Så du har jobbet hardt de siste 15 årene, og sparer flittig mesteparten av pengene dine, slik at du har muligheten til å pensjonere før du er 40 år. Du er dreading å gjøre det samme gamle i en annen 3 + år og oppdage Hvordan man skal konstruere din egen layoff.

Etter å fordøye informasjonen utvikler du mot og utfører rammen for å lage en avgangspakke som er verdsatt til tre års levekostnader. Det er som om du har jobbet til 40, men klarte å redde tre år av livet ditt og sluttet i 37 år i stedet. Hva nå?

Tilbring pengene dine selvfølgelig!

En av de største feilene en pensjonist kan gjøre er ikke å bruke pengene sine. En tidlig pensjonist er så vant til å redde at det blir innblandet for å fortsette å spare for pensjonering, selv om han allerede er pensjonert! Du bør teoretisk bruke 100% av inntektene dine hver måned og leve opp! Åh, prosessen med å spare penger er nesten en umulig vane å bryte. Kanskje jeg kan hjelpe!

Tre tips for hvordan du kan bruke pengene dine

1) Si nei til bortskjemt avkom. Som et resultat av ikke å bruke, maksimerer vi ikke valutaverdien av pengene våre og dør med for mye. Sikker på at det er fint å legge noe for barna i en tillit. Men, du vil ikke ha døde barn nå gjør du? Hvis jeg visste at jeg hadde en million dollar som ventet på meg da jeg ble 25, er det lite sannsynlig at jeg ville ha jobbet så hardt for å samle min første million med 27. Jeg ville nok ha tatt et år etter college for å reise verden og deretter jobber du på en kaffebar i Hawaii, noe som høres ganske bra faktisk ut! En venn ny hun står for å arve 1,5 millioner dollar etter skatt og går nå inn i sitt tiende år som doktorand!

2) Ekstra sann verdi fra papir. Penger er bare et utvekslingsmiddel. Med mindre du elsker å lage papirfly fra hundre dollarregninger, kan du virkelig ikke gjøre noe med de faktiske pengene du har lagret. Jeg husker å bli helt lei til å se sparekontoen vokse etter tre år etter college. På grunn av besparelser ble jeg demotivert fordi jeg hadde mer enn jeg trengte. Som et resultat, kjøpte jeg en leilighet i SF og ble motivert igjen fordi jeg hadde noe hyggelig å betale seg. Penger ble verdifulle igjen, fordi det hadde en hensikt.

3) Redd verden med glede. Siden du er pensjonert, kan du nå bruke mer tid på å redde verden. Du kan gi bort pengene dine eller frivillige din tid nå, da du har mer av det. Jeg har en bedre ide for deg. Hva med å redde verden ved å gå til det stedet som trenger pengene dine mest? I fjor tok jeg et to ukers cruise som stoppet i Venezia, Santorini, Mykonos, Olympia, Istanbul, Kortula og noen andre steder som virkelig trengte kapital. Jeg brukte omtrent $ 10 000 i løpet av denne tiden, som forhåpentligvis multipliserer seg til en $ 30 000 positiv innvirkning på økonomien! Tilfeldigvis begynte markedene å rally igjen i november 2011? Kanskje, kanskje ikke!

Hvordan jeg planlegger å hjelpe spare verden med glede

Den europeiske gjeldskrisen begynner virkelig å dra. Millioner av pensjonsregnskap er i fare for å miste milliarder i verdi takket være gjeldene til våre europeiske brødre. Tenk deg om 100 millioner arbeider amerikanere besluttet å gå til Europa for bare en uke ferie hver og tilbringe $ 2000 hver? Det er $ 200 Millioner dollar verdt av kapital som vil bli injisert av privat sektor på bare en uke!

200 milliarder dollar av ikke-skattebetalte penger ville sikkert hoppe opp Europas økonomi tror du ikke? Jeg tror det, derfor har jeg bestilt en 2,5 ukers ferie for to.

destinasjoner:

Amsterdam, Nederland
København, Danmark
Warnemunde (Berlin) Tyskland
Helsingfors, Finland
St. Petersburg, Russland
Tallinn, Estland
Nynashamn, Sverige (Stockholm)
Brugge, Belgia
Amsterdam, Nederland

Ferien for to vil koste rundt $ 12000.

Flybillett: $ 3000 (holder det rent med økonomi)

Cruise: $ 5000 (12 netter balkong suite)

Utflukter: $ 2000 (vil se så mye som mulig ved hvert stopp)

Hotell: $ 1200 (fem netter)

Mat: $ 800 (fem netter på land som cruise er alt du kan spise)

Derfor, hvis 100 millioner amerikanere hver bruker $ 6000 i Europa, kan vi injisere $ 600 millioner dollar verdt av kapital til kontinentet! En innsprøytning av denne størrelsen vil trolig øke investorens tillit, noe som vil føre til økt produksjon og ansettelse fra selskaper, noe som vil føre til økt aksjemarkedsytelse som vil gi deg mer enn $ 6 000 per person!

Ikke bare vil du få alle pengene tilbake på aksjemarkedet, du får en blodig god tid i prosessen!

SKAP ALDRI MULTIPLE WIN SCENARIOS IN RETIREMENT

En av de viktigste prinsippene om hvordan man kan lage din oppgave er å skape et positivt scenario for arbeidsgiveren å legge deg av. Du kan enten overbevise dem om at du legger deg av vil gi dem mer lønnsomhet i fremtiden, eller kanskje dra nytte av deres panikk og ønske om å koste kutt i bytte for å gi deg en sunn avgangspakke. Ikke prøv noen av disse strategiene før du leser boken. Det er mange flere strategier du burde ansette først!

Her er de mange vinnende scenariene for å gå til Europa:

* Se ni nye land / byer.

* Injiser dårlig tiltrukket kapital til Europa.

* Teste ut utenlands i nesten tre uker.

* Utvikle nytt blogginnhold for kommende innlegg.

* Spill med nye pensjonsutgifter vaner.

* Krystalliser verdien av min separasjonspakke.

Anbefaling

Administrer økonomien din på ett sted: Det er nå viktigere enn noensinne å få et håndtak på økonomien din siden du ikke lenger har den viktigste kilden til jobbinntekt. Registrer deg medPersonlig kapital,en gratis online plattform som samlet alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 28 forskjellige kontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi.

Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør, hvordan min nettoverdi går, og hvor min utgift går. Den beste funksjonen er 401K Fee Analyzer som harreddet meg over $ 1000 i året I porteføljeavgifter hadde jeg ingen anelse om at jeg betalte. Personlig kapital tar mindre enn ett minutt å registrere seg og er det mest verdifulle verktøyet jeg har funnet for å hjelpe folk å holde seg på toppen av pengene sine i pensjon.

De har også kommet ut med sin utrolige pensjonsplanlegging kalkulator som bruker dine koblede kontoer til å kjøre en Monte Carlo simulering for å finne ut din økonomiske fremtid. Du kan legge inn ulike inntekts- og kostnadsvariabler for å se resultatene. Kontroller definitivt for å se hvordan økonomien din er i ferd med å forme som den er ledig.

Pensjonsplanlegging Kalkulator Eksempel

Foto: Canal Grande, Venezia. Oppdatert for 2018.

Kommentarer På Nettstedet: