Dette er Tips # 12 av Save $ 1000 i 30 Days Challenge.

Dagens tips er å spare penger på å spise ute ved hjelp av tjenester som tilbyr utrolig bratte rabatter. Jeg spiser mye, så denne sparer meg tonnevis av penger.

Du kan få store rabatter på å spise ute hvis du planlegger deg og er villig til å bruke kuponger på en restaurant. Hvis du bor i en by og restauranter har en tendens til å være dyrere, kan du spare på 10% eller 25% eller 50% per måltid - enda en gang i uka. Her er de tipsene jeg har begynt å bruke for en stor nedgang i mine månedlige utgifter på å spise ute.

1. Restaurant.com tilbyr 80% (!!) av gavekortene sine. Merk: Dette utløper på 11/20/08 11/24/08.

  • $ 25 Restaurant.com gavekort for $ 2 (ingen spøk)
  • Få en 12-måneders Månedens Middag Klubbmedlemskap for $ 24

Husk at disse avtalene utløper den 11/24. Bruk koden "OVERPRIS" for å få rabatter.

2. 2009 Entertainment Book Husk disse fra grunnskolen? De pleide å koste $ 40 og virket urimelig dyrt ... til jeg begynte å kjøpe min egen mat. Jeg kjøpte en kopi av dette for noen dager siden etter å ha sjekket ut siden for å sikre at kupongene deres var gode for mitt område. Jeg tvinger meg til å bruke minst to kuponger per måned - så hvis jeg planlegger å ta middag med noen, vil jeg med bevissthet ta en kupong fra denne boken (som jeg skal holde på pulten min) og prøve å velge en restaurant som gjelder. Merk: Dette fungerer hvis du allerede spiser ute, men hvis du kjøper boken og tvinge deg til å bruke den - bruke mer enn du normalt ville ha - det er sannsynligvis ikke den beste måten å spare penger på. Duh. Disse er $ 25, så sjekk kupongene for å se hva det vil ta for deg å spare penger.

Jeg bestilte min for noen dager siden.

3. På linje med å involvere vennene dine i 30-dagers utfordring, her er et tips jeg bruker for å spare penger på å spise ute. Den andre dagen snakket en av vennene mine om at hun elsker å lage mat, men hater å rydde opp. Øynene mine opplyst fordi jeg ikke har noe imot å vaske, men jeg er forferdelig i matlagingen. Kan det være en vinn-vinn-situasjon her?

Alle vinner: Vi får alle til å henge ut, spise mat i stedet for å la det gå rått, og min venn trenger ikke å bekymre seg for å rydde opp. Hvis hvert måltid sparer en $ 20 middag og du gjør det tre ganger / måned, er det $ 60 / måned.

Det er også en rekke andre kupong / spising tjenester der ute, så hvis du har forslag, la dem være i kommentarene. Det avhenger av hvor mye du spiser ute, men for å dele vennenes største utgift spiser den ut langt, så dette tipset alene vil redde de fleste av dem over $ 1000 i løpet av det neste året. Hvis du spiser mye, er det enda mer.

Totalt lagret: $ 50 til $ 3000

* * *

Siste ting å gjøre 1. Sjekk ut de andre tipsene i Save $ 1000 i 30 Days Challenge 2. Legg igjen en kommentar på dette innlegget som beskriver hvor mye du sparer med dette tipset og eventuelle uvanlige teknikker du bruker for å få dette tipset til å fungere.

Kommentarer På Nettstedet: