Partner Center Finn en megler

Prøv aldri å handle alt du ser. Hold din handelsaktivitet begrenset.

Bare fokus på de høyeste sannsynlighetene.

Konsentrere seg om en handel om gangen, slik at du kan gi den den udelte oppmerksomheten den trenger.

En vanlig feil laget av handelsmenn prøver å ta for mange posisjoner samtidig. De vil ha åpne posisjoner på fire forskjellige valutapar samtidig.

Det er ekstremt farlig når du har flere posisjoner samtidig fordi konsentrasjonen din blir splittet mellom posisjonene dine, og hvis du mister fokus på feil tidspunkt, går det pengene dine!

Uerfarne handelsfolk tror også at et høyere antall stillinger vil oversette til høyere overskudd. "Hvis jeg åpner posisjoner i flere par, vil en av dem vinne stor." Dessverre fører denne type tenkning vanligvis til å miste store i stedet.

Forstå at du bare er menneskelig og kan realistisk bare fokusere på et lite antall muligheter. Når du prøver å bestemme mellom flere handler, la som om du plukker frukt. Se på alle dem, men bare velg det beste utseende.

Handle en om gangen.

Å handle én posisjon om gangen vil ikke garantere at du konsekvent vil tjene penger. Jeg vil garantere at du vil minimere tapene dine og vil holde deg i valutaspillet lenger. Forhåpentligvis lenge nok til hvor du er i stand til å konsekvent tjene fortjeneste.

Kommentarer På Nettstedet: