Den historiske, en-of-a-kind W.C. Fields estate er tilbake på markedet med en bump i sin pris! Sist oppført for $ 11 millioner i 2009, gjorde eiendommen sin tilbake til markedet i september 2012 med en pris på $ 7.195 millioner. Uten takers kom det ut av markedet, men returnerte denne uken med $ 300k takket på forespørselsprisen! Kanskje de nåværende eierne håper noen kommer inn i ferieånden og kjøper eiendommen.

Ifølge Curbed-arkivene ble hjemmet eid av studio-direktør Dennis Rice og ble sist solgt i 2004 for 4,437 millioner dollar. Det tilhørte også en gang Lily Tomlin, som berømte det rosa, innvendig og utvendig.

Helt privat og sikker, er hjemmet ligger i det eksklusive Laughlin Park gated community på nesten en acre. Den sitter på De Mille street, oppkalt etter den berømte regissøren Cecil B. De Mille, som en gang bodde i en massiv eiendom bare oppover gaten.

Mens hjemmet er en historisk perle, har den blitt fullstendig restaurert til sin opprinnelige herlighet og har all den luksusen i dagens teknologi. Mens dagens innredning kan få noen til å umiddelbart skrike "makeover !," er det elegante hjemmet perfekt for formell underholdende, så vel som uformell familieliv. Scalloped tak, originale treverk, og et kobber sol rom gjør dette hjemmet en veldig spesiell egenskap som sjelden kommer på markedet.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 01 2020