henne flytte til et 80 kvadratmeter hjem.

Liten hjemme diskusjon:

  • Har du flyttet til et lite hjem? Hvordan har det forandret livet ditt?
  • Planlegger du å flytte til et lite hjem?
  • Hvis du ikke tror du noen gang kunne justere seg til et lite hjem, hva er de store veisperrene?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Nov 30 2020