Tenk deg å være 31 og singel, ikke av valg, men av omstendighet. Du har gått gjennom flere dårlige relasjoner og sett tilbake og spør deg selv hva du tenkte. Det var denne fyren du daterte som var hemmelig gift - ikke rart hvorfor du aldri kunne gå over. Så var det denne andre personen som etter to år fremdeles ikke ville forplikte seg. Du var lei av å vente rundt, så du forlot ham, jobben din, og byen hvor du begge bodde for å leve nærmere dine foreldre.

Med press fra foreldrene dine og et ønske om å starte en familie, prøver du internett for å finne en kamp. Etter å ha gått på flere mislykkede datoer, finner du endelig denne fyren med et flott CV, en lovgrad, en jobb på $ 250.000 i året, en nær familie og en god vennegruppe. Ved 37, ønsker han å starte en familie også. Det er bare ett problem. Du er ikke fysisk tiltrukket av ham. I stedet føles han mer som en bror enn en elsker.

Etter et år med dating, spør han endelig om å gifte seg med ham. Hva gjør du? Du verdsetter livskvalitet og følelsesmessig sikkerhet mest. Seksuell kjemi har bare sviktet tidligere. Slike er situasjonen for en FS-leser ved navn Mary Jane. Hun har til sommeren nårhun blir offisielt Mrs. MJ.

GJELD RESUME ELLER SOUL MATE?

MJ har aldri møtt en fyr så stabil som han. Han har også det perfekte CV. Hver annen mann MJ har datert, var mindre oppnådd med lavere utdanning og økonomisk formue. Tross alt utgjør mindre enn 5% av husstandene over 200 000 dollar i året, og mindre enn 10% av amerikanerne har en mastergrad.

Hvis MJ gifter seg med ham, vil hun leve et komfortabelt liv, spesielt når hun legger inn sin inntekt på $ 120 000 til lønnen sin. Noen kan tenke hva som er galt med å leve et fabelaktig enkeltliv med sin inntekt til den perfekte fyren kommer med. Dessverre, når ett soverom condos leier for $ 3000 + og medianenes enkelthus i Bay Area er 10X høyere enn hennes inntekt, er livet ok, men ikke fabelaktig.

MJ er en realist. Hun skjønner at de fleste ekteskap ikke opprettholder sitt fysiske intimitetsnivå over tid, så hva er det store problemet hvis hun ikke er fysisk tiltrukket av ham for å starte? Det er bare oppover! Hun verdsetter vennskap og følgesvenn mer enn noe annet. I en alder av 31, bekymrer MJ også hennes basseng av suitors er krympet fordi hun bare ønsker å date eldre gutter som er mer oppnådd. Som vi har lært i Gullkorset, er hun akkurat riktig.

Noen tror at livet er for kort til å gifte seg med ingen kjemi. Hvorfor ikke bare være venner? 31 er ikke så gammel på noen måte, spesielt fra våre eldre folks perspektiv. Men hva om han er så god som det blir? Hva om en fyr av denne kvaliteten aldri ber henne om å gifte seg med ham igjen? Hun har allerede gått gjennom flere forferdelige forhold. Hun ønsker ikke å være alene, og hun elsker oppmerksomhet.

Å være sammen med en økonomisk stabil person som behandler deg godt, er ikke verdens ende, selv om alt han gjør, agiterer deg. Det er mange kulturer der arrangert ekteskap er normen. “Du kan ikke først elske arrangementet ditt, men du vil vokse til å elske ham eller henne over tid,"Sa en av mine indiske venner.

Skal MJ gifte seg med CV og leve et økonomisk sikkert liv med mangel på kjemi? Eller skal MJ fortsette å vente på ting til hun finner den perfekte mannen som setter henne på og har de økonomiske kravene hun forventer: $ 200 000 i år eller større inntekt, muligheten til å kjøpe et 1,5 millioner dollar hjem eller større hjem i San Francisco Bay Area , en god familiebakgrunn, en profesjonell grad, fysisk egnet, 5 '10' eller høyere, og kan alltid gi henne den kjærligheten og oppmerksomheten hun trenger?

Vennligst del dine tanker i kommentarene nedenfor og ta avstemningen.

Den som gikk bort

Jeg gjetter de fleste av dere vil være romantiske idealister og velge å forbli single i stedet for å gifte seg med noen med et godt CV, men uten kjemi. Å være praktisk er så kjedelig. Hvorfor ikke bare gå for "den ene" eller ingenting, ikke sant? Greit nok.

Men gjett hvem er drømmerne? Unge mennesker som aldri har blitt arret! De går inn i arbeidsstyrken alle lyse øyne og tror de vil jobbe for alltid. Deretter stikker en kollega på en dag dem i ryggen, eller de får hoodwinked av sjefen sin. Hvis de ikke har blitt flittig lagret siden dag ett, kan de våkne opp som de fleste og ha dette "OH SHIT" øyeblikket der de ikke har noe annet valg enn å jobbe i jobben de hater fordi de ikke har nok penger spart.

Det samme gjelder med dating. Vi vokser opp og ser på kjærlighetshistorier som alltid har gode avslutninger. Men etter å ha drevet en for mange scumbags eller disloyal kvinner, begynner vi å tenke på om vi noen gang vil finne noen som er verdige til å være våre livspartnere. Vi blir jaded. Vi spørsmåler om andres kjærlighet til oss er ekte, eller en knep til bare leketøy.

Det er virkelig synd at vi ikke kanvet da hva vi vet nå. Å gifte seg er som å investere hele porteføljen din iett lager.

Hvis ekteskapet ikke trer ut, er det alltid skilsmisse. Ifølge Brette Sember, familie advokat og forfatter av to bøker om skilsmisse, "Du kan planlegge på mekling koster et sted mellom noen få tusen og $ 7000, mens hvis du taler, kan du bruke $ 15,000 - $ 50,000."Da er det velstandens ødeleggelse av skilsmisse selv.

For de av dere som har det ideelle, vennligst gi ham eller henne en klem. Gå inn i detaljer om hva du setter pris på om dem. Tusen takk for at du tar opp dine idiosyncrasies som kan føre til at en mindre person blir gal. La oss aldri ta våre partnere for gitt!

Fordelene med å gifte seg med et CV

 • Mer økonomisk sikkerhet
 • Potensielt mindre argumenter siden penger er en stor grunn til at par kjemper
 • Mer respekt for en partner på grunn av deres profesjonelle prestasjoner
 • Foreldre kan være mer stolte av deg og din ektefelle
 • Flere sjanser til å samarbeide med andre mennesker som kan gi flere muligheter
 • Mer økonomisk sikkerhet for foreldrene dine
 • En større evne til å gjøre det du vil fordi din ektefelle lager nok penger til begge deler
 • Flere penger til å hjelpe andre mennesker i nød
 • Mer lykke på grunn av mer økonomisk frihet
 • Vil ikke være alene
 • Ingenting galt med å gifte seg med en venn
 • Hvis du skiller deg får du halvparten

Ulemperne ved å gifte seg med et CV

 • Mangel på lidenskap eller ingen lidenskap
 • Fysisk og følelsesmessig intimitet blir en rolle
 • Høyere sjanse for utroskap
 • Du kan alltid lure på om det er en sjelefrende der ute som venter på deg
 • Mindre lykke fordi du har valgt å bosette seg
 • Mulig skam eller skuffelse på grunn av skilsmisse

Laster inn ...

I slekt:

Den nye regelen for forlovelsesring kjøp

VELGT BUILDING REKOMMENDASJON

Spor nettverket ditt enkelt, enkelt, gratis: For å optimalisere økonomien må du først spore din økonomi. Jeg anbefaler å registrere deg for Personal Capitals gratis finansielle verktøy slik at du kan spore din nettoverdi, analysere investeringsporteføljene dine for høye avgifter, og kjøre økonomien din gjennom sin fantastiske pensjonsplanlegging kalkulator. De som kommer opp med en økonomisk plan, bygger mye større rikdom på lengre sikt enn de som ikke gjør det!

Kommentarer På Nettstedet: