Til tross for et ærlig forsøk på å oppsøke flere flotte ting om østkysten, fortsatte flere lesere å bash vestkysten i stedet! Hva skjer med det? Noen nysgjerrig nevnte at østkysten er fantastisk fordi det fryktelige været for halvåret gjør de andre seks månedene så fantastisk. Ummm, det er som å si at du setter pris på din høyre hånd mer fordi du hakket av venstre hånd! Ville du ikke ha det både hender?

Den eneste positive takeaway fra kommentarene jeg er enig med er klyngen av historisk viktige byer innen en times kjøretur. Annet enn det, ingen kom opp med noen skiller seg ut andre grunner enn de seks jeg ga om hvorfor East Coast lever er flott. Gitt at vestkysten ble angrepet, føler jeg at det er viktig å stå opp og forsvare vår ære!

WEST COAST> EAST COAST

* Nydelig vær. Med blå himmel og solskinn har vi fantastiske strender, sunnere og lykkere mennesker. Det er en grunn til at filmstjerner og andre kjendiser jobber og bor på vestkysten. Hvorfor tror du det er så mange sanger om "California Dreaming"?

* Entreprenørmuligheter. Google, YouTube, Yahoo, eBay, Apple, Facebook, Twitter, Microsoft, Amazon og mange flere innovative, livsskiftende selskaper er alle basert på vestkysten. Hvor mange selvtillagte 35-årige eller yngre mega-millionærer eller milliardærer kan du nevne fra østkysten? Ikke mange.

* Tilgang til Asia. Asia er der veksten er og ikke Europa. Reise til Asia er raskere, og det er derfor enklere å drive forretninger med Asia. Når det er 8 am i Kina, er det fortsatt bare 17:00 her på vestkysten. Kommuniserende klokka 8:00 EST er ikke moro, og det skjer derfor ikke så ofte.

* Ferieparadis. Hawaii er bare en rask og direkte 4,5 timers flytur unna! Hawaii er seriøst et av de fem beste stedene på jorden for å leve, og alle som forteller deg ellers har aldri opplevd øya. Foruten Hawaii er det Tahiti, Bora Bora, Samoa, og selvfølgelig mange flotte feriesteder i Asia.

* World Class Vintersport. Lake Tahoe og Whistler har 11.000 meter høye fjellsteder mens østkysten har isete Killington i Vermont og Catskills i New York. Jeg har vært på alle fire steder, og jeg kan fortelle deg det er virkelig ingen sammenligning mellom West Coast og East Coast ski / snowboard. Kan du forestille deg å bli dumpet uten fjell å gå på ski? Det er som å bo på toppen av en ås uten utsikt! Det er ikke noe poeng.

* Mer fredelige mennesker. En stor grunn til at mange mennesker er på østkysten, er på grunn av en jobbmulighet eller familie. Som følge derav bygger bygningen seg for regionen fordi de ikke ville være der ellers. Dette er en oppskrift på noen veldig gretten folk. I mellomtiden er en stor grunn til at mange mennesker lever ut i vest for en bedre livsstil, så vel som jobbmuligheter og familie. Fordi folk lever en bedre livsstil, har du et mye hyggeligere sosiale miljø.

* Mindre skurker. Tror du det er et tilfeldighet at noen av de største skurker i Amerika som Bernie Madoff, Elliott Spitzer, Dennis Kozlowski (Tyco), og utallige skitne politikere er alle basert på østkysten? Selvfølgelig ikke. Jeg la det opp til deg å finne ut hvorfor.

* Sunnere mennesker. Fordi livsstilen er mye bedre på vestkysten, er det mye lykkeligere og sunnere mennesker på steder som California. Jo sunnere du er, desto mindre må du betale for helseforsikring og viktig livsforsikring hvis du har avhengige. Ta en titt på de siste termene livsforsikringsrenten med PolicyGenius. De gjør det enklere å sammenligne livsforsikringer over alle de store transportørene. Gitt policy priser er regulert, er du garantert å få de beste prisene mulig.

* Lavere vedlikeholdskostnader for hjemmet. Det er ikke noe som fryser rør som brister på vestkysten. Det er ikke snø, hagl og regndråper som knuser integriteten til huset ditt. Som et resultat er vedlikeholds- og boligforsikringskostnader mye lavere.

* Lavere strømregninger. Det er aldri nødvendig å bruke klimaanlegg for å kjøle seg eller varme deg selv mange steder på vestkysten, gitt de moderate temperaturene. Å åpne et vindu er alt du trenger om sommeren for å få det utkastet. Justering av termostater er et utenlandsk konsept! Det er mye mindre å bruke på hjemme vedlikehold også.

* Mindre bilulykker. Med bedre vær kommer færre ulykker. Mindre ulykker betyr lavere bilforsikringspriser. Sjekk med eSurance for et gratis bilforsikringsattest for å se hvor mye du kan spare. De eies av Allstate og er en av de mest pålitelige forsikringsselskapene på nettet.

* Miljøbevegelse. Folk elsker Jorden her ute. California var den første som forbød røyking på offentlige steder, og staten er en pioner i resirkulerings- og utslippsstandarder. Vi er hjemmet til økologisk mat (Chez Panesse Alice Waters), Tesla Motors (elbilfirma), så vel som tusenvis av trommeslagere! Hvis du elsker miljøet og vil bidra til å redde verden, vil du elske West Coast.

* Great Atletikk. The Golden State Warriors vant 2015 NBA Championship ,, vunnet nesten 2016 NBA Championship, og vant igjen i 2017 baby! I mellomtiden vant San Francisco Giants tre verdensserier om fem år. Om vinteren kan jeg spille golf på lørdag i 70 graders vær og kjøre 2,5-3 timer på søndag for å gå på snowboard i 2 meter pulver! Vi er virkelig velsignet med fantastisk atletikk.

* Ser solnedgangen inn i havet. Hvis du bor på østkysten, vil du aldri se den vakre solnedgangen i havet.

* Stolthet. Hvis du bor på vestkysten, trenger du ikke å gjøre sensasjonelle uttalelser som "Florida vil bli revet fra hverandre i neste Tornado", “Det er så fuktig i Washington DC du kan svømme i din egen svette“, “Du vil dø tidlig fordi du aldri vil gå ut, "" Vær forsiktig med den neste fiendens beleiring " og andre latterlige uttalelser for å få deg til å føle deg bedre om deg selv. Du trenger ikke å disparage som noen på østkysten vil gjøre om vestkysten fordi du lever allerede drømmen!

Vestkysten er den beste kysten

Jeg vet at jeg ikke trenger å gi noen grunner til at vestkysten er et mye bedre sted å bo fordi det er ganske opplagt. Det er som å lure på om Bill Gates er rik, duh. Jeg gir uansett grunner til å markere for de som bash vestkysten hva de mangler. Det er lett å se ned på de vestlige hvis du aldri har opplevd å leve her ute. Men som noen som har bodd på begge kyster, er valget åpenbart. Kanskje dette innlegget vil gjøre ting enda mer opplagt!

Jeg er her for å fortelle deg at hvis du er elendig ut øst, gjør mer enn bare ta det gøy på vestkysten. Gjør noe for å forandre livet ditt ved å flytte! Settlerne gjorde det for hundrevis av år siden, og så kan du i mye raskere en tid. Ikke frykt for å finne et bedre liv. Du fortjener det!

anbefalinger

* Invester i Heartland of America.Folk argumenterer for hvilken kyst som er bedre, men gitt dette er en personlig økonomi nettsted om å bygge rikdom, slik at vi alle kan være gratis, investerer jeg personlig eiendomsmegling i Midt-Amerika gjennom RealtyShares, en av de ledende eiendomsmeglingskampanjene i dag. Kystbyene er altfor dyrt med cap-priser under 4%. Med Trump på kontoret, og temaet å kjøpe amerikansk og ansette amerikaner, tror jeg at Midtøsten-eiendomsmegling vil overgå de neste 4 + årene. De er allerede mye billigere med 10% cap priser (netto utleie avkastning).

Ingen måte skal jeg legge ned $ 250 000 for å kjøpe en median priset eiendom i SF eller NYC etter en 9 år bull run, og deretter BORROW en annen $ 1.000.000 boliglån. Jeg vil mye heller kirurgisk investere i heartland med billigere verdsettelser og høyere netto utbytter gir for $ 5000 - $ 25.000 per eiendom.

* Administrer økonomien din på ett sted: Den beste måten å bygge rikdom på er å få et håndtak på din økonomi ved å registrere degPersonlig kapital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 28 forskjellige kontoer (megling, flere banker, 401K osv.) For å spore min økonomi. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør, hvordan min nettoverdi går, og hvor jeg bruker pengene mine.

Kjør tallene dine gjennom PCs gratis pensjonsplanlegger for å se hvor bra en form du er i

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: