Partner Center Finn en megler

Det sies at tålmodighet er en dyd, men gjelder dette ordtaket også for den raske verden av forex trading? Er ikke gode handelsmenn ment å være på tærne til enhver tid, klar til å slå på muligheten til å tjene penger?

I motsetning til hva noen kanskje tror, ​​er det ikke nødvendigvis at du er en lat handelsmann å holde på sidelinjen. Det er til og med tilfeller der det sitter stramt og avstår fra å ta noen oppsett, er en handelsbeslutning i seg selv. Her er de fire beste scenariene hvor det kan være bedre å tålmodig vente på sidelinjen i stedet for å hoppe i en handel:

1. Du føler deg ute av synkronisering med markedene.

Innrøm det. Det er dager når du ikke er akkurat på toppen av spillet ditt, og det virker som om markedet har til hensikt å bevise at din analyse og forspenninger er helt av. I løpet av disse tider kan det være fristende å bare tro at handelsmenn oppfører seg irrasjonelt og at markedet er feil.

Sannheten er at du må erkjenne at det er nok noe du mangler, og at du må ta et skritt tilbake for å revurdere dine analyser og handelsbeslutninger. Ikke la din stolthet komme i vei for å utøve tålmodighet. Det kan være bedre for deg å sitte ute en stund og avstå fra å ta handler i løpet av disse dager, til du kommer tilbake i synkronisering med markedets oppførsel.

2. Du har en tapende strikke.

Oftere enn ikke, dette er et resultat av det første tilfellet der du har en tøff tid å forstå markedsadferd. Hvis du bestemte deg for å insistere på at analysen din er riktig og at markedet er galt, er det uansett at du kan slå opp i en nedgang. Dette kan også være et produkt av dårlig risikostyring eller en rekke dårlige handelsbeslutninger.

I begge tilfeller må du ta litt tid til å evaluere dine siste bransjer for å finne ut om du gjør noe galt. Å ha en detaljert handelsdagbok skal hjelpe deg med å identifisere handelsfeilene du lager og hvordan du kan rette disse.

3. Du er ukjent med rapporten du planlegger å handle.

Dette går ut til de som handler økonomiske rapporter. Bare fordi dine prøvde og testede økonomiske kalendere har markert en bestemt rapport som en potensiell markedsmester betyr ikke at du absolutt må handle det.

For å kunne handle rapporten må du først ha nok forskning og observasjon om det. Har du vurdert ulike scenarier? Hvordan vil du klare din handel i tilfelle noen av disse potensielle scenariene spilt ut?

Hvis du ikke kan svare på disse spørsmålene ennå, kan du være bedre å se på sidelinjen mens du merker dens innvirkning på markedene, på handelsoppsettet du tenkte å ta, og hvordan du kunne ha spilt det bedre. Dette er en del av bevisst praksis, husk?

4. Oddsen er stablet mot deg.

Mange handlende (spesielt de med ubøyelig retningsbestemt bias) handler fortsatt oppsett med dårlig belønning til risikofaktor eller lav sannsynlighet. Men husk at handelspunktet er å tjene penger på de høye sannsynlighetene. Tross alt, hvorfor ville du risikere dine hardt opptjente penger på et oppsett som ikke sannsynligvis vil resultere i en seier? Det er counterintuitive og i utgangspunktet bare gambling.

Hvis det er nok tekniske eller grunnleggende signaler som tyder på at oddsen ikke er så bra, kan det være bedre å sitte stramt og vente på en bedre.

Mens du utnytter markedsmuligheter, er det en stor del å bli en konsekvent lønnsom næringsdrivende, det betyr ikke at du må ta handel for å være i handel. Noen ganger er det bedre for kontoen din og trading tillit til å bare sitte på sidelinjen og kirsebær-velg de beste oppsettene. Ikke bekymre deg, markedene vil gi deg flere muligheter for å øke din konto!

Kommentarer På Nettstedet: