I en del av denne to del-serien diskuterte vi syv grunner til at alle skal jobbe minst lønnsarbeid minst to ganger i livet - en gang i skolen, og igjen etter at de har gjort en komfortabel sum penger.

Årsakene er:
* Utvikle en sterkere arbeidsmoral
* Utvikle bedre sosiale ferdigheter
* Vær en snillere, mer empatisk person
* Kom deg ut av en boble
* Lag ekstra penger og bli en mer disiplinert spender
* Bli mer forretningsmessig og entreprenørskap
* Bli vant til livet, ikke være rettferdig

Etter syv måneder siden jeg først testet plattformen, har jeg bestemt meg for ikke lenger å kjøre på Uber, bortsett fra å av og til plukke opp noen underveis. Prisnedgangen på 10% - 20% i januar 2016 har gjort kjøring ikke verdt det utover den første registreringsbonusperioden (for eksempel $ 300 etter 20 turer i SF). Jeg har lært alt som er å vite om eksisterende teknologi, og jeg har allerede hatt fordel av alle de ekstra ikke-monetære fordelene jeg vil fremheve i dette innlegget.

FOR DINE AV DEM som trenger å øke eller forstyrre

Den viktigste grunnen til at alle aldri bør forvente en $ 1M arv, begynner aldri med en luksusbil før de har gått gjennom junkers, aldri manipulere foreldrene sine for mer penger hvis de allerede er voksne, og aldri forvent å gå rett til hjørnet kontoret uten å betale sine avgifter er fordi du vil vokse dette WARPED SENSE OF ENTITLEMENT.

Bare når du ser den andre siden, vil du virkelig sette pris på hva du har. Bare når du sliter og lider over tid, vil du virkelig nyte dine prestasjoner. Synd den personen som ble født med alt.

Følgende er mine siste takeaways fra kjøring til Uber. Det er godt å gå gjennom nye erfaringer og deretter gå videre når learningsene dine er oppbrukt. Jeg har bedre ting å gjøre med tiden min nå.

1) Du lærer å fortsette å gå. Jeg tror fast at minst halvparten av grunnen til at folk lykkes, er fordi de aldri gir opp. I oppstart land fortsetter vellykkede grunnleggere pitching til noen sier ja. I blogging fortsetter vellykkede bloggere, selv om de ikke tjener penger i årevis. I tennis går vinnende spillere ned hver eneste damn ball til motstandernes ånder er ødelagte.

Kjører til Uber har en morsom måte å gjøre deg glad på din neste tur og deprimert samtidig. Det er fortsatt mange kinks i appen som gjør kjøre frustrerende. For eksempel, i det viste bildet ovenfor, legg merke til hvordan jeg er i en død sone der det ikke er noen etterspørsel, selv om jeg er i sentrum av San Francisco. I mellomtiden er det surge priser overalt! Hvor frustrerende! Men gitt at du kan se at det er etterspørsel andre steder, fortsetter du å gå ut av ren vilje.

2) Du lærer å spise litt god 'ol ydmyk kake. Å vokse opp i Asia for de første 14 årene av livet lærte meg betydningen av ydmykhet. Dessverre, da jeg kom til USA for videregående skole, begynte jeg å vokse et ganske stort ego til det punktet der jeg sannsynligvis ble oppfattet som en pompøs jackass av en rekke folk. Bli med i et prestisjefylt privat firma på Manhattan, bare tjent til å blåse opp mitt ego videre. Det var først etter 9/11 at jeg bestemte meg for å gjøre en bevisst innsats for å begynne å bli ydmykere. Jeg tok opp Stealth Wealth og lot som ikke å vite mange ting for ikke å komme over som et kun-alt.

Det er noe ekstremt humbling om å ha de økonomiske midlene til å forlate Corporate America for godt, men likevel bli behandlet som noen som kanskje sliter med å bare komme forbi. Jeg plukket opp et par tipsige 24-åringer som leide en leilighet ikke så langt fra hvor jeg bor nå. De takket meg for å være noen som bidro til å redde dem fra en DUI. Det var hyggelig å hjelpe en eldre kvinne med bagasjen. Etter at jeg hadde hjulpet henne med å komme ut av Rhino, ga hun meg min første pengepunkt på fem $ 1 regninger! Det var et stolt øyeblikk, men likevel utrolig ydmykende samtidig.

3) Du lærer hvordan du bedre kan kontrollere dine følelser. Enhver som noen gang har kjørt, har opplevd en viss grad av raseri på et tidspunkt. Jeg vet at jeg har ropt til noen for å kutte meg av og følte meg en enorm irritasjon når en Porsche 911 kjører 10mph under fartsgrensen i venstre kjørefelt! Noen mennesker blir så pisset på veien at de vil jage deg og skade deg hvis du ikke unnskylder mye. Noen kan til og med prøve å drepe deg.

Det vil uunngåelig være tider når du jobber, og noen sjåfør vil gjøre noe som vil krysse deg. Men siden du har passasjerer i bilen, og ikke vil ha dårlig vurdering, lærer du hvordan du styrer dine følelser ved å holde deg rolig. Du lærer å la ting gå på en munkaktig måte.

4) Du lærer å akseptere og LØVE i ulykke. Halv kampen i å lykkes på noe er å bare overleve lenge nok. Jeg ser så mange mennesker slutte før momentum begynner virkelig: på jobbene sine, lærer en ny sang, blogger, prøver å bli bedre på en sport, selger for tidlig, etc. Hvis bare flere mennesker bare utholdenhet, vil de se større belønninger.

Long Uber turen til Vallejo fra SF starter klokken 10.30 da alt jeg ønsket å gjøre var å gå hjem

For eksempel var det 10:30 og jeg hadde nettopp ferdig med å kjøre i 1,5 timer etter en fintech meetup sentrum som gikk fra 6 pm - 9:00.Jeg var sliten, men ikke så trøtt å kjøre! Jeg var på østsiden av byen, og håpet å få tak i penger for å tjene penger vestover hjem. Det var en 80% sjanse for at en slik tur ville oppstå basert på min analyse av mine tidligere 100 turer.

Da jeg gikk for å hente det jeg trodde ville være min siste passasjer, så jeg en middelaldrende kvinne med et stykke bagasje. Åh bra, vi skal til flyplassen, Jeg tenkte for meg selv. Flyplassen ligger 16 miles sør for San Francisco og ikke mitt hjems retning. Vanligvis ville jeg ikke tankene en $ 32- $ 36 billettpris, men det var sent. Vel, i stedet for å gå til flyplassen, satt damen i byen Vallejo, 35 miles nord og over bukta! Fy søren! Med ingen trafikk tar det fortsatt 35 minutter å komme dit. Den virkelige bummeren er at det ikke sannsynligvis vil være noe tilbake. Min "siste passasjer" endte opp med å få meg til å jobbe en annen 1,5 timer til midnatt fordi jeg ender opp med å finne et par passasjerer ut i boondockene. Heldigvis var Vallejo-turen en 1,4X bølgepris som kom ut til $ 80,66.

Ja, kjøring til Uber vil teste utholdenheten. Det er farlig å kjøre for trøtt, så gjør det definitivt ikke. Men min erfaring med kjøring har gitt meg ekstra energi til å jobbe lengre på nettet og utholde lenger på tennisbanen. Heldigvis utviklet Uber en ny funksjon der sjåfører kan skrive inn destinasjonen de ønsker å gå for sin siste tur for å muligens plukke opp en rytter som går i samme ønskede retning.

5) Du lærer å håndtere vanskelige situasjoner. Selv om du kan gjøre omtrent 15% mer å plukke opp UberPool-passasjerer, er rides vanligvis morsomme fordi du snakker mindre, og det er større sjanse for at noe går galt. En kveld plukket jeg opp en kvinne på sin dyre Pacific Heights leilighet. Da jeg begynte å gå en annen vei fra ruten hennes for å hente den andre passasjeren sa hun frustrerende, "Hva gjør du? Min destinasjon er den andre veien.

Da spurte jeg henne, "Beklager, men jeg skal bare plukke opp en annen UberPool passasjer. Du ba om en UberPool gjorde du ikke?

Hun sa at hun gjorde det, og holdt stille ulykkelig. Jeg var irritert at hun var irritert på meg og plukket noen andre opp. Hvis hun ikke vil dele bilen, burde hun ha bedt om UberX og betalte opp! Det er ikke så mye dyrere.

Da jeg kom til den andre passasjerens destinasjon, var kvinnen ikke der. Jeg ventet der et par minutter ut av høflighet til min Pacific Heights passasjer sa, "Du vet, vi spiser tid som sitter her. Kan du ringe henne du vet?

Ja, jeg vet at jeg kan ringe, men å ringe folk kan også irritere mottakeren. Etter et minutt ringte jeg den manglende passasjeren, og det gikk rett til talepost. All denne gangen tenker jeg, flott, min nåværende passasjer er ulykkelig og hun vil gi meg mindre enn en 5-stjerners rating.

Min nåværende passasjer sa da, "Det har vært flere minutter nå. Du bør avbryte."Gitt jeg ikke liker folk som er sent, hevder jeg og kansellerer.

Da jeg dro bort fra den andre passasjerens leilighet, så jeg at hun endelig løp ut og vinket meg ned. Jeg stoppet og unnskyldte at jeg ikke kunne ta henne siden jeg hadde kansellert. Så ble hun sur og fortalte meg "Dette er forferdelig kundeservice."Så jeg fortalte henne at en enkel løsning er å bare be om en annen UberPool, og vi kan komme i gang.

Hun famlet rundt og fortalte meg at hun ikke kunne finne ut hvordan man skulle gjøre det. Jeg var ikke på ferd med å komme meg ut av bilen, lærte henne hvordan jeg brukte appen, og gjør min eksisterende passasjer til og med galdere. Jeg beklager, fortalte henne at jeg er sikker på at en annen bil kommer snart, og kjørte bort.

Det jeg virkelig ønsket å fortelle henne var, Din idiot. Først kommer du ut fem minutter sent etter at du allerede har fått en fire minutters topp som jeg kom etter å be om en UberPool-tur. Hvorfor er du så ubetydelig for meg og din medreisende? Da vet du ikke hvordan du trykker på UberPool-forespørselsskjemaet på appen du nettopp har bedt om? Deretter lyver du for meg og forteller meg at du har stått der i lobbyen og ventet på minutter allerede da jeg var tydelig rett utenfor lobbyen din. Håper du aldri får en annen tur!

Men selvfølgelig holdt jeg meg kult, unnskyldte og ønsket henne lykke til.

Lært en lekse: Billigere kunder kan forårsake mer problemer. Det er rart hvordan de klager mye mer enn UberX-kunder. Jeg vil mye heller fokusere på høyere sluttkunder som bedre setter pris på tjenesten og produktet. Dette er en av grunnene som tvang meg til å øke prisen på min frihetsbok om avgangsforhandlinger med 50% + etter at jeg la til 50 sider med innsikt. Så langt har det vært en økning i etterspørselen.

Drosjesjåføren som spytter på Rhino

6) Du kan forstå hva det er å bli hatet på. Som en minoritet, blir det hatet på en ganske vanlig forekomst i Amerika. Du er bare snill av å lære å leve med fornærmelser eller svakheter. Men til du er i andres sko, vet du aldri hva det egentlig er.

Etter å ha slått av en passasjer i overbelastet Union Square, ble jeg fast i trafikken på vei tilbake. Da jeg var på vei framover, prøvde en Yellow Cab-sjåfør plutselig å jut rett inn. Men gitt trafikk var ikke i bevegelse, jeg ble sittende fast, og han ble overrasket av at jeg ikke gjorde veien. Etter hvert som hans kjørefelt begynte å åpne, kjørte han av Rhino og spyttet på panseret hans!

Ja, taxi sjåfører hater Uber-drivere, selv om de kan kjøre til Uber hvis de vil. Du ser opptøyer i Frankrike mot Uber-drivere for eksempel. Det er mange andre områder av landet og verden hvor anti-uber-stemningen er ekte.Hvis du aldri har hatt hate og diskriminering, kan du være en Uber-driver som kan hjelpe deg med å få en enorm mengde perspektiv.

7) Du vil se gjennom alle salgs- og markedsføringsvoodooene. Uber oppgraderer sin app et par ganger i måneden. Med en nylig oppgradering har de implementert FOMO messaging for å få deg til å prøve og kjøre mer. For eksempel sier en, "Du er bare $ 9 unna å tjene $ 20! Fortsett å kjøre. "En annen melding sier," Det er så mye penger der ute som skal gjøres! "Det er litt smart markedsføring av folkene på HQ.

Fake 4.5X surge prissetting for å overbevise deg om å fortsette å kjøre. Tull!

Men her er min favoritt salg bullshit melding jeg fikk det er tydelig ikke sant. Nå, når du klikker "Gå frakoblet", vil appen ofte fortelle deg at det er en enorm økningsprisering som skjer, selv om det ikke er noen bølge i stedet. De vil velge et sted som er 30 miles unna, og får deg til å tro at du kan få den økningen prisen, selv om økningen vil sannsynligvis forsvinne hvis du noensinne ikke er kunnskapsrik nok til å jage bølgen! Kjør aldri bølgen.

Mange penger går tapt ved å kjøpe ting du ikke forstår eller trenger. Å kunne se gjennom villedende salg og markedsføring er en ferdighet som kan beskytte din formue. Du blir ikke en av de fattige eldre folkene som blir scammed av falske con artister! Og hvis du vil lære å tjene mer penger, kan du like godt følge markedsføringstipsene for den mest finansierte oppstart i historien.

8) Du vil motivere andre til å jobbe hardt. Motivasjon er noe jeg alltid søker fordi livet er ganske enkelt i Amerika sammenlignet med mange andre land. Vi har god offentlig infrastruktur, rikelig med vann, billig mat og offentlige programmer for å hjelpe oss når vi er ute og ute. Som et resultat tror jeg at mange av oss, inkludert meg selv, tar våre komfortable liv for gitt. Vi kommer ut av form, lærer å snakke bare ett språk, og ikke utnytte alle mulighetene våre.

En personlig økonomiklient jeg har jobbet med de siste tre årene, fortalte meg at sin tenårings sønn er helt utakknemlig. Han gjør ikke noen oppgaver, og tar heller ikke noen sommerjobber til å tjene ekstra penger. Han gjør heller ikke noe frivillig arbeid, og vil heller bruke sin tid på datamaskinen eller slappe av med venner. Selvfølgelig forventer han å gå til privat universitet på foreldrenes dime fordi det er hva alle hans utdannede klassekamerater gjør. Min klient er verdt flere millioner dollar.

Uansett hvor hardt faren forsøkte å oppmuntre sin sønn til å gjøre noe arbeid etter skolen, ville han ikke. Hvis pappa ikke jobber hardt etter jobb, hvorfor skal jeg da? var hans holdning. I en alder av 50 år har klienten min rett til å slappe av hjemme etter 10 timer på kontoret siden han gir et godt liv for familien sin. Men fordi denne faren brydde seg så mye om ikke å ødelegge sønnen hans, kom vi opp med en plan for faren å registrere seg for Uber og gjøre minst 20 turer for å samle innmeldingsbonusen for å inspirere sønnen til å gjøre mer.

Hvor skal du far?"Spurte sønnen klokken 9 om kvelden.

Jeg er ute etter å gjøre litt kjøring for å få nok til å betale for dagligvarer denne måneden sønn,"Svarte klienten min.

Etter at klienten kom tilbake rundt midnatt, fant han at sønnen venter på ham i stuen. De hadde en fin lang snakk om betydningen av arbeidsmoral. Svært neste dag bestemte sønnen seg for å få en minimumslønn som bidrar til å lære barna å svømme. Det var en start!

PENGER KOMMER MED GOD KARAKTER

Hvis du kan bygge sterk karakter, er jeg sikker på at pengene til slutt kommer. Sterk karakter betyr å være takknemlig for hva du har og aldri sviktende på grunn av mangel på innsats. Følelsen av rett går ut av vinduet når du vet hvordan det er å jobbe hardt for lite penger i lengre tid. Du vil aldri glemme hvor du kom fra, og som et resultat vil du fortsette å lede et mye mer gledelig liv.

Kjøring for Uber er vanskelig fordi det krever mental fokus og fysisk aktivitet. Med ytterligere prisreduksjoner er det fortsatt umulig å holde motivet til å kjøre. Uber sier at prisreduksjoner vil stimulere etterspørselen. Uber har selv tilbudt minimum garantert timelønn hvis du lover å plukke opp X mengde ryttere for Y antall timer. Tilskuddene er dessverre ikke nok fordi de er midlertidige band-aides som prøver å stoppe den strukturelle nedgangen i priser som er helt kontrollert av hovedkvarteret.

Når sjåfører ser sine lønnsslipp ned, men likevel høre Uber heve en annen finansieringsrunde ved en ny rekordhøy verdsettelse på $ 69B, er det ikke greit. Det er ikke greit fordi ingen av det fallfallet går til selve sjåførene som gjør Uber så verdifulle. Videre har selskapet noen bedriftskulturelle problemer med behandling av kvinner. Travis Kalanick, konsernsjefen, gikk endelig ned i juni 2017 på grunn av alle problemene i firmaet.

Når du legger til kostnaden for din tid, gass, vedlikehold og forsikring (godhet forby at du noen gang kommer i en ulykke), kjører du for Uber på lang sikt, er sannsynligvis ikke den beste bruken av din tid. For å være fullt beskyttet, trenger du ridesharing forsikringsdekning som kan koste alt fra $ 150 - $ 350 per måned ekstra, ytterligere å spise inn i fortjenesten din, og videre å gjøre kjøring ikke verdt det for den uformelle sjåføren etter påmeldingsbonusen. Sjekk eSurance for noen av de beste bilforsikringsrenten.

For de som fortsatt er interessert i å kjøre for å få litt ekstra penger:

1) Registrer deg for å benytte deg av den respektive byens registreringsbonus når du har nådd et visst antall turer, hvor som helst fra 10 til 50. Du kan vanligvis fullføre 3-4 turer en time. Bonusene varierer fra $ 50 til $ 750 for de fleste byer.Hvis det ikke er noen tilmeldingsbonus, ville jeg ikke bry meg. Når du når det nødvendige antall turer, foreslår jeg at du bare kjører under bølge eller når du går et sted og kan hente en passasjer underveis med bestemmelsesfunksjonen. Hvorfor ikke lage enkle penger? Jeg gjorde og nå utnytte internett til å gjøre mer.

2) Chronicle din erfaring på et nettsted. Ikke bare vil du kunne lære mye om deg selv, din erfaring og andre typer mennesker, du kan også begynne å gjøre henvisningsinntekt. Nøkkelen til å tjene større penger er innflytelse. Derfor burde alle starte egen hjemmeside i dag. Hvis du ikke er en sjåfør, får du ikke en henvisningskode.

3) Henvisningsinntekt er passiv fordi du ikke trenger å kjøre for å tjene penger. I desember 2015 henviste jeg et par nye drivere og gjorde $ 1500 fordi Uber betalte ut $ 750 til henviseren og $ 200 til den nye sjåføren i SF. Deres nåværende kampanje er $ 300 til henvisningen og $ 300 til den nye sjåføren i min by. Det endrer seg alltid i hver by. En person laget $ 90.000 om seks måneder og henviste bare folk til å kjøre i henhold til Business Insider. En annen venn fortalte meg at han gjorde over $ 300 000 i fjor i førerrekvisjonsinntekt!

4) Vurder bare kjøring når du faktisk går et sted relativt langt. Uber har denne gode funksjonen nå hvor du kan legge inn adressen til reisemålet ditt slik at du kan hente priser som også går i retning. Jeg har gjort dette flere ganger før som en fin måte å tjene ekstra gasspenger. Den lengste avstikkningen jeg hadde, er omtrent 10 minutter.

Uber er et fantastisk produkt for forbrukerne. Det som kostet meg $ 25 for å komme til sentrum av San Francisco fra Golden Gate Heights med taxi koster nå ~ $ 10 med UberPool. Dessverre er flippen at drivere ikke lenger får betalt så mye.

Anbefaling

Start ditt eget nettsted og vær din egen sjef. Sjekk ut min trinnvise veiledningsveiledning for hvordan du kan starte et nettsted som min på under 30 minutter for bare $ 2,95 / måned. Et nettsted legitimerer din virksomhet og blir din online portal. Ikke en dag går forbi hvor jeg ikke er takknemlig for at jeg begynte i 2009. I bare 2,5 år var jeg i stand til å slutte jobben min og være fri. Alle bør utnytte internett til å bygge et merke, bygge en bedrift, og bli untethered fra et kontor for å leve et liv med hensikt! Du kan begynne å gjøre passiv Uber-driverhenvisningsinntekt når du har ditt eget nettsted også.

Blogging resultatregnskap

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020