Til tross for alle fordelene med økonomisk uavhengighet og førtidspensjon, er det faktisk bedre at ikke alle pensjonere tidlig. I alle samfunn er det regler å følge og protokoller å adlyde. Pensjonere før 60 år er et brudd på slike protokoller.

Noen av dere tror kanskje jeg gjør samfunnet en tjeneste ved å hjelpe folk til å komme i økonomisk form ved å skrive alt dette gratisinnholdet. Men det er en voksende minoritet som tror jeg er en anti-etablering kjetter som forårsaker dommen til vårt land ett individ om gangen.

Hvordan er det slik med alle rådene om eiendomsbygging på eiendomsmegling, verdiskaping og alternative investeringer du kanskje spør? Alt begynner med å være økonomisk ansvarlig for ditt eget velvære. Når du er økonomisk ansvarlig, blir du mindre av en dukke til våre mestere.

IKKE RETIRE TIDLIGT OM DU VETER DET ER GODT FOR DIG

Gjennom årene har jeg fått vite flere beslutningstakere. Hver av dem har en veldig vokal utsikt over skattesystemet. Republikanerne synes det er latterlig å ha noe annet enn en 20% eller lavere flat skattesats. Mens demokrater synes det er latterlig at rike amerikanere kommer unna med å betale så lite. Det er et understreket tema som begge parter er enige om, og det er behovet for skatteinntekter for å holde landet vårt bra.

Hvis du går i pensjon tidlig, skjer to ting:

1) Tapte offentlige inntekter. La oss si at du går tidlig på 35 år gammel. Du betaler ikke lenger W2-relatert inntektsskatt. La oss si at du betaler en sunn 30% total effektiv skattesats og gjennomsnittlig $ 250,000 i året til 65 år. Det er $ 2,400,000 i føderale og statlige inntektsskatter, du vil ikke lenger bidra til systemet. Ta nå det nummeret og formidle det av hundretusenvis av folk som gjør en slik inntekt, og du kan se hvorfor regjeringen har et virkelig stort problem på hendene.

Uten milliarder i skatteinntekter fra førtidspensjonister, forsvarsbudsjetter, helse-, sosial- og velferdsprogrammer må kuttes. Føderale og statlige arbeidsplasser kan miste hundrevis av tusenvis av jobber som regjeringen er tvunget til å bruke innenfor sine midler. Vårt land kunne til og med bli sårbart for atomangrep fra den onde akse. I mellomtiden kan våre ærefulle eldre borgere være i fare for ikke å leve ut sine liv i komfort.

2) Tapt statlig makt. Vår skattekode er regjeringens største våpen for å gjøre innbyggerne i samsvar med deres ønsker. Det gir perfekt mening. Hvis folk ikke betaler sine skatter, blir de bøtelagt eller gå i fengsel. Den første strategien for å beholde makt er at en politiker skal heve skatt på en minoritet og lover å omfordele sin formue til deg flertallet. Flertallet vil alltid stemme på flere fordeler hvis de ikke trenger å betale.

Makt er berusende. Tenk på hvor mye korrupsjon det er blant de mektigste folkene i landet. Det er Nixon, Clinton, Spitzer, Weiner, Jackson Jr. og listen fortsetter og fortsetter. Kraft er som en saftig t-bein i munnen av en raserhund som ikke har spist i flere dager. Hvis du tør å ta den bort, vil hånden din få litt av, så vær forsiktig. Og bare for sikre tiltak, har vi NSA fri til å spore alt vi sier og gjør privat. Storebror vil ikke at du skal forlate systemet.

PROPAGANDA Å HOLDE DEM

Regjeringens mål er å holde deg i systemet slik at de kan beholde sin makt og pengene dine. Jo mer du jobber, desto mer jobber du for dem. Jeg forstår hvordan dette systemet kan være vanskelig å utsette hvis du er i systemet. Men ta det fra meg som rømte etter 13 år for å gi deg ærlig vurdering.

Noen vanlige propaganda å tenke på:

* "Du trenger mye penger for å være glad i pensjon." -> Nei det gjør du ikke. Jeg er hyggelig overrasket over hvor glad jeg lever av 50-70% mindre inntekt. Alle vennene mine som er pensjonert eller arbeidsledige gjør gjerne med mindre også. Vi finner billige måter å underholde oss selv på. Når du har Obama og Fed som jobber for oss, er det egentlig ikke nødvendig å jobbe så hardt. Du kan til og med overleve på bare en million hvis du har passiv inntekt.

* "Alle trenger å eie et fint hjem. Det er den amerikanske drømmen. " -> Et større hus betyr mer vedlikehold, mer skatter, mer hodepine. Kjøp hva du har råd til, ikke hva noen sier du tror du trenger. Overextending deg selv på et boliglån ødela økonomien i 2008-2009.

* "Handle i ditt helt fine brukte kjøretøy i vårt Clash For Clunkers-program. Du fortjener å kjøre en bil på 25 000 dollar. " -> Biler er så godt laget i dag at de enkelt kan vare over 150.000 miles. Dette er ikke 1980-årene lenger folk. Du fortjener å kjøre en $ 25.000 bil hvis du komfortabelt kan betale kontant eller gjøre over $ 250.000.

* "Konverter eller bidra til en ROTH IRA fordi du kan betale høyere skatter i fremtiden. "-> Sjansene er slanke du vil gjøre mer i pensjonisttilværelse enn mens du jobber. Hallo. Du er pensjonert og trenger ikke å spare for pensjonering. Frykt for mongering for høyere skattesatser for middelklassen er overblown fordi politikere ikke kan beholde makt uten middelklassen stemme. Vennligst les hvorfor du ikke bør bidra til en ROTH.

HJELP HOLD VÅR LAND STERKT VED ARBEID FOR EIENDOM

I en ideell verden finner hver enkelt borger en jobb de elsker å gjøre til de dør. Jobber gir hensikt til folks liv og viktige skatteinntekter for å bombe helvete ut av våre fiender.Skatt fra halvparten av befolkningen bidrar til å betale for 100% av befolkningen. Vi må strebe for å øke skattenettverket slik at flere betaler for å hjelpe landet vårt.

Hvem skal kausjonere store selskaper som betaler sine ledere millioner til tross for forferdelig lønnsomhet uten en jevn strøm av skatteinntekter? Dessverre jobber for mange mennesker jobber de ikke liker, og late som å være noen de ikke er. Når arbeid er det eneste middel for overlevelse, hva valg har de fleste?

Som en tidlig pensjonist vil jeg selvsagt at alle skal jobbe til de dør. Hvis for mange mennesker begynner å forlate systemet, skal regjeringen begynne å komme etter tidligere pensjonister for å gjøre opp for tapte inntekter. Gale ideer som en rikdomskatt eller røveri våre 401 (k) s og IRAer vil ikke høres så gal lenger. Jeg vil ikke at regjeringen skal begynne å feste meg lenger. Jeg har funnet en rekke måter å lovlig betale mindre skatt som en pensjonist, og jeg vil ikke at skattekoder skal endres igjen.

Selv om dette nettstedet kan virke stort, er det bare en spesifikasjon i internettuniverset. Jeg ønsker virkelig at hver eneste lojal leser skal oppnå økonomisk uavhengighet og pensjonere før knærne går i stykker og deres minner forsvinner. Det jeg ikke vil, er for alle i Amerika eller i verden for den saks skyld å slutte å jobbe før 60 år gammel. Vi trenger alle andre som ikke er en del av vårt lille samfunn for å fortsette å betale sin rettferdige andel av inntektsskatt for å holde vår store nasjon sterk. La de som allerede har betalt sine avgifter, nyte det gode livet.

Anbefalinger når det er på tide å gå:

* Forhandle en avvikspakke: Hvis du endelig vil pensjonere, aldri slutte jobben, bli avslappet i stedet. Forhandlinger om fratredelse gjorde det mulig for meg å få seks års levetidskostnader fra et selskap jeg dedikert 11 år av mitt liv til. Hvis jeg hadde sluttet, ville jeg ikke få noen avgang, utsatt kompensasjon, medisinske ytelser, opplæringstilbud eller arbeidsledighet. Jeg tror så sterkt på aldri å slutte at jeg brukte et par år til å skrive en 100-siders bok med tittelen "Slik lager du din oppgave: Lag en liten formue ved å si farvel."Jeg er helt sikker på at denne boken vil hjelpe deg med å gjenkjenne dine rettigheter som en ansatt og bryte fri fra bedriftens grind for å gjøre noe du virkelig vil gjøre.

* Administrer økonomien din på ett sted: Det beste du kan gjøre for å øke din nettoverdi er å få et håndtak på din økonomi ved å registrere degPersonlig kapital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 28 forskjellige kontoer (megling, flere banker, 401K osv.) For å spore min økonomi. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør, hvordan min nettoverdi går, og hvor min utgift går.

De lanserte nylig den beste pensjonsplanleggerkalkulatoren på nettet også. Det tar i virkelige data og går gjennom tusenvis av Monte Carlo simuleringer for å gi ut de mest realistiske scenariene som er mulig. Jeg anbefaler absolutt alle som driver sin økonomi gjennom kalkulatoren for å se hvor de står. Hvorfor risikere din økonomiske fremtid? Det er ingen bedre fri plattform der ute som hjelper meg med å styre pengene mine. Hele registreringsprosessen tar mindre enn et minutt.

Personlig kapitalprinsipp pensjonsplanlegger kalkulator. Er du på sporet? Klikk for å finne ut.

Relatert innlegg: Det er umulig å bli pensjonert når du går tidlig på pensjon

Foto: Dobbel regnbue, Ipanema, Rio de Janeiro, FS.

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 01 2020