... de betyr aldri det!

Hvor mange venner vet du hvem som sa, "La oss gi et løfte: Hvis noen av oss kommer i et dårlig forhold, vil vi fortelle den andre personen vi ikke liker kjæresten sin / kjæresten."

Du er begge enige, smilende, glad du kan være så åpen med vennen din. (Det er som to 4 år gamle gutter lovet høytidelig at de aldri kommer til å like jenter fordi de er "brutto". Ja, dude. Sikkert.)

DEN DIN VENN HAR EN FRYKTLIG FORHOLD ... OG DU KAN IKKE SEGE NOEN! Jeg har sett det selv - du prøver å subtilt få noe opp ("Hei mann, tror du det er rart at hun ikke lar deg bestille biff?") Og han blir umiddelbart defensiv. Sukk.

3 takeaways:

  • Folk vil ikke ha ærlig tilbakemelding om deres forhold fordi deres intime partner blir viktigere enn deres venner. Som den gamle regelen går, hvis du ikke liker forholdet, tar du det opp en gang og aldri igjen. Hvis du ønsker å bli venner etter det, støtter du deres forhold, men mye du ikke enig med det.
  • Vanligvis slutter disse katastrofale forholdene (eller verre, de blir gift ... det er et langt, langt liv). Og alt kunne ha blitt løst med litt ærlig tilbakemelding hvis de var klare til å høre det.
  • Måten du gir tilbakemelding er like viktig som tilbakemeldingen selv.

Eksempel: Dette er en god måte å gi tilbakemelding på

Eksempel: Denne personen gir tilbakemeldinger grusomt, og han vil dø alene

I dette innlegget, Jeg gir deg et ord for ord-skript du kan bruke til å få ærlig tilbakemelding fra venner og familie - Tilbakemelding som vil gi deg inn på samtalen de er allerede å ha om deg, noen ganger involverer dem å rulle øynene når de går på toalettet.

Du vil vite hvordan du kan forbedre deg selv? Du må spørre.

Hva ville skje hvis du sendte dette til 3 personer i dag?

Hei NAME,

Jeg prøver å komme opp med et virkelig godt nyttårsoppgjør for 2015, og jeg vil ha hjelpen din. Jeg vet at dette kan høres rart, men jeg vil gjerne ha tilbakemelding på (1) en ting du tror jeg gjør veldig bra, og (2) en ting jeg kan forbedre om _____.

Takk!

(Merk: ____ kan være ord som "sosiale ferdigheter", "hvordan jeg klær," "hvordan å være mer gjennomtenkt" osv. - hva du vil forbedre.)

Denne e-posten er den typen ting som ingenting gjør. Og det kan lønne seg i massive belønninger. Hva om du fant ut at du har en tendens til å vandre på og av, og alle hater det? Du ville aldri vite med mindre du spurte - og nå kan du fikse det og fortsette. Du får også vite hva folk elsker av deg, noe vi ikke får høre nok.

Denne e-posten fungerer fordi du forteller folk hva du leter etter, erkjenner at det er litt rart, og ber om en positiv og en konstruktiv tilbakemelding (kan noen se hvorfor jeg valgte det?).

-Ramit

Kommentarer På Nettstedet: