Fra et finansielt synspunkt er leieeiendom øverst på listen over eiendeler til eie. Det kan snart bli den største hodepine hvis du ikke skjermer riktig for de riktige leietakere eller kjøp på et sted som konsekvent tiltrekker fattige leietakere. God ting du ser på som CIA, og bare kjøpe på førsteklasses steder.

Leieeiendom er den ultimate sikringen mot inflasjon, så vel som den endelige aktiva for å tjene penger under inflasjon fra et kontantstrøm og real apprecieringsperspektiv. Med US Dollar gå inn i crapper, må målet ditt være å låne så mye USD som din personlige balanse tillater og kjøpe en reell eiendel i en verdig valuta! Hvis du ikke kan gjøre det, må du bare gjøre det nest beste og kjøpe amerikansk. Utlendingene kommer!

GJØR PENGER HVIS VEJ OG SIDER MED LEIE

Faldende inflasjonsmiljø

La oss si at du har en million dollar som sitter i banken som tjener 2% rente fra en lang datert CD skal vi? Hvert år tjener du en respektabel $ 20.000. Du pleide å kunne tjene $ 42 000 i året, men takket være nedgangen er inflasjonen ingen steder å finne. Under et lavt inflasjonsmiljø øker leieforholdet ditt i verdi. La meg forklare med noen realistiske tall.

Leieavtaler er klissete for det meste, og trend opp og til høyre. I løpet av de siste to årene har en av mine utleie 'sett leie går fra $ 3000 til $ 3,100 i måneden. Ikke så imponerende, men du må sammenligne leieavkastningen med hvilke risikofri priser har gjort i samme periode. 5 års CD-priser har gått ned fra 4,25% til rundt 2% i samme tidsramme. Hvis du utnytter leieverdi, tar du bare $ 3.100 X 12 måneder = $ 37.200 fordelt på 0,02% = $ 1,860,000. Med andre ord, hvis jeg ikke hadde noe boliglån og ingen utgifter, med en 2% -kurs, er min utleie eiendom plutselig verdt $ 1,860,000 fra under $ 1,000,000 når prisene var på 4%.

Når 5 års CD-priser ga 4,25%, var den årlige strømmen av leieinntekter på 37,200 dollar verdt bare 885 714 dollar. Med andre ord, i dette lavrente miljøet må du ha $ 1,8650,000 i en 5-årig CD som gir 2% for å generere $ 37.200 i inntekt. Betydningen er her kontantstrøm og mulighetskostnad.

Økende inflasjonsmiljø

Når inflasjonen, og derfor renten begynner å tippe opp, har du en tilsvarende oppvekst i leie- og eiendomsvurdering også. Inflasjon er bare dårlig hvis du ikke har reelle eiendeler. Hvis du har null virkelige eiendeler og bare kontanter, er de ting du kjøper, oppblåst høyere i prisene mens dollaren mister sin kjøpekraft, og derved skader deg. I et inflasjonsklimat øker leieinntektene dine i verdi per definisjon, ofte ganger med en hastighet mye raskere enn forbrukerprisindeksen som vi så i boblen!

Som utleier som har et boliglån, er den store delen av kostnadene fastsatt på grunn av et fast rente boliglån. Din forsikrings-, eiendomsskatt og vedlikeholdskostnader vil skje høyere, men disse kostnadene utgjør vanligvis ikke mer enn 25% av de totale kostnadene. Under et inflasjonsmiljø er det oppadgående prispress på leieavtaler. Som følge av dette følger du bare markedet høyere og øker leien til et nivå hvor markedet kan bære.

Tilbake til vårt eksempel på kapitaliseringsrenter. Du kan spørre, "Er det ikke ille hvis kupongrenten går opp, siden du har underliggende verdi, går ned i eksemplet på 2% til 4%?" Ja, det er dårlig fra et balanseperspektiv, men fra en kontanter flyt perspektiv, du elsker det. Med utleieeiendom er ditt # 1 bekymring kontantstrømgenerering. Bare når det er tid til å selge eiendelen din, bryr du deg om den underliggende verdien.

Siden vi er i et inflasjonsmiljø og CD-prisene tikker høyere, er ditt ansvar som utleier å heve leien tilsvarende. Du må være årvåken årlig i å følge markedet, ellers vil du miste på en relativ basis. I et 3% -4% inflasjonsmiljø mot vårt 1,5% -2% miljø nå vil jeg øke min leie med 3-4% per år. På 5 år vil min $ 3,100 / måned i leie hoppe til $ 3,682 / måned hvis jeg øker leien med 3,5% hvert år. For å beregne den kapitaliserte verdien av min leie tar jeg bare $ 3,682 X 12 = $ 44,184 delt på 4% = $ 1 104,600 som en måte å verdsette hva utleien er verdt.

Null inflasjonsmiljø

I dette usannsynlige scenariet endres ingenting egentlig, bortsett fra at hver måned betaler du ned gjelden din, slik at du en dag vil eie utleieboligen gratis og klart. Du bruker andres penger (OPM) til å eie en eiendel og andres penger til å betjene gjelden. For banken og leietakerens problemer gir du dem en betaling og et ly på en bytte som anses som rettferdig av begge parter.

DEVELOPER FLERE ANSATSKLASSER

Det er ikke slikt som passiv inntekt. Du må jobbe for alt for det meste. Leie eiendom er en fantastisk aktiv klasse å eie i løpet av de gode økonomiske tider og de dårlige økonomiske tider. Her i San Francisco, leier priser der ute av kontroll med folk queing ut døren under Internet Bubble fordi selskaper der ansette som sint. Eiendomsprisene skrek også høyere, og derved presset flere folk til å leie i marginalen. Da Internett-boblen briste, kunne de som ikke lenger hadde råd til å eie, leie, og dermed stabilisere leieprisene fra å redusere.

Kontanter er ikke noe mer enn et byttemiddel, og aksjer er deler av ingenting som krever et selskaps fortjenestestrøm. Kjøp eiendeler. 10 år senere, vil du være glad du gjorde.

anbefalinger

Handle om et boliglån: Boliglånsrentene har kollapset etter Brexit, og amerikanske eiendeler blir aggressivt kjøpt av utlendinger på grunn av stabiliteten. Sjekk de siste boliglånsrenten online gjennom LendingTree. De har et av de største nettene av långivere som konkurrerer om virksomheten din. Målet ditt bør være å få så mange skriftlige tilbud som mulig, og bruk deretter tilbudene som løftestang for å få den laveste renten mulig. Dette er akkurat det jeg gjorde for å låse i en 2,375% 5/1 ARM for min siste refinansiering. For de som ønsker å kjøpe eiendom, er det samme i orden. Hvis du har funnet en god avtale, har råd til betalinger, og planlegger å eie eiendommen i 10 + år, vil jeg få nøytral inflasjon og dra nytte av de lave prisene.

Se på eiendomsmegling folkemuligheter muligheter: Hvis du ikke har nedbetaling til å kjøpe en eiendom eller ikke vil binde likviditeten i fysisk fast eiendom, ta en titt på RealtyShares, en av de største eiendomsmeglingfirmaene i dag. Fast eiendom er en nøkkelkomponent i en diversifisert portefølje. Fast eiendom crowdsourcing lar deg også være mer fleksibel og kirurgisk i eiendomsinvesteringene ved å investere utover hvor du bor for å få best mulig avkastning. For eksempel tar priser på rundt 4% - 5% i San Francisco, men over 10% i Midtvesten hvis du er ute etter strengt investerte inntektsavkastning. Registrer deg og ta en titt på alle bolig- og kommersielle investeringsmuligheter rundt i landet Realtyshares har å tilby. Det er gratis å se og oppdage.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: