Forfatter Romeo Clayton of Hvordan vi hindrer rikdom er en utfordring for oss alle å finne ut hvor mye trenger vi akkurat for pensjonering. Han kaller det "The Wealth Number Challenge" hvor vi legger inn vår nåværende alder, besparelser, avkastning, nåværende skattesats, årlig bidrag, år under pensjonering og mer for å finne ut hvor mye vi faktisk trenger.

Jeg er ikke sikker på om det er media skadenfreude, men tilsynelatende bare 24% av amerikanerne har nok besparelser til å vare seks måneder. I mellomtiden har ytterligere 24% av amerikanerne ikke noen besparelser. Jeg finner dette veldig, veldig vanskelig å tro. Minst 52% av amerikanerne har mer enn seks måneders besparelser skjønt riktig? Videre vet jeg at ingen av dere leser dette nettstedet kunne leve så nær kanten.

Som vi lærte av den siste treårsrapporten fra Federal Reserve's Triennial Survey of Consumer Finance, gikk den mediane amerikanske familieverdien i 2010 til bare $ 77 300 fra en høy på $ 126 400 i 2007. Det er mer sjokkerende at eiendommen står for $ 75 000 på $ 77 300 !!! Med andre ord, den gjennomsnittlige amerikanske som er basert på denne undersøkelsen, har bare en $ 2300 buffer! $ 2300 vil kjøpe deg en måneds leie for et gjennomsnittlig ett soverom her i San Francisco uten parkering!

ER VI SCREWED?

Vet at hvis du bare har $ 2300 i besparelser og du er medianalderen på 35 år, er du skrudd. Jeg vil ikke være en alarmist eller noe, men du vil jobbe for resten av livet ditt hvis du holder opp med dine fattige besparelser / dårlige forbruksvaner! Du må finne ut om du bruker for mye eller sparer for lite. Fest en, og reparer den andre ASAP hvis du ikke vil jobbe til døden.

Når du har så lite frelst, kommer du til å forbanne på enhver liten uventet utgift. Jeg går gjennom prosessen med å stramme utgiftene mine selv fordi jeg planlegger ikke å ha en stabil inntekt snart, og mannen, gjør de uventede utgiftene skadet! Jeg fikk en $ 98 parkeringsbillett forrige uke fordi jeg parkerte i en hvit sone som sa, "Gratis parkering med unntak avi arbeidstiden. "Shit, som visste noe byhjelpesenter, var åpent klokken 16 på en søndag! Nå vet jeg og jeg er glad at jeg ikke ble trukket. En vannhovedrør brøt fra gaten til huset mitt i forrige måned som kostet $ 1400 for å fikse. Smertefullt! Hvis jeg ikke hadde besparelser, ville jeg være i en feilaktig, feilaktig stemning og ekstremt deprimert.

Vennligst lagre. Hvis du bare har et par tusen dollar, er du bare ett skritt unna økonomisk katastrofe. Kostnadsgudene vil konspirere mot deg på et tidspunkt. Når de gjør det, må du være klar til å bekjempe dem med dine hardt sparte penger! Hvis ikke, av til statlig hjelp du går.

MITT VELGTNUMMER

Mitt rikdomstal er selvsagt noe vilkårlig på grunn av mine ulike inntektsgivende strømmer allerede på plass. Tallet avhenger også av når jeg planlegger å gå på pensjon, noe som kan være veldig bra denne måneden! Jeg vil gjerne for mine stabile eiendeler generere rundt $ 5000 i måneden i etter skatt inntekt i 45 år om fem år. Med en konservativ 4% årlig avkastning etter pensjonering, en 20% effektiv skattesats og en inflasjon på 2,5%, kommer vårt Wealth Number ut til $ 1,800,000.

Nå som jeg vet hva mitt Rikdomstall er, er alt jeg trenger å gjøre, å trekke $ 1,800,000 fra hvor mye likvide og halvflytbare eiendeler jeg har nå, og divider med fem for å finne ut hvor mye jeg trenger å spare et år for å få der! Det kommer til å være en utfordring hvis jeg ikke selger eiendommer eller aksjer, så jeg må finne ut hvordan jeg kan tjene mer penger, spare mer penger eller skape en virksomhet som gir meg $ 5000 i måneden i evig inntekt for livet, så jeg trenger ikke $ 1,8 mil!

Jeg unngår min utleie og onlineinntekt fra Mitt rikdomstal fordi mitt mål er å bygge frittstående inntektsstrømmer som kan støtte livet mitt. Med andre ord, når jeg går på pensjon, satser jeg på min leieinntekter, onlineinntekt og Rikdomstallinntekter til hver generasjon av $ 5000 i etter skattinntekt til totalt $ 15 000 i måneden. Det er mer en utfordring, og det hjelper meg å bli lat. Selv om jeg ikke kommer dit når jeg går på pensjon, vet jeg at jeg har gått lenger enn om jeg bare fokuserte på en kilde.

Ta den store utfordringen i dag

Hvis du ikke har beregnet pensjonsalderen din i løpet av de siste månedene, anbefaler jeg at du leder på over tilThe Wealth Number Challenge å finne ut hva nummeret ditt er. Innspillingen av tallene dine i kalkulatoren estimerer bare hva du vil ha ved pensjonering. Du må justere tallene for å gjøre det månedlige årlige etter skattinntektsarbeidet for deg!

Når du har et nummer, har du et bestemt mål å jobbe for. Uten et sluttmål i tankene vet du ikke virkelig om du sparer nok, for mye eller for lite.

Etter at du har funnet ut nummeret ditt, skriv det ned, blogg om det og fortell din nærmeste venn. Du må holdes ansvarlig, slik at du øker sjansen for å nå pensjonisttilfredshet!

hilsen,

Sam

Kommentarer På Nettstedet: