De siste fem bilene jeg har eid, har alle blitt kjøpt av kassererens sjekker. Jeg loathe går i gjeld på en eiendel som er garantert å avskrives. Faktisk liker jeg ikke å kjøpe noe som er garantert å avskrive!

Jeg stoppet av BMW-forhandleren på vei hjem fra golf en dag og sjekket ut sin nye 650i coupe-serie. Hvis noen kunne finne ut en måte å flaske den fantastiske nye bilen lukt, ville de få millioner av fanatikere som meg!

Gitt denne spesielle 650i-kupeen ble priset til $ 104.000, bestemte jeg meg for å sjekke ut den mer moderat priset 2016 X3, 2,8 liter motorsyven for $ 48.000. Samme nye bil lukter til halve prisen. Score!

KREDITKORTGRENSER FOR BILER

Ut av nysgjerrighet spurte jeg salgskvinne om jeg kan sette bilen på kredittkortet mitt, som har en grense på $ 50 000. Hun sa, "Nei!"Det mest jeg kan belaste på kortet er $ 3000. Hva er det som er meningen med å bære et kredittkort hvis jeg ikke kan lade en BMW på den? Ge whiz!

I virkeligheten er $ 3 000-grensen en god ting siden jeg ville bli fristet til å kjøpe en ny bil hvert eneste år! Jeg spurte henne hvorfor grensen på 3000 dollar? Og hun svarte, "Avgifter, de darn avgifter."Kredittkort belaster 1-2% avgifter i gjennomsnitt for hvert enkelt kjøp. 2% på $ 50.000 er $ 1000 ut døren. Hei, ganske som PayPal-avgifter, men ikke så ille!

Da fortalte jeg salgskvinne, "Hva om jeg bare kjøper bilen for 1% mer enn å spørre pris, så kan jeg bruke et kredittkort?"Hun tenkte på det et øyeblikk og avviste fortsatt. Selvfølgelig vil jeg foretrekke å ikke betale mer enn jeg må for noe. Jeg trodde dette ville være en interessant løsning.

Vår policy, uansett hva kredittgrensen din er, er fortsatt maksimalt $ 3000. Årsaken er at vi ikke vil at folk skal betale nedbetalingen, som da beseirer formålet med nedbetaling.Vi ønsker ikke en situasjon hvor en kjøper kjøper en bil på kreditt, totalerer bilen, og kan ikke betale enten betalingen eller kostnadene som kreves for å fikse bilen! En kjøper trenger å ha hud i spillet, det er vår banks policy. " forklarte salgskvinne.

Vent, så sier hun Jeg kan ikke låne penger for å betale for en forskuddsbetaling for å låne mer penger? Hva i helvete slags forhandler / land er dette uansett? Jeg trodde vi kan gjøre hva regjeringen og millioner av amerikanere gjør hver dag og tar fra en, bruker den på oss selv, og aldri må betale det tilbake!

Kredittkortgrenser overalt

Kredittpolicyen for $ 3000 kredittkort er allestedsnærværende. Jeg ringte Mercedes, Audi og Range Rover, og de sa alle de fleste som kan betale for å kjøpe en bil, er $ 3000. Resten må finansieres av egen bank eller betales kontant.

Jeg gleder meg virkelig til å lade $ 50.000 for X3 og få nok rabattpoeng for en tur-returbillett til Europa. Alas, jeg vil bosette meg for god gammel Rhino, min billige Honda Fit, beholder $ 50.000 og har muligheten til å kjøpe 100 rundturer til Hawaii i stedet.

ANBEFALINGER

* Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Du kan bruke Personal Capital til å overvåke ulovlig bruk av kredittkort og andre kontoer med sporingsprogramvaren. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Senk dine forsikringskostnader: Sjekk ut Esurance online. De har noen av de beste planene med de laveste prisene rundt på grunn av deres lavere overheadkostnader. Det er verdt å bruke et øyeblikk å fylle ut et tilbud for å se om du kan spare penger. Bilforsikring er en av de største løpende utgiftene for bileiere. Esurance har gode sjåførrabatter, og flere produktrabatter også.

Leter du etter en fantastisk reise belønner kredittkort? Sjekk ut Chase Safir Preferred®-kortet og andre gode belønningskort. Jeg bruker Chase-kredittkortet for all min virksomhet og reiser til å få poeng for mer gratis reise, forsikring hvis bagasjen er tapt eller flyet mitt står fast, og mer forsikring for defekte produkter jeg kjøper og vil returnere. Alle bør ha et kredittkort for den gratis 30 dagers kreditt. Bare sørg for å betale kredittkortet ditt hver måned fullt ut! Sjekk ut noen av fordelene:

  • Tjen 50 000 bonuspoeng når du bruker $ 4000 på kjøp i de første 3 månedene fra kontoåpningen. Det er en $ 650-verdi der.
  • Oppkalt et "Best Credit Card" for reisebelønninger av Money Magazine.
  • Du får 2X poeng på reise og servering på restauranter og 1 poeng per dollar brukt på alle andre kjøp.

Oppdatert for 2017 og utover

Kommentarer På Nettstedet: