En av de største voldsomhetene i dag prøver å forstå hvorfor massemedia og boligaktivister fortsetter å drømme om hvor dyre amerikanske eiendomspriser er, da de i realiteten er amerikanske eiendomspriser blant de aller beste i den utviklede verden. Billige amerikanske eiendommer er hvorfor jeg aktivt investerer i eiendomsmegling crowdfunding avtaler over hele landet.

Alle som faktisk har tilbrakt tidshusjakt i Hong Kong, Singapore, Tokyo, Mumbai, Paris, London, Zürich, Stockholm, Sydney etc., skjønner hvor billig USA er. Tror du at jeg bare skal til London for å spise jordbær og krem ​​på Wimbledon? Selvfølgelig ikke! Som en personlig økonomi blogger som skriver fra førstehånds erfaring, kjemper jeg flittig fortauet for å undersøke sannheten for å dele med dere alle.

Hvis du ikke tror på hvordan billige amerikanske eiendomspriser er, kan du se på dette diagrammet fra OECD (Organisasjonen for økonomisk utvikling og samarbeid).

USA er nederst og New Zealand er øverst basert på denne OECD eiendomsprisindeksen. De fremhever ikke engang Hong Kong, hvor gjennomsnittlig flatpris tilsvarer 19X medianinntektene. 19X vs 5-6X i USA. Det spredningen er opprørende.

Hva gjør New Zealand eiendom 2X dyrere enn USAs eiendom? De åpenbare svarene er landets naturlige skjønnhet, Lord Of The Rings, mer fluffy sau enn fluffy folk, utrolig rugby, utenlandske kjøpere, en børs med en samlet markedsverdi på rundt 100 milliarder dollar (1 / 6th størrelsen på Apple), og den 69. største økonomien i verden av BNP.

Vent litt. Hvorfor har den 69. største økonomien i verden den mest uoverkommelige eiendommen i verden ifølge OECD? Dette gir ingen mening med mindre det er en enorm mengde politisk dårlig forvaltning i form av byggrestriksjoner, løse utenlandske investeringsforskrifter og korrupte regjeringstjenestemenn som elsker å motta penger under bordet.

Gå til New Zealand! Kunne alle disse kildene være feil?

Jeg sier ikke at alt dette skyggefulle ting skjer i New Zealand, siden de er konsekvent rangert som et av de minst korrupte landene i verden sammen med ekstremt dyrt Danmark. Jeg sier det noe kunstig skjer for å forårsake en slik prisavkopling. Hvorfor er det annen trafikk rundt en tollvei?

Når prisene er ute av veien, oppstår en enorm mengde sosial ulikhet. Når det er nok sosial ulikhet, er en revolusjon ikke langt bak (se Brexit, Trump, etc).

Forsinket massemedier manipulering

Ta en titt på denne SF-baserte Wired magazine tweet. Du trenger ikke å lese artikkelen fordi det er samme populistiske verbiage om hvordan det blir stadig vanskeligere for middelklassen å ha råd til hjem nå.

Magasinet går enda så langt som å skrive, "En familie som lager $ 100 000, har ikke råd til å kjøpe et hus i de fleste amerikanske byer.

Tuller du med meg? Medianboligprisen i Amerika er omtrent $ 240 000. La oss si at du legger ned en typisk 20%. Din $ 192,000 boliglån på 4% er $ 917 i måneden. La oss legge til en annen $ 200 for eiendomsskatt og vedlikehold for godt mål.

Er Wired sier at en husstand som gjør $ 100 000 brutto, eller $ 80 000 etter skatt, ikke har råd til $ 1117 per måned? $ 80.000 netto per år er $ 6,667 i måneden før eventuelle 401k bidrag. Å bruke kun 17% av nettoinntektene på boliger er rimelig. Selv om dette husholdningen bare legger ned 10%, koster et $ 216.000 boliglån på 4% fortsatt bare $ 1 234 i måneden.

Nå vet du hvorfor det er slik mistillit i massemedia. Enten forfatteren på Wired magazine er inkompetent eller forfatteren har en agenda eller begge deler. En av de beste mediestrategier er å tappe inn i populistisk angst for å gjøre livet bedre for seg selv. Jo mer rasende befolkningen, jo flere visninger artikkelen vil få.

Den store ironien er at de menneskene som har råd til å gå inn i journalistikkindustrien sannsynligvis ikke kommer fra fattige familier. Hvis du var dårlig, ville du studere en etterspørsel som engineering eller datavitenskap, slik at du kunne lande en velbetalt jobb ut av college og hjelpe deg med å støtte foreldrene dine som ofret så mye for deg! Bare de som har det godt, har råd til å studere en myk større og villig inn i en sliter industri.

Bortsett fra å ha en populistisk dagsorden, respekterer Wired magazine også alle dere som ikke bor i San Francisco, New York, Seattle, Miami, Boston, Denver, Los Angeles, San Diego og Washington D.C. Det er riktig. Hvis dere ikke bor i en av de 10 dyreste byene i Amerika, er dere som bor i den andre~ 4 000 byer med over 10 000 mennesker teller ikke.

Hva Wired og andre medieorganisasjoner som skriver om uoverkommelige boliger, virkelig prøver å si er:

Familier som lager $ 100 000 i året har en vanskelig tid til å gi et hjem i de aller beste 0,01% dyreste byene i Amerika.

eller

Fordi jeg ikke har råd til å kjøpe et hjem der jeg jobber og bor, kan de fleste heller ikke heller.

Snakk om å være myopisk. Det er ingen overraskelse de største medieorganisasjonene i Amerika som liker å klage på og på om høye eiendomspriser er hovedsakelig basert i New York City, Los Angeles, Boston og San Francisco. Deres skriving overser klart 50% av dere som ikke bor der de bor.

Å være partisk er uunngåelig.Det er derfor organisasjoner er så homogene i deres demografiske sminke. Jeg er stolt av de fleste journalister som søker å rapportere nyheten på en rettferdig måte. Jeg er irritert på partisk media som praktisk ignorerer fakta, som inntekt og jobbvekst som grunn til en grunnleggende prisvekst.

For å konsekvent ignorere hjertet av Amerika er INSULTING. Den uklarheten for halvparten av Amerika er akkurat hvorfor Hillary mistet.

Hvorfor noen amerikanere ikke forstår hvor bra de har fått det

1) De tror alt de leser av massemediene. Hvis du bor i en av de dyreste byene i Amerika, og bare tjener $ 48 000 i året som journalist, så skal du selvfølgelig skrive om hvordan uoverkommelige boliger er og ekstrapolere situasjonen med firmaets plattform. Hvis du begynner å tro på alt du leser i nyhetene, så vil du selvfølgelig ta på seg sine forstyrrelser. I stedet er det opp til oss alle å lese med et mer kritisk øye. Vær like kritisk med min skriving også.

2) De har ikke reist rundt om i verden. Når de kommer utenfor landet, vil de innse hvor virkelig fantastisk Amerika er. Alt fra fast eiendom til biler, til bensin, er så mye billigere her i USA. Ønsker du virkelig å betale $ 70.000 for en Toyota Corolla i Singapore? Ønsker du å betale $ 1.500.000 for et studio på 500 kvadratmeter i Knightsbridge, London? Hvis du ikke har penger til å reise til London eller Singapore for å se hvor virkelig opprørende priser er, bare surfe på nettet og se selv.

Hong Kong blåser USA ut av vannet med gjennomsnittlig flat pris 19X median bruttoinntekt

3) De er for lat til å gjøre noen undersøkelser. Selv surfing på nettet for å sammenligne eiendomspriser i Stockholm tar fingrene rundt 50 ganger. I stedet er det mye lettere å bare stole på et overskrift. Vi forventer at alt kommer til oss i Amerika. Som et resultat, mislykkes det i å snakke et morsmål flytende, mens mange av våre venner i Europa ofte kan snakke tre språk ganske bra. Bare se på 18X store mesteren Roger Federer. Han er en profesjonell tennisspiller, ikke profesjonell lingvist, og han snakker tre språk flytende (tysk, fransk og engelsk).

4) De vil tro på hva de vil tro. Har du noen gang trodd på noe så hardt, bare for senere å innse at det ikke var? Har du noen gang vært så fast i din tro på at du oversett virkeligheten? Liker å se lyset etter å ha brutt med din galne kjæreste eller kjæreste. Hva tenkte du på? Tydeligvis var du ikke da du trodde du var forelsket. Når vi tror noe å være sant, er det veldig vanskelig å forandre våre tanker.

The Economist House Price Index i ekte vilkår. Hong Kong dyreste, USA minst dyrt. Se: https://www.economist.com/blogs/dailychart/2011/11/global-house-prices

5) De er frustrert i sin egen situasjon. Bare fordi de ikke har råd til å kjøpe en $ 1,5M median hjem i San Francisco eller New York City på en $ 100.000 lønn, betyr ikke at du ikke kan kjøpe et fantastisk middelklasshjem for $ 300.000 hvor du bor.

Lang og sterk amerikansk eiendom

Årsaken til at mange utlendinger rushing for å kjøpe amerikansk eiendom er ikke bare fordi de skjønner hvordan relativt billige amerikanske eiendomspriser er, de tror også at Amerika tilbyr en av verdens beste livsstil med den mest upside-mulige muligheten.

Derfor, hvis utlendinger innser US verdi proposisjonen, er det en god ide for amerikanerne å realisere vårt eget lands fantastiske verdi proposisjon ved å eie et amerikanskt også. For å gjøre det, må vi få litt perspektiv og inhalerer litt giftig luft i Beijing i en måned, eller håper å prøve å finne en velbetalt jobb i Milano. Først da vil vi virkelig sette pris på vår lykke.

Årsaken til at amerikanske eiendomspriser er så billige er at vi har en stor landsmasse, en stabil regjering, en verdensvaluta, et dypt obligasjonsmarked, sterk IP-beskyttelse, utrolig produktivitet, sterk arbeidsetikk, eiendomsrett, menneskerettigheter, et ønske for likestilling, ren luft, drikkbart vann fra springen, et dypt utdanningssystem og nyskapende teknologi. Ikke eier minst en primærbolig i et så godt land når utlendinger slår ned dørene for å kjøpe, er dumme, langsiktige. Vi kommer til å høre de samme klager fra de samme personene 10 år fra nå.

Utlendinger ser amerikanske kystbyeiendommer som amerikanske kystbybefolkninger se middel-Amerika eiendom: stor samlet verdi. Men før tidevannsbølgen av nye utenlandske penger kommer ned i hjertet på toppen av den flytende kystbyen penger på jakt etter nye muligheter, vil jeg ha så mye eksponering for hjertelandet som forsiktig mulig. Den enkleste måten jeg kan gjøre, er gjennom en eiendomsmegling-plattform som RealtyShares, hvor du kan investere så lite som $ 5.000 - $ 10.000 per prosjekt. Før eller senere kommer pengene til å begynne å hælde inn.

Internasjonal bakgrunn: Levd i Manila, Lusaka, Osaka, Washington D.C., Taipei og Kuala Lumpur for de første 13 årene av mitt liv. Så studerte i utlandet i Beijing, Shanghai, Rio de Janeiro, og Sao Paulo for undergrad og handelshøyskole. Reiste til over 50 land (sist Tsjekkia, Østerrike, Ungarn og Frankrike i 2016) og snakker mandarin, engelsk og forferdelig spansk. Hvis du ikke stoler på meg, så stol på Rick Steves! Jeg er alltid på utkikk etter levetidssammenligninger. Oppdatering 2018: Jeg solgte min SF utleie eiendom for $ 2,74M og reinvestert $ 500.000 av $ 1,8M i fortjeneste i eiendomsmegling crowdfunding for totalt $ 810.000 i eksponering.Jeg kan potensielt tjene dobbelt så mye driftsresultat med $ 1,930,000 mindre i eksponering.

Kommentarer På Nettstedet: